Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
-
petata
őstag
válasz userxy #20793 üzenetére
Kép vagy videó úgy sem igazán jó erre a célra... személyesen kéne megnézni valahogy.
Nem reklám!!! Akit zavar az takarja be a szemét!
Tehát: beszervezhetnél magadnak egy utat az Oázisba, ahol szvsz (ha Nyugdíjast szépen megkéred) megtekinthetnél mondjuk egy U2312HM-ből egy kalibrált és egy "szűz" darabot egymás mellett...
Nyugdíjas: bocsi, hogy ilyen nagylelkűen felajánlottam, nehogy begurulj, ha nem vállalsz ilyet.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
válasz userxy #20795 üzenetére
Akármilyen helyen vagy, a kép ugyanazokkal a kalibrált értékekkel lesz tökéletes.
Kivéve a fényerőt, az ha sok/kevés lesz a szemednek, úgyis átállítod.(#20797) SOAD19: +1
(VGA váltásnál nem muszáj, ha marad nV->nV; AMD->AMD a csere.)Szerk: ja hogy úgy... ha úgy értette, akkor jól beszéltél, az én kiegészítésemet hozzácsapva.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
SOAD19
addikt
válasz userxy #20795 üzenetére
A legjobb megoldás, ha a saját gépeddel, videokártyáddal együtt kalibrálják be a monitort. Például, ha vga csere következik be idővel, érdemes újrakalibráltatni a monitort, legalábbis ezt olvastam.
petata: Lehet én félreértettem, hogy mit ért "környezet" alatt a kollega. Én azt, hittem, hogy arra gondol, hogy ha bekalibrálják a boltban a monitort, és majd hazaviszi, akkor a saját gépével az milyen lesz.
Értem, kösz a kiigazítást. Az rémlett, hogy érdemes vga csere után, mert mindegyik vga más, és más, de akkor még jobb, ha nem kell feltétlen kalibráltatni, minden csere után.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs