Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat, és az összefoglalót, és nagyon szimpatikusnak tűnik a DELL S2340L, úgy voltam vele,hogy várok január végéig, hátha így karácsony után lesz valami akció, viszont több helyen már azt látom,hogy kifutó széria és már nem kapható. Konkrétan az edigitalnál szerettem volna megvenni, és ott már lekerült a webshopból, úgyhogy tovább nézelődtem, és rátaláltam a DELL P2314H-re.
Mindkettő az általam belőtt 50-60.000-es sávban fekszik.
A kérdésem az lenne,hogy a két monitor között van-e olyan érdemi különbség, ami miatt megéri az egyiket, vagy a másikat megvenni. Tavasszal asztali gépet szeretnék összerakni, olyat, ami hd felbontásban viszi az újabb játékokat is, addig viszont amíg nem lesz meg a gép, egy notival használnám, aminek HDMI kimenete van, viszont nem elég izmos ahhoz, hogy vigye a fullhd-t. Sosem volt külső monitorom, így nincs tapasztalatom azzal kapcsolatban,hogy milyen képet produkál,ha egy full hd monitoron 1366*768 felbontásban játszanék.Érdemes egyáltalán addig megvenni?
Előre is köszönöm a választ!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Az összefoglaló II. kategóriájában olvastam róla. Nem vagyok oda a tükröződős felületért, tekintve,hogy elég világos a szoba ahol használnám. Így akkor marad a P2314H, vagy a P2414H.
A felbontással kapcsolatos kérdésre tud esetleg valaki érdemi választ? Ne haragudjatok,ha nagyon buta kérdés, de tényleg nincs tapasztalatom a kérdésben.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Nem olyan túl rég tettem fel itt egy kérdést 23-24 colos ips kijelző tekintetében. Ugyan többen óva intettek a Dell S2340L-től a glossy felület miatt, mégis úgy döntöttem, hogy ezt veszem meg, és nem csalódtam. Azért osztom meg ezt veletek, hátha segítségére lesz valakinek aki választás előtt áll.
Ma volt alkalmam napsütéses környezetben is kipróbálni, a szobámba jobb oldalról, tetőablakon át jut be a fény, két ablakon keresztül, a falak fehérek, de messze nem volt olyan mértékű a tükröződés, mint amit eddig a laptop kijelzőmön tapasztaltam.
A képe valami hihetetlenül gyönyörű, 1080p-s filmek úgy néznek ki rajta mint az álom, és én még a tesztvideók/értékelésekben említett bevilágítást sem tapasztaltam. (Lehet,hogy csak az én szemem nem érzékeny az ilyesmire.)
Masszív, stabil a talpa, meg is szenvedtem vele az összeszerelésnél, erőlködni kell egy kicsit,hogy a talpat be lehessen csúsztatni a helyére.
Nekem nagyon bevált, megéri az árát.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Elgondolkodtam egy második monitor üzembe helyezésén. Most egy Dell S2340L üzemel, és nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon bejött a fényes kijelző, úgyhogy mindenféleképpen valami ilyesmiben gondolkodnék. Sajnos ezt a típust már nem lehet kapni, pedig az ideális az lett volna, ha egy ugyanilyet tudok venni.
Oázisból vettem az előzőt is, így első sorban ott nézelődtem. Elsp blikkre a Dell S2316H lenne a szimpatikus, illetve ahogy nézem nagyjából a fizikai mérete is ugyanakkora, ami nem hátrány tekintve,hogy egymás mellett lenne a két kijelző.
Mik a tapasztalatok erről a típusról? Van egyáltalán másik fényes kijelzős Dell ebben a méretben?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Eddig a meglévő Dell S2340L mellé gondolkodtam második monitorban, viszont időközben bejött a képbe egy notebook, ami mellé a két monitor már szűkös lenne, így erről letettem. Most viszont adódott egy lehetőség, egy ismerős használt monitort keres, és megtetszett neki az enyém, így ha mindkettőnknek megfelelő árat tudnánk megállapítani, akkor megválnék tőle.
Viszont kellene egy utód. Annyira bejött a Dell, és a fényes kijelző, hogy valami ilyesmiben gondolkodnék a továbbiakban is. 4K kilőve, nem tudnám érdemben kihasználni. Használom játékra is, nem is keveset, így ez is elsődleges szempont. NAgyjából 60 fps az, amit ki tudok préselni a masinából high-ultra beállítások mellett és FullHD-ban, így a 60 Hz-nél nagyobb érték sem szükséges.
Első körben őt néztem ki: Dell S2418HN.
Lenne érzékelhető haszna a FreeSync-nek? AMD RX 480-nal használnám elsdlegesen.Mennyire lehet jó választás? 27"-ban a FullHD már nagyon pixeles lenne?
Üdv,
ZsomborAsrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Van egy LG 29UM69G monitorom, amin HDMI, DP és Type-C csatlakozók vannak. Eddig bőven elég volt a HDMI és a DP, viszont most bővült a géppark, és kellene a harmadik csatlakozó is,hogy ne kelljen ki-be dugdosni a kábeleket. Elvileg a Type-C csatlakozó DP Alt. Mode-ra képes.
A kérdésem az lenne,hogyha veszek egy ORICO Type-C to DP Adapter Cable-t vagy egy ORICO Type-C to DP Adapter Cable-t, az működőképes megoldás lehet? Használt már valaki ilyet?
Előre is köszi,
ZsAsrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Meghalt a monitorom tegnap, így keresem az utódját.
A kiszemelt áldozat ez lenne: DELL U2421E, az USB Type-C HUB miatt, illetve a 65W-os töltés miatt. Egy Thinkpad X1 lenne rákötve, munkára használnám. A kérdésem, hogy a LAN csatlakozó kapcsolatát is "átviszi" ilyenkor dokkolva? Tehát ki tudom váltani a wifi kapcsolatot ezzel?
Úgy látom viszont, hogy elég sok helyen nincs már raktáron, illetve van ahol kifutó szériaként van megjelölve. Van esetleg hasonló paraméterekkel rendelkező újabb változat, amit ajánlanátok? Alapvetően szerintem a 24 colos méret elegendő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 27MR400 Monitor
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest