Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Végül csak egy Lenovo Y570a tulajdonosa lettem, és most is róla írok!
Laptopszalonban vettem, és hihetetlenül teljesen meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel! (ilyen ritkán fordul elő...) De a legtöbbet Spyduck kollégának köszönhetem, mert ő intézett nekem le mindent. Úgy indult az egész, hogy megbeszéltem vele, mit hogy szeretnék vásárolni, és hogy tudna nekem ebben segíteni. Rögtön válaszolt is és ahol tudott tényleg segített! Mivel nem tudtam egy hamar átvenni a vasat, de írta, hogy emelkedni fog az ára, ezért jó lenne minél hamarabb lecsapni rá, megbeszéltem vele, hogy tegye félre, mert nem tudtam 2-3 napon belül átvenni. Úgy is volt, kért adatokat, el is intézte. Mikor már közelgett a vásárlás napja, én azért ráírtam, hogy ha már ennyire rendes és segítőkész volt úgy illene ha személyesen köszönném meg neki. Szerencsémre, pont tegnap kellett helyettesítenie és összefutottam vele. Nagyon szimpatikus, patent volt minden, gyors bemutatkozás, vas kibontása, üzembe helyezés, átnézés....Minden rendben volt, csomagolásba vissza, hálásan megköszöntem a sok segítséget, irány haza kipróbálni.
Minden rendben a laptopon, bár az mikor mondta, hogy pont tegnaptól már nem szervízelnek ideapadokat mo.-n csak thinkpadokkal foglalkoznak, lengyel országba viszi ki futár és ott csinálják, ha netán bármi adódna vele! De reméljük nem lesz !Viszont ezt a kapcsolós gt555m-es dolgot nem vágom :S Bekapcsolom "elvileg" a pöcökkel a dedikált vga-t de nem csinál semmit, még azt sem jelzi ki h egyátalán átváltana, mikor haver gépén rögtön kijelzi, hogy változás történt. Drivert fel is pattintottam oldalról, minden megvan, de nem tudom működésre bírni, még control panelből sem :S
Valaki ebben tudna segíteni?Köszi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Acer Nitro 17 - RTX 4050 17" IPS 165 HZ
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- P51 eladó, 16 GB RAM, i7 CPU, 256 GB NVMe SSD + HDD adapterrel, dokkoló + 2 töltő!! Alkuképes!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest