Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #57364 üzenetére
Mert ilyen betegek vagytok, h szénné húzzátok a procikat!
...a jófej AMD userek a teljesen normális 4,9 GHz-n használják, mint énHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
fogtunder
nagyúr
válasz hackeeeee #66112 üzenetére
nekem a kistesó volt, az áráért nem volt rossz ház, de hogy lenne értelme lecserélni ezért a HAF XB-t, azt kétlem. Corsair Air 240 van még fekvő mATX, amit szoktunk mondani, de abban 140mm a CPU hűtő limit, szóval kiesik.
én maradnék a mostani háznál inkább.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz hackeeeee #66115 üzenetére
méret miatt akkor már Fractal Define Mini C-be költöznék.
nem olyan vészes az a 750g-os Silver Arrow, ha jó a felfogató, nem kell félteni az alaplapot, nekem is álló házban van a Macho Rev B, nem hajlik egyáltalán az alaplap.
mondjuk a Ryzen 3-ra én nem is vennék kétventis hűtőt, szerintem egy Macho Rev B passzívan is elvinné, nekem is úgy van az i5-ön.
vagy nézni valami topflow hűtőt és akkor mehet a Corsair Air 240, ami szintén elég kicsi.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Paxker315
addikt
-
MaddeNNNN
őstag
válasz hackeeeee #78703 üzenetére
leméred a távolságot mindkét esetben és megnézed hogy a kiszemelt AIO-k gyártói oldalán mit írnak a csövek hosszáról.
itt találsz pár Define 7 XL házat vízzelTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
veterán
válasz hackeeeee #78705 üzenetére
Én úgy oldottam meg a memória hűtést ,hogy hajtottam egy [ilyen] giszkarton tartó pántból egy L alakú-t . A top 360as radi középső ventijéhez fogattam (a venti sarkához a saját csavarjával ) a lelógó részre meg ráfogattam egy 12 es ventit ami így közvetlen a RAM okkal szemben fúj. Sajna képem már nincs róla . Jobb megoldás mint a VGA backplatere rakni a ventit.
[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
válasz hackeeeee #78705 üzenetére
Ja hogy házat keresel, az más.
Ha már a Fractal vonalat nézted, esetleg egy Meshify 2 XL jobb választás lehet a légáramlás miatt(mesh előlap). Méreteiben ugyan az mint a Define 7 XL.itt a képen látszik, hogy egy arctic lf II 360 pont elér a cpu-ig
kép alapján meg a 6900xt csöve elérhet felülre.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz hackeeeee #78710 üzenetére
bestmarknál beszerezhető csak 132000 ft...
hm. pedig nem egy régi ház.
esetleg a merlinhardvereseknek írhatsz egy e-mailt hátha tudnak beszerezni
vagy németből caseking.de vagy geizhals.deTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs