Hirdetés
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz Gallardo007 #3850 üzenetére
Hali!
Legközelebb tedd léci OFF-ba.Köszi előre is
Üdv.: djtoomi
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
dragonfx
veterán
válasz Viktor0610 #3846 üzenetére
és undorító szétcsúsztatós, a w550ről tudtam, de az kiesett. olyna stílusúba kéne 1.3as walkman mint a w300 vagy a w200 ...speciel egy w400 pont beférne a kínálatba a k510es kamcsijával..bővíthető+walkman..zsír....ára mondjuk lenne 35 környéke.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
morfologus
csendes tag
Hi all!
Nem tudja valaki hogy a Sony Ericsson k510i-hez lehet-e fejhallgatót csatlakoztatni???
Mert nemtaláltam vodafone oldalán se a kiegészítőknél!
Előre is köszi!A processzorok füsttel működnek, ha kijön belőlük a füst nem működnek tovább!!
-
Obi-1
őstag
válasz morfologus #3858 üzenetére
Bluetooth fejhalgatót is tud kezelni, a normál fejhallgató gondolom természetes.
Only a Sith deals in absolutes.
-
dragonfx
veterán
szal akkor
w300 vs l600v vs k510iből melyika legjobb?
Amugy t-com árlistán már nem látoma w300at ami decemberben votl dominos 22é"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
05Steve
tag
Kb mikor jelenik meg magyarországon az Apple iPhone és kb mennyi lesz az ára?
-
bAtt001
addikt
Na én is tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek egy Nokia 6230i vagy 5300 a jobb telefon? Elsősorban telefonálásra sms küldésre és zenehalgatésra akaranám használni a telót. Érdekelne mindennemű tapasztalat a két telefonnal kapcsolatban hogy milyen hibáik vannak. És hogy megéri-e még megvenni a 6230i-t mert már elég régi telefonocska és mondtak már nekem olyat is hogy pl. lassú mikor képek vagy videók között váltogatsz. Egyenlőre ennyi lenne várom a válaszokat\tapasztalatokat.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
50 év körüli nőnek kellene mobil a következő tulajdonságokkal:
-szétnyitható
-szines kijelző
-ár: max 15 000Ft
-viszonylag jó akku
Ti mit ajánlanátok?Good to be good, but better to be lucky.
-
Jégkokó
veterán
válasz bAtt001 #3864 üzenetére
Tényleg ha sok file van egy könyvtárba akkor lassú egy kicsit a lépgetés.De az ujabb szoftal sztem már tutira jobb.De sztem zenehalgatásra az 5300 jobb mint a másik, már csak azért is mert azon már az uj S40 verziója van és a zenelejátszó is jobb benne
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Mac!
aktív tag
válasz L|zsidoboz #3865 üzenetére
Vodánál: Samsung X510 - 13 590, vagy Samsung X160 - 10 392, vagy esetleg Motorola W220 - 9990
Pannonnál (készülék beszámítással): Samsung X160 - 12 970, vagy Motorola W220 - 11 980
Ezek közül az X510-et ajánlom leginkább, és a Motorolát legkevébbé.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Mac!
aktív tag
válasz 05Steve #3863 üzenetére
Aki erre tudja a választ (ha van ilyen), az nem mondhatja el. Innentől minden csak tippelés, de a 4. negyedévre ígérték európába, szerintem nem leszünk az elsők között, ezért év vége felé. Az árat meg még nehezebb saccolni. Júniusban lesz 500 illetve 600 dolcsi (TAX nélkül) kint 2 éves hűséggel, ami kint drágának számít. (Bár ez ott kevésbbé okoz gondot.) Az előfizu miatt kb 1,5-2-szeres szorzó, arra jön még az itteni ÁFA, illetve az Apple árstratégiájából kiindulva még egy kb 1,5-szörös szorzó. De mivel ez nálunk fél évvel később jelenik csak meg, mint ott, ezért lehet számolni egy kb 0,7-es szorzóval is. Na mivel ezek a szorzók csak nagyon durva közelítések voltak, ezért megkimélnélek a becslésnek is gyenge végösszegemtől.
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Fütyesz
aktív tag
Samsung d600 vagy nokia 6630 a jobb választás?
Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
Fütyesz
aktív tag
Az a gondom hogy egyiken sincs bluetooth. Amúgy a samsung a kijelzője meg kamerája maitt tényleg jobb lenne. De a 6630 symbian-os és akkor elvileg sokrétűbb a felhasználhatósága.
Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
Mac!
aktív tag
válasz Fütyesz #3872 üzenetére
Még nézegesd egy kicsit ezeket a telókat...
Mindkettőben van BT, és itt egy összehasonlítás: [link]
Azért írtam a D600-at mert, hogy a két teló közül csak az egyiken van Symbian, és ebből arra következtettem, hogy nem fontos a számodra. A D600 pedig minden másban veri a 6630-at.
Szerk.: A D600-ban nincs 3G, ebben jobb még a 6630.
[Szerkesztve]Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Fütyesz
aktív tag
És a d600 vagy xda II mini?
-
Mac!
aktív tag
válasz Fütyesz #3876 üzenetére
Mi ez? Kieséses házibajnokság???
Ha sikerült kitalálnod, hogy mire szeretnéd használni a telefonodat, akkor közölhetnéd velünk is. Hátha úgy könyebb.
Bár a nyereményed, amivel megvert a sors, egy XDA-val már használható is lenne valmire.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
-
Mac!
aktív tag
Ha nem írsz semmit arról, hogy milyen kritériumaid és precedenciáid vannak a telefon képességeit illetően, akkor max azt tudjuk megmondani, hogy számunkra melyik lenne a legjobb választás ezek közül.
Ezért a leírt kritériumok alapján: 6233Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
MODERÁTOR
-
Foose
addikt
Szerintem is 6233. Az előző hsz.-ok többségével egyetértve...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
klambi
addikt
szerintetek a w710 hol a legolcsóbb?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Mac!
aktív tag
válasz Viktor0610 #3885 üzenetére
Itt olcsóbb [link]
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
MODERÁTOR
-
Nordik
őstag
Sziasztok!
Két telefon közül szeretnék választani a voda kínálatában, mivel szinte azonos árban vannak. Motorola V3x és Sony Ericsson V630i Szerintetek ez a két telefon közül melyik lenne jobb választás? Tudásban stb.?
A válaszokat előre is köszi! -
Dr.Anonymus
addikt
valószínüleg a 3G kell neki (az általa említett mind2 telefon 3G képes), egyébként én is D900-at ajánlanám...
bár hogy mi értelme van a 3Gnek pl. Symbian nélkül????
szerintem semmi, az újabb symbianban van igazából jó minimap böngésző, azzal lehet kezdeni már valamit...
ha meg modemnek akarja valaki használni, akkor meg tényleg érdemes 1 hónapot várni a föntebb általam linkelt samsungra, mert az HSDPA képes, az meg már rendes adatátvitelre képes, nem olyan gyenge mint a 3G... -
Mac!
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #3892 üzenetére
És az szerinted mennyibe fog fájni?
Kicsit többe, mint a jelenleg kinézettek...
Ha már ajánlotok valami mást akkor legalább az árra figyeljetek. Ez még mindig Magyarország.
[Szerkesztve]Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Dr.Anonymus
addikt
teljesen igazad van, de én korábban feltettem egy építő jellegű kérdést is, azaz divat telefont vagy csatalovat akar?
magyarul ha egy sony-e téglát leejt, az talán túl éli, ha a V3x-et az szerintem nem...
de aki alaposabban akar elmélyedni a témában,...
[link]
[link]
persze lehet hogy azért fordult ehhez a fórumhoz a tanácstalan barátunk, mert nem akarja tesztek olvasgatásával tölteni az időt...
úgyhogy talán v3x pozítívum:
iTap szöveg bevitel T9 helyett,
jobb memo kártya bővíthetőség (microSD)
minusz:
gyengébb kamera
v630 +:
jobb zene lejátszó (még ha a w800-ashoz képest butított akkor is jobb...)
-:
szarabb kijelző
drágább a memória kártya bele
elsőre ennyi ugrik be, persze lehetne litániakat zengedezni...
az lenne a kérdés alapvetően mit vár el tőle a vevő?
akkor lehetne specifikáltabban írni
[Szerkesztve] -
Nordik
őstag
Nos köszönöm a válaszokat, de nemtudom ezek alapján eldönteni hogy melyiket érdemes megvenni. Előfizuval lenne a telefon és 25ezrem van rá ''b'' kategóriába lenne a teló véve.
az összes tesztet végigböngésztem mindkét telefonról amit a neten találtam. Igazából a telefon majdhogynem egy szinten áll, árban is. A telókra szoktam vigyázni nemszoktam leejteni őket, és igazából a v3x jobban tetszik, de mivel motorola...... hát még nem volt motorolám, talán az újdonság húz felé, nemtudom. Dehát a motoroláról nemsok jót hallottam!
Lehet hogy belevágok egy motorolába, úgyse volt még soha, de nem szeretném megbánni a vételt. Igazából most egy sharp gx15-m van szal ez után ég és föld lesz.
Ha esetleg tudnátok még segíteni akkor talán több ember véleménye alapján letudom szűrni hogy melyiket érdemesebb megvenni.
Szerk: A 3G nem kell, csak azért választottam e kettő telefont mert árban megfelelőek és tudásban is.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Gebriel
veterán
válasz Viktor0610 #3899 üzenetére
Őőő igen SE utána meg SW
Nordik
Szerintem gyüjtsél hozzá még egy kicsit és vegyél egy Nokia 6234-t
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés