Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #97802 üzenetére
Szerintem B277Ub-n is van 4 darab USB 3 port. kettő alul kettő oldalt.
Jól látom?
Csak egy német tesztet találtam róla, de az meg nem ub, hanem B szóval lehet másik modell.
Oázis oldalán viszont nem látszik az USB dóm oldalt...Brekk: Esetleg tudnál segíteni, hány USB 3.0 port található ezen? Se gyártóin se bolti oldalon nem találok pontos infót.
Kolléga agyal rajta, neki ips kellene wqhd meg némi sync, de még agyal a 75 Hz elég-e neki vagy kell a 144Hz.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Brekk
addikt
B277u remek monitor, 16.án fog bejönni, másnap valószínűleg vihető. A Freesync 75Hz miatt sokan keresik, nomeg persze hozza a 27" WQHD ban azt a szintet amit kell. Ehhez mérten az ára nagyon kedvező.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
l1tt3rat
csendes tag
Én ezt javaslom, ár érték arányban kítűnő, nekem a 32-es verzió van,
megvagyok vele elégedve a 4ms válaszidő még bírható, egy 4K 28"-t váltott ami 60hz, így ég és föld leiras[link]A bolond bölcsnek tartja magát; de a bölcs tudja magáról, hogy bolond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest