Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Isual
veterán
válasz evans123 #31798 üzenetére
Hol húzták le? A 22-es tesóról én csak jót olvastam, mondjuk nívós teszt meg egyikről sincs sajnos. Ha plus 40k-t nem is feltétlen ér az NEC, de azért vannak benne kellemes extrák a Dell-hez képest, csak épp a tényleges képminőségéről tudunk keveset...
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
dezz
nagyúr
válasz evans123 #31798 üzenetére
Korábban az EA231WMi-ben jobb panel volt, mint az U2311H-ban (nagyobb kontrasztarány, színes helyett semleges szürkés IPS glow, 3x8 bites panel). Viszont az EA232WMi-nek nem volt olyan jó képe, élénk zöldes volt az IPS glow és jól látszott a 6-bit+FRC (jobban, mint a Delleken). Szóval, itt is más volt a panel, csak éppen nem jobb. Ezek után az EA244WMi lehet jobb, azonos és rosszabb is... (Élőben még nem láttam.)
Érdekes és egész használható fícsör volt egyébként az EA231WMi-nél az automatikus, custom görbét eredményező gamma korrekció (amit egyébként ~12 bit/comp. valósított meg, így nem okozott bandingot, ellentétben pl. a Samsung gagyi gamma-beállításaival sok monitoruknál). Nem tudom, van-e ilyesmi az EA244WMi-n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest