Hirdetés
Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Drazsi
csendes tag
-
Gebriel
veterán
Van olyan külön W810 és W810i
Meg w700 és W700i -
Drazsi
csendes tag
köcc, de ezektől nem lettem okosabb, hogy melyiket vegyem.
Drazsi
-
008
csendes tag
Sziasztok.Új telefont szeretnék venni csak nem tudom miet.Mivel haladni szeretnék a korral 2Mpx-es kamera és 3G-is kéne.Tudnátok olyat ajánlani ami nem olyan drága de ezek benne vannak?
-
MODERÁTOR
-
veterán
Tudom már soxor feltették a kérdést, de én is akarok már egy új mobilt.
Van rá kb 80 ezrem, boltba akarom megvenni függetlenül...
Havernak néztem W810i-jét hát nem tom, nem ájultam el tőle, eléggé recseg ropog ,mint az én K750i-m és elég kicsi a kijelzője is.
Ami nekem fontos: jó karema min 2megapixeles(sokat fényképezek telóval), 3G se ártana, kicsi legyen és könnyű, de nagy legyen a kijelzője...
Nokia vsagy SE kéne, de a Nokiákat amiket néztem elég nagyok és nehezek, ami bejönne E60-as de az abba meg nincs kamera
szal tudna nekem valaki ajánlani egy , ilyen mobilt, persza ha egyáltalán van ilyen3njoy the Lif3
-
MODERÁTOR
-
[amne]
senior tag
Én is kérnék egy tanácsot, 6230-at cserélném le. Ezekután ami fontos lenne, strapabíró, lehetőleg nem cserélhető előlapos, de azért nem is őskövület telefonra lenne szükségem. A kijelző nem gond ha nem 21 colos, de jól látható legyen akár napfényben is. Kamera, 3G, hasonló balgaságokra nincs szükségem . Ellenben legyen benne naptár nagy telefonkönyv, könnyű menürendszer, (Nokiát preferálom, de Siemens és BenQ kategóráin kívül bármi lehet ha megfelel a fentieknek). Naptár és BT fontos.
Összeségében valami strapás teló kéne ami bírja ha ráesek bmx-el együtt ne recsegjen, és megbízhatóság. Ha létezik álmaim telója ne tartsátok vissza. Köszönöm. -
[amne]
senior tag
válasz Viktor0610 #2664 üzenetére
Köszi a választ, a dolog marha jó lenne, de semmivel se tűnik masszívabbnak ránézésre a 6230-asomnál. Nem tudom, hogy ez cserélhető előlapos-e, de megtanultam hogy ami a telefonról leeshet az le is fog esni, csak idő kérdése. Arról nem is beszélve, hogy 6230-nak már a hangszórója szétment, és az antenna is jó úton van efelé ha jól érzékelem. Tehát valami ennél is masszívabb dologra gondoltam, néztem ezt az 5140i-t de nem hallottam róla még semmit, egy ismerős ismerősét leszámítva aki azt mondta hogy a gumibetétek is eltávolodnak egy idő után a telefontól...
-
MODERÁTOR
Az a baj, h. a Nokia 5140(i) készülék nem igazán meríti ki a csepp-, por- és ütésállóság fogalmát.
Amennyiben használt telefon is szóbajöhet (már csak azért is, mert a mai strapatelefonok csak papíron strapabíróak), valami régebbi strapa-Ericssont javasolnék, pl. R310 [link].
A gond az, h. a mai telefonok velejárója a könnyebb sérülékenység is.Xiaomi 13T
-
Gebriel
veterán
5410i van egy-két sztorim.
Helyszin:
bevásárló központ parkoloja
Fickó ballag a kocsihoz közben telozik,tolja a bevásárlo kocsit.
Autóhoz ér,telefonálást befejezi elkezd pakolni közben felteszi a kocsi tetejére a telot.
Pakolásnak vége ,be ül elindul.Ahogy kikanyarodik telo zugy le esik a földre másik sávba jön a Lada Niva beáll a helyére.de közben áthajt a telon(megjegyzem csak az egyik kerékel ment átt rajta)
Túl élte
Másik sztori.
Fickó zsebéböl kiesik a telefon.Mögötte lévő megbelerugott.Pont a szélébe.A telo pörögve neki csapodott a falnak.
Szét tört a belsö kijelzöje. -
[amne]
senior tag
válasz Viktor0610 #2666 üzenetére
Elszomorító, hogy létezik Hello Kitty-s telefon, de olyan ami egy tágabb felhasználói csoportnak kéne az nincs. A régi telókkal az a baj, hogy se garancia, se bt, se semmi. Azt hiszem parkolópályára helyezem a teló vásárlást aztán majd ha égető lesz mert molekuláira hullott a 6230 majd előveszem a témát.
Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál a problémával, bár így tenne a Nokia az SE ésatöbbi... -
Gubro
senior tag
válasz Viktor0610 #2666 üzenetére
Igen, én egy nokiástól hallottam: szösz-, csepp-, és koppanásálló...
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Dillemában vagyok, milyen mobilt vegyek W800i-t vagy W810i-t, kinek mi a véleménye? Dizájnra jobban tettszik a W810i, de félek, hogy a lencsevédő hiánya miatt karcolódik majd a lencse, s nem lehet vele jó fotókat készíteni, meg egyébként is, tapasztalatokat, véleményeket várom.
Köszi, TybeeA pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
veterán
válasz Viktor0610 #2662 üzenetére
Mit szólsz a K790i-hez ?
Amúgy megnéztem a 6233, tényleg nagyon csinos darab, amit viszont nem találtam róla , a kamera lencséje védve van ?
Mennyire ropogós a készülék?3njoy the Lif3
-
Tybee21
senior tag
Ezt hogy érted? Egyenlőre szemezgetek csak mindkettővel. Igazából én szeretném elsősorban zenehallgatásra használni, de mivel digitális fényképezőm nincs, (elsősorban) nappalra aként is használni, ha olyan szituáció akadna.
Az ár lényeges, de mennyi a kettő közötti árkülömbség, gondolom nem óriási, nem?A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Tybee21
senior tag
meg jut eszembe, mennyire porolódnak belülről ezek a telók? Nekem most Nokia 6020om van, ez nagyon nyeli a port, néha alig látni napfényben a kijelzőt
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Atomgeszi
veterán
''...bár a hozzá adott memkarik nem ugyanakkorák...''
Ezt a karik méretére érted,vagy kapacitásra? Mert méretre és kapacitásra is ugyanakkora mindkettő.(512 MB Memory Stick PRO™ Duo.)Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Keresek olyan telefont, ami kinyithatós, legalább 1,3 kamera van benne, AF-el, flash-el, és lehetőleg lehessen a memoriáját bőviteni, vagy legyen benne legalább 80MB....
Ötletek?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
MODERÁTOR
-
Spidee
senior tag
válasz Viktor0610 #2680 üzenetére
Ok, köszi!
Amugy azért írtam, hogy LEGALÁBB 1,3-s...
Tudtommal a K750i, meg a W800i nem kinyithatós....
[Szerkesztve]''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
MODERÁTOR
-
Spidee
senior tag
válasz Viktor0610 #2682 üzenetére
Semmi baj!
A francba....
N93 az meg nekem kicsit még sokba kerül....
Akkor lehet, hogy maradnem kell a sima, vagy a szétcsúsztatható telónál.
Azek közül melyiket ajánlod inkább, ha a kamerát vesszük figyelembe.
D900, K800/790, W810, W800, K750, Z560''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
MODERÁTOR
-
Spidee
senior tag
válasz Viktor0610 #2684 üzenetére
De a sharp az régi, meg nagy, nem?
Meg csak olyan házban kapható amin rajta van a voda felirat, nem?
[Szerkesztve]''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
MODERÁTOR
Azt nem írtad, h. kisméretű kell legyen.
Lehet, h. régi, de még ma is simán megállja a helyét, elnézve a 3 MP-es telefonok összehasonlító tesztjét.
(A Vodafone-feliratos házról meg nem nyilatkozom, évek óta ilyen készülékekkel élek együtt, nem alszom rosszabbul, u.azt eszem azóta is, mint bárki más... )Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Gubro
senior tag
válasz Viktor0610 #2684 üzenetére
Én azért a k800-at is ringben tartanám, elsősorban az auto-focus miatt.
-
Gubro
senior tag
válasz Viktor0610 #2688 üzenetére
Akkor viszont marad az EDGE mint különbség, na meg a joy vs gyűrű.
-
MODERÁTOR
-
Gubro
senior tag
válasz Viktor0610 #2692 üzenetére
Viktor0610: Bocs, de a kérdés az volt, hogy ''ha a kamerát vesszük figyelembe''.
A k800 összeszerelési minősége sztem jó, persze nem kötekedni szeretnék, és csak mint kettes verziót ajánlottam.
008: Csatlakozom. -
MODERÁTOR
A képek alapján a D900 és a K800i között számomra jelentős különbség nincs, ezért hoztam fel az összeszerelés minőségét.
Ezt alátámasztandó: egyik nap majdnem cserélnünk kellett egy K800i-t az optikavédő lötyögése miatt. ''Szerencsére'' A másik is u.így mozgott, így ügyfél lemondot a cseréről.Xiaomi 13T
-
AMD Power
titán
Gyors kérdés! Sony W800i ''Új'' Kártyafüggetlenül 1 év garival mennyit ér?
Illetve szintén ''új'' Mokia 3230 kártyafüggetlenül mennyit ér ,szintén 1 év garanciával! -
Gubro
senior tag
válasz Viktor0610 #2688 üzenetére
Akkor viszont gyakorlatilag mindegy, nagyjából ugyanannyiba kerülnek.
-
djtoomi
addikt
hali
nekem most van 50 ezer forintom.és vagy kártáysan vagy használtban akarnék venni egy újt elót a motorola v3 helyett mert zsebbenhordás miatt betört a kijelzője.és a három választott a d750i k750i és w800i.egyik osztálytársam ma vett egy d750i-t tesómnak fél éve van k750i.egy haveromnak w800i-je van.nekem a zene is olyan fontos.de had750i akkor veszek mellé egy walkman fülest szal mindegy.sztek melyik?és miért?ja és hol olcsóbb.én ha újat veszek akkor voda előfizu vagy t-mobile előfizu vagy vagy használt.szerintetek melyik a jobb olcsóbb és melyiknek a legjobb az ÁR/ÉRTÉK aránya.ez a legfontosabb.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Politika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- Hálózati / IP kamera
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.