Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
válasz Pttypang #24251 üzenetére
Az adatlap szerint 0 Celsius a minimális üzemi hőmérséklet ami még nem tesz kárt benne. Szerintem nem veri tönkre a monitort az az 5 fok, pára nem csapódik le, ha úgy használod. Hosszú távon lehet mégsem tesz jót neki a hőmérséklet ingadozása, a LED-ekre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Sheldon
tag
válasz Pttypang #24407 üzenetére
Hát igen, érdekes... Pedig monitoro/TV terén az LG szerintem a világ elitjéhez tartozik, és ahogy írtam, máshol best buynak hívják, és a GameStar rövid ismertetőjében is jónak mondják.
Plusz nyomtatott sajtóban is olvastam róla (3. Évezred - itt láttam meg az IPS7 szériát először), bár az leginkább marketing volt csak.Valdez: Ezt kifejtenéd? Köszi!
Szerk.: Amúgy a betekintési problémát kissé kétlem, a mostani LG-m oldalról (vízszintes irányban nézem a betekintési szögét) nézve jól szerepel, függőleges "tesztemen" viszont már nem olyan jó, fekete háttérnél látszik a torzulás, vagy minek hívják ezt. De mivel az ágyból 2-3 méterre vagyok a monitortól, így utóbbi sohasem zavart, előbbi pedig nem érint igazán, mert ilyen extrém szögekből nem nézem a kijelzőt...
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
zob
csendes tag
válasz Pttypang #26481 üzenetére
Van 1 feher es fel centire egy kek csik a monitorom 10/7 korul vizszintesen 2x1pixel vastagsagban. Tegnap meg inkabb rozsaszin volt ami most feher lett. Hasznalat kozbe 1ik pillanatrol a masikra bejott. Es nem mulik el
A monitor samsung 2440nw 4 eves analog[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
-
mrbig25
őstag
válasz Pttypang #49533 üzenetére
Olyan, amilyen a képen.
A zöld kábel értelemszerűen megy a gép/hangkártya audió kimenetébe, szóval ha a kábelmennyiség csökkentése a cél, akkor szinte ugyanott vagy.
Külön táp nem kell hozzá, mivel a monitorodban van egy beépített táp, direkt ezekhez a hangszórókhoz.
A bal szélső kis tápcsatlakozóba megy a soundbar tápcsatija.[ Szerkesztve ]
...
-
nuke7
veterán
válasz Pttypang #136583 üzenetére
LG 27MQ780 kell neked, én frontendesként dolgozom, iszonyat jó a két monitor meg ultrawide helyett
(raktam be képet is - ha nem játszol még második moncsi se kell - olyan mintha két 1440p monitor lenne egymáson - vagy egymás mellett állítva, attól függően, hogy hogy forgatod )[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
veterán
válasz Pttypang #136583 üzenetére
Sziasztok ujra,
Modosult a tortenet, ceges gephez kellene a monitor masodlagosnak.
Ezer dollar kb a limit
Gep tovabbra is Dell precision 5680 - [i7-13800h]
Altalaban 50% kontraszton, 0 fenyero mellett rendesen bevilagitott terben hasznalom, erzekeny a szemem az erosebb fenyre, ha egesz nap gep elott vagyok.Altalanos webfejleszto munka, eddig dell u2312hm-bol kettot hasznaltam.
Kivaltanam egy szelesebbel akar, vagy ket 27-essel, ar/ertek aranyban nem tudom, melyikkel jovok ki jobban.IPS panellel nem volt gondom, de nincs nagyon zart preferenciam.
Amit nuke7 linkelt, kicsit amorf nekem, nem tudom, be mernem-e vallalniEverybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest