Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
válasz luciferc #69264 üzenetére
Nevetek ezen
Szét kapom teljesen a beltéri egységet, ráteszem körbe a zsákot
Először nagynyomású mosóval lecsapom a benne lévő port meg mocskot
utána befújom Deep Clean vegyszerrel jó vastagon, majd utána az összes burkolatot is befújlom kívül belül vegyszerrel.
Amíg dolgozik a szer addig szoktam a kültéri egységet teljesen át mosni hogy tiszta legyen a kondenzátor. Ha ez kész, lemosom a vegyszert és maradék mocskot a beltériről, utána elmosom szintén nagynyomású mosóval a burkolatokat is kívül belül és ha ez kész már csak a szárazra törlés és újra összerakás van hátra.
2óra ez a mutatvány de így lesz teljesen tiszta gépedGőzzel nem takarítunk mert nagynyomással beköpi a forró gőzt és ha nem jól csinálod simán kinyírod vele a ventilátor motort vagy a csapágyat vagy még rosszabb esetben az elektronikát is eláztatod...
Ecset na az meg a vicc kategóriaAkkus mosó Bosch Fontus 18V van nekem ami 20bar-t tud és nem is kell maximum nyomáson mosnom vele szinte soha. Szerintem ha nem vágod ezeket inkább hívj szakit mert nehogy esetleg lapátot eltörd vagy a ventilátor motort kinyírd
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs