Hirdetés
Aktív témák
-
Declare
őstag
Hello!
Nem tud valaki valami infót arról, hogy mikor rukkol elő esetleg új telcsivel/kkel a nokia ? : Vagy ez nem olyan mint az autóknál, hogy már előre 1 évvel leht tudni az új modellről ?
Igazából az a bajom, hogy szeretnék venni telefont, de nem találok olyat amire azt mondhatnám, hogy yeesss ez kell nekem . Amik kritériumok, nem kell ezüst, csiki csuki (ilyen kinyitom kifordítom stb...) és nem szeretnék féltéglát sem. Mindig is Nokiám volt, és szeretnék is ennél a márkánál maradni, de per pillanat az N73 az egyetlen tetszetős telefonjuk, ami ezüst és igazából nem is szeretnék 100 ezerért telefont venni (joo tudom van az N73 black Music edition, az nagyon klassz, csak 1. mivel van mp3 lejátszóm nincs szükségem zenére kihegyezett készülékre 2. ez mégdrágább mint a sima n73 . -
Declare
őstag
válasz Dr.Anonymus #4080 üzenetére
Köszönöm szépen! Igen igazad van, olvasgattam a forúmot és leesett, hogy nem sok infót mondtam mik az igényeim, csak lejárt a mod idő és épp belemerültem az apple iPhone bemutató nézésébe
röviden: igazából telefon, sms , csak mint írtam szeretem követni a technikát (meg a mostani telóm erősen elavult és régi), szal attól nem félek hogy lenne olyan telefon amit ne használnék ki . Elsődlegesen az fontos hogy ne legyen nagy, n73 méretét nem szeretném átlépni. Kamera: nem fontos, legyen azért, de nem kell 5 megapixel, persze minnél nagyobb annál jobb, symbiannal nincs bajom, ha az az oprendszer az, ha nem nem , nem faktor ez sem... tudom, nagyon konkrétak az elképzeléseim
Az N76, az nem tetszik, meg mint írtam a nyitogatós teló semmiképp...
6300 az nekem túl komoly
amit #4080 hszben linkeltét, az megnyerő, csak az meg ugyancsak ilyen nyitogatható (háát lehet hogy meg kéne barátkoznom az ilyen telókkal....)
Amúgy ez az apple ez nagyon tetszett így hirtelen, ugyan egy kicsit sok is amit ''belepréseltek'', de úgy érzem szívesen elnyomogatnám napi 20 órában
Amúgy nemrég nagyon megtetszett az n72, árban kinézetben, méretbe is belefér, de aztán elolvastam pár tesztet és.....nagyon lehúzták -
Declare
őstag
válasz Dr.Anonymus #4091 üzenetére
iPhone: hát elvileg (ha ez a pereskedés tényleg nem lesz komoly) 2007 juniusban USA ban már lesz, és sztem szeptemberre csak elér ide is (bár az még fél év ) Akksija 5 óra beszélgetési időt bír. Ha azt nézzük hogy 100 ezerért az ember kap egy GPS képes PDA t egy iPodot és egy telefont is, 4 G memóriával, akkor azért az nem tűnik rossz üzletnek
''az a tény, hogy Nokiát szeretnél, és hogy sem szétcsusztatható, sem kagyló nem lehet, nagyban lecsökkenti a választható telefonok listáját...''
ez így van sajna , bár lehet megpróbálok megbarátkozni a szétcsúztatható típusokkal.
én mernék Neked más márkát is javasolni...
persze csak ha Te is úgy gondolod...
Persze, köszi, legfeljebb megnézem élőben és azt mondom hogy nekem nem jön be...
Amúgy olvasgattam, hogy most itt a fórumon a samsung d900 az etalon, de igazából láttam már samsung telót (hasonló szétcsúztathatót, nem tom hogy milyen volt) de nem volt szimpatikus, ericssonok nekem túl ''komolyak'', siemensekkel pedig a legnagyobb ellenszenvem van (ez úgy általában amiért mondtam hogy nokiát szeretnék ) -
Declare
őstag
1. Az 500$ nálam 100 ezer forint
2. Azt hogy netto nem tudom miből gondolod?
3. pl az n73 is 140 ezer körül van előfizuval 95 de amúgy is meg lehet találni neten újonan 95 ért, nem szolgáltatónál, amúgy meg nekem mind1, pgsm es vagyok és náluk most a legnagyobb kedvezményt kapom telóvételnél, 2 év hűség se gond... -
Declare
őstag
válasz Dr.Anonymus #4107 üzenetére
persze tudom hogy gyári adatok....de pl az én jelenlegi 6610 esemnél 3-5 órát ír a nokia, szal ha ennyit legalább bír mint ez akkor az nekem elég, bár a nagyobb kijelző stb biztos többet fogyaszt de ez nekem nem olyan nagy baj.
Minnél előbb szeretnék telót, de nem égető a dolog...
Szétcsúztatható telók: Igazából az a bajom velük, hogy 1. vastagabbak mint az átlag 2. pl esés vagy valamilyen baleset következményeként sanszos lehet hogy jobban szétcsúszik mint kéne 3. mivel nagyrészt zsebben hordom nem szeretném ha állandóan kinyílna és önműködően telefonálgatna .
K800 : így első ránézésre képről nagyon tetszik! Sajan ahogy Te is írtad az a középső joystick eléggé gyenge pontja lehet (van ismerősöm akinek joyos SE ja van és neki pl most -kb 2 év után- néz ki úgy a dolog hogy a pöcök bedobta a kulcsot ...
d900: van a családban egy SGH-E700 as samsung, ami szép kis nőies teló, de a szoftvere az kb a 6610 esemnek is jobb , meg nem tűnik (legalábbis így kép alapján) túl masszívnak
Ja és n95: ez két irányba is csúszkás , nagyon úgy tűnik most ez a divat mobiloknál, de a fent említett aggályaim megvannak velük kapcsolatban -
Declare
őstag
válasz Dr.Anonymus #4116 üzenetére
w810, háát, meg kellene nézni élőben, így képről nem tetszik annyira mint a 800 as
k800: egyre töbet nézegetem annál jobban tetszik . Nem igazából értem miért írod hogy ''böhöm nagy''. Persze az sajnálatos hogy 22mm vastag, de pl hosszra megeggyezik a d900 al és keskenyebb. A képeknél, megnéztem amit linkeltél, tény hogy fakóbb, de a d900 asé meg sárga, szal ez szerintem beállítás kezelés kérdése is, én nem találok különösebb hibát a képeiben. De az a 22 mm az mondjuk zsebben csakugyan zavaró lehet . Néztem a k610im et, de az már korántsem annyira tetszik mint a 800 -
Declare
őstag
válasz Dr.Anonymus #4121 üzenetére
köszönöm, tényleg sokat segítettél, pár hét múlva sztem beiktatok egy ilyen mobilos napot és megnézem őket élőben is.
Engem kevésbé a súly, inkább a vastagság zavar (mind1, majd megtapizom zsebreteszem és ha nem zavaró akkor elfutok vele ). Fénykép: Tényleg kissé homályoskásnak tűnnek, vagy csak sokat nagyít rajta az explorer?
Más: Ez a symbian dolog most hogy van, mert van aki irtózik tőle, van aki mindenképp ragaszkodik, meg Te is azt mondtad, ha nem célkitűzés ne vegyek symbianos telót, itt meg azt írod, hogy jobb mint a nem symbianos telefonok . Annyit szedtem össze ezzel kapcsolatban, hogy a symbian szép meg sok programot futtat, csak labilis és lassú. Ez így korrekt? Van még más is ? -
Declare
őstag
Hát köszönöm mindenkinek a segítséget, majd megyek meg is nézem élőben a telókat, de ez még kb 1 hónap. Majd ha konkrét kérdésem lesz benézek , meg ha döntöttem is jövök a tapasztalataimmal...
-
Declare
őstag
Hello!
Kérdésem az hogy lehet e venni fekete elő és hátlapot nokia n73 ra ? Mert megnéztem élőben, de ilyen fehér előlappal nagyon nem szimpi, a music edititon viszont 20 30 ezerrel drágább, de nekem nem kellenek a musicedition os cullangok :/ . Még mutattátok nekem az n95 öt, de az sztem nagy és nagyon drága is lesz .... -
Declare
őstag
Azt nem tudja akkor senki hogy lehet e (ha igen hol?) N73 asra fekete elő és hátlapot venni ?
-
Declare
őstag
Hi!
Na sikerült dönteni , ma megrendeletm az n73 music editont, ha minden igaz holnap megjön, szóval majd hétvégén jövök tapasztalatokkal, kérdésekkel .
Köszi szépen mégegyszer mindenkinek a múltkori hsz okat ! -
Declare
őstag
válasz cornfake #4494 üzenetére
Egy helyi ismerős mobilkereskedőtől (2 év gyári garral).
Tegnap délután óta van nálam, már tudom fogadni a hívásokat . Eddig nem volt symbianos telefonom, szóval kell egy két nap mire kb tudom hogy mi hol hogyan merre, renegeteg beállítás, szolgáltatás.... Kijelzője igen szép, joystick al is nagyon gyorsan megbarátkoztam. Gombok is csakugyan nagyon jól kezelhetőek, könyen gyorsan tudok vele smst írni, bár az is igaz, hogy nincsenek tömzsi ujjaim . Fényképezője nagyon szép képeket készít (2048*1536 max ) de ez még tesztelés alatt áll .... és itt még hosszasan tudnék sorolni sokmindent mert tényleg nagyon tetszik.
Negatívum (mert ilyet is találtam, de mondjuk semmi komoly) :
1. Naptárban nincs születésnap bejegyzésre lehetőség
2. Billentyűzár csak kóddal oldható ( jó, értem mi benne a ráció, de nekem a hagyományos kiold+* gomb kombináció jobb lenne
3. a fülesétől nem vagyok hanyatt esve, szépen szól, de nekem a crative lejátszóm fülhallgatója jobban tetszik ( most nem a hangzást értékelem, azt még nem tudom, csak ahogy az ember fülébe illeszkedik...)
Ha valaki tud megoldást az első 2 problémámra, légyszi ossza meg velem , illetve hogy honnan milyen progikat lehet/érdemes letölteni. -
Declare
őstag
Semmit nem állítottam el szerintem , alapból nem volt billentyűzár, de csak ezt az automatikus zárolást találtam , akkor majd keresgélek, de nem tudom hol lehet a sima billentyűzár .
Egyébként van még egy probléma, ez a számomra leginkább zavaró. Ha a névjegyzékben vagyok, és mondjuk fel akarok hívni valakit akinek a neve pl M el kezdődik, beütöm hogy M erre nem azokat hagyja bent, akiknek a neve m el kezdődik, hanem mindenkit akinek a nevében van M betű (tehát bent van pl a ''péter mobil'' is) erre ötlet ? -
Declare
őstag
Na az uccsó offom mert rájöttem hogy ez inkább n73 as topicba való , de ha itt ilyen gyorsan válaszoltok....
Ck.''A billentyűzár egyszerűen a '' bal funkciógomb + * '' kombináció.''
de nekem az automata bill.zár ra lenne szükségem
badacsony : ''Ugyanazon személyhez tartozó összes bejegyzést tedd egy névjegybe.''
Ezt nem igazán értem , mégegyszr problémám röviden, ha fel akarok hívni egy Miklóst, akkor megnyomom a M gombot és azt szeretném hogy akkor csak az M betűvel kezdődőket lássam, pl Péter moblit (attól még mert van benne m betű) ne
utolsó: akku töltésére nem látam semmi különösebb figyelmeztetést, meg a kereskedő se mondta, ezt akkor már nem kell itt az első töltés alkalmával 16 órát tölteni? egyszerűen ha fel lett töltve már használhatom is ?
Köszi előre is -
Declare
őstag
Köszönöm a segítséget !!
-
Declare
őstag
válasz badacsony #4587 üzenetére
Mert: ugye Te azt írod hogy ne legyenek külön pl ilyen hogy Péter mobil Péter lakás..... hanem egy Péter és ott benne a mobil lakás..... csakhogy mivel én 90% ban teljes neveket írok és ha van pl egy Kis Gábor és egy Gxxx Tamás és beütöm a G betűt, akkor kihozza a Kis Gábort és a Gxxx Tamást is, és ha én a Gxxx Tamást akarom hívni és van még 10 Gábor ismerősöm stb, akkor ez elég zavaró, hogy fél órát ''pöckölhetek lefele'' hogy megtaláljam azokat akiket tényleg keresek ( csak hogy a vidám pédáknál maradjunk )
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.