Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxbmx
tag
sziasztok monitor vásárlás elött vagyok és érdeklődnek h én tv-t,xbox 360-t és még pc t rá akarok kötni egy moncsira!erre esett a választásom használtan elég olcson hozzájutnék!mi a vélményetek?pc-n játékra is jo?samsung p2770hd....köszi
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
xxxbmx
tag
sziasztok monitor vásárlás elött vagyok és érdeklődnek h én tv-t,xbox 360-t és még pc t rá akarok kötni egy moncsira!erre esett a választásom használtan elég olcson hozzájutnék!mi a vélményetek?pc-n játékra is jo?samsung p2770hd....köszi
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
xxxbmx
tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy t260hd moncsim!elméletben a felbontása 1900x1200!de minden játék amit probáluk futtatni és minden más is csak 1600x1200 fut!és nem si tudom naygobbra állitani!szerintetek?thx
-
xxxbmx
tag
az a gond h minden játékal probáltam már!és max felbontás mindig csak az 1600X1200 volt!de amikor a win btölt akkor is ezt irja ki!játékok:bf3,cod mw3,crysis 2 ,ujjabbak!ako mi lehet a probléma?
-
xxxbmx
tag
még egy kérdés !egy csomo játék sajnos akadozik!pedig játszok olyannal is aminek a gépigényét böven tulszárnyalom!mégis belaggol!lehet h a 5ms miatt?vagy az nem számit?
-
xxxbmx
tag
a montiro pontos tipusa samunsg t260hd!magyar a vezérlőpanel!megnéztem és az nvidia vezérlőpanelben a change resolution nél a max felbontás 1600x1200,akkor lehet nem a moncsi a baki hanem a vga?
-
xxxbmx
tag
sziasztok mi lenne a vélményetek erröl a monitorral?és kb mennyit érhet?
HannsG HH241
24" full hdthx
-
xxxbmx
tag
válasz stranger28 #19263 üzenetére
vagyis akkor szar?de miért roszz minőségü?hát ez a beárazos topic kb 1 hét mire kiirják!de saccra mennyit mondál rá?thx
-
xxxbmx
tag
válasz stranger28 #19265 üzenetére
1,5-2 éves!jo állatpoban van pixelhiba nélkül!20k
-
xxxbmx
tag
Sziasztok elnn eg yolyan krédésem!hogy van egy egész erös kis gépecském!ami biztosan vinné a játékokat full hdban!de a monitorom 5ms-s!egy 26" t260hd!és akadoznak!ez lehet a monitor miatt van?vagy mind1 hogy egy monitor 2ms vagy 5ms?
-
xxxbmx
tag
sziasztok tudtok nekem abban segiteni!hogy jelen pillanatban mennyire jo gyártó cég a hannsg?
-
-
xxxbmx
tag
sziasztok abban tudtok segiteni hogy érdemes e váltanom.jelen pillanatban egy samu t260hd m van...de kinálkozik egy lehetőség hogy váltsak egy lg dm2780d-pz-ra!fogok szerintetek nagy változást észlelni?természetesen azon kivül h az 3-dköszi
-
xxxbmx
tag
válasz laszlohu #20631 üzenetére
hát igen!de itt az áron van a hangsuly!a kettő között 10000ft külömbség lenne!és azért,
különbség:
26"--27"
10000:1---7000000:1
2d---2d-3d támog.bevallom 60000t venném az lg-t,ez reális ár nem?van 60000-t ips es nagyábbol ebben a méretben?
-
xxxbmx
tag
-
xxxbmx
tag
nekem lehet innen használ hardverröl is!amit linkeltél nekem tetszik!de eggyet nem értek!hogy lehet hogy árgépbe az ipses amit linkeltél 86k,amit én linkeltem pedig 100tol indul?hogy lehet drágább a "szarabb"?
-
xxxbmx
tag
azt még meg tudjátok nekem mondani,tényleg nem értek hozzá ezért kérdezem!a 3d-nek mi értlelme van a játékoknál!ha felveszem a szemüveget egy játék során tényleg 3d ben látom majd a játékot?vagy nincs értelme a 3dnek?
-
xxxbmx
tag
válasz fenergie84 #20649 üzenetére
de ezaz h én sem és erről tesztet sem találok hogy hogy is müködik?csak bekapcsolom a monitoron a 3d funkciot és játék közben "kiloccsan" a vére az asztalomra pl:a cod-banvan erről vkinek tapasztalata?
-
xxxbmx
tag
válasz fenergie84 #20652 üzenetére
hát a vga-ról már halottam ezt a nvidia vision 3d -s dolgot!hogy támogatja,de 3d s játékokat nem találok!akkor h is van ez?ilyen topicot sem találok ahol 3d-s kérdéseket lehetne feltenni!te nem tudsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs