Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy HAF932 advanced házban szerintetek elég hosszú lehet a Corsair VX550-es táp alaplapi tápkábele, hogy lentről elérjen a csatlakozóig?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Mivel történt egy kis anomália a hűtőmmel, így gondoltam lecserélném a HAF 932-t valszeg egy HAF XB Evo-ra.. A fontos az volna, hogy állíva tudjam benne pakolni a hűtőt. Mit tudnátok ajánlani ebben a 30-40k-s árkatógirában?
Aminek bele kellene férnie: 3 HDD, 1 darab SSD, lehetőség szerint 1 optika, egy fordulatszámszabályzó, egy R9 390 nitro, egy Thermalright silverarrow.
Előre is köszönöm a segíséget.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Haf XB Evo-nál a 180mm max magasság a CPU hűtőnél az ventivel, vagy venti nélkül értendő?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A HAF XB Evo-ba ebből kettőnek elméletileg el kell kérnie elől, igaz? Hivatalosan ez ugye 140-es venti, 120-as felfogatási pontokkal, viszont elvileg 145mm az átmérője.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz abridabri #57363 üzenetére
Ja, csak az 5GHz-n ketyegő 8320 szereti, ha ott van az a plusz 1 venti is.
Kíváncsiságból tettem fel a borda hátuljára a kimaradt apache-ot, és pár fokot jelent.
Arról már nem beszélve, hogy kifelé össz vissz 1 venti termel, mert felülre nem fért be a 200-as venti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz abridabri #57367 üzenetére
Sajna kívül nem lehet, van macsek ami néha lazít a gép tetején, így ez nem kivitelezhető, plusz esztétikusan nem tudom megoldani a befelé kábelezést. Max egy hátlapi takaró (vga) tudnám bevinni a kábelt vágás n élkül. Agyaltam azon is, hogy valami kisebb házat, borítást csinálni kívülre, és úgy fel tenni, de nem nagyon maradt ötletem.
Plusz lehet, hogy úgy nem érne túl sokat, mert összességében nem nagyon érzek meleg levegőt felül, terhelés alatt, így nem tudom, hogy egyáltalán érne-e valamit, ha kívülről szívna. Ettől függetlenül fel tud melegedni, 75 fok körül megáll a gpu.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz juve600 #57369 üzenetére
Én is kicsit nyögvenyelősen találtam Evo-t, de végül sikerült. Szerencsére az egyik beszállító be tudta szerezni.
Varázsló tudja még beszerezni itthon. Máshol nem nagyon találtam.
Én közben megnéztem még reggel, elvileg annyit tudok tenni, hogy valahogy egy 120-as ventit beeszkábálok a vga fölé, belülre. A 200-as venti helyei 2 oldalt pont megtartják, csak a másik oldalt kell megoldani a rögzítést, valahogy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz abridabri #57371 üzenetére
Most nézeghettem több képet, lehet, hogy meg tudom oldani egy 120-assal pont a vga fölött. A lyukak átmérője pont akkora, mint a 120-as ventijé, így, fel tudom fogatni 2 oldalt, a másik oldalt próbaként megnézem majd, hogy mondjuk 2 oldalas ragasztó megtartja-e. Próbára pont jó lesz..
A rögzítéssel nem lenne gond, az simán megoldható, mivel a helye megvan, csak az nem lenne jó, hogy kívül lenne, pl. a macsek miatt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
TT Core V21-ről milyen véleményről vagytok? Lehet kiköltöznék a HAF XB-ből, mivel kicsit "összement" a vas.
Most menne bele egy MSI B350M mortar, Ryzen 1200 és egy GTX 1030, és egy cooler master V850. 2 darab ssd, és egy 3.5" HDD.
Elvileg a SilverArrow IB-E elfér benne, jól olvastam.
Vagy ha ez nem, akkor hasonló (ár)kategóriából mit tudnátok ajánlani? Vagyis, ehetőség szerint fekvőben legyen benne a cucc, matx. A fekvő elrendezés főként az Silverarrow miatt fontos.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz fogtunder #66116 üzenetére
Annó 932-es HAF-om volt, AM3+al, és ott volt gond azzal, hogy húzta a foglalatot. Plusz, ebből adódóan az asztal kialakításom is úgy van, hogy "kocka" fér el.
Mivel valszeg marad az matx, ezért gondolkoztam a TT-n, mert megtetszett. Plusz elől ott a 20-as venti, ami termel be, szal van kereszt irányú cúg.
Az SA ugye kéznél van, az volt a 6700k-n, holnap jön hozzá az AM4 keret, ezért is teszem rá, mert kéznél van. Szerintem az SA is el fogja vinni passzívban. Van 2 swif2 120p elől, és 1 hátul..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
mATX méretben tudnátok valami olyasmi kuckót javasolni, ajánlani, ami megfelel az alábbi méreteknek?
21 magas, 31 széles, és 35 (kicsivel több) cm a helyre befér. A mélységben van mozgástér, a magasságban, szélességben sajnos nincs. ITX lenne a fő kritérium, de az mATX még jó lehet, ha van valami akkora ház, ami magasságban passzolna.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Define 7 XL-nél előre beteheto egy freezer 2 360? Vagyis az érdekelne, hogy elér a prociig a blokk vagy már rövid, illetve egy Aio-s vga csövezése elér felülre 6900xt toxic ee?) Persze azt tudom hogy a vga csövezésnek hátrafelé kell lennie, most igy így van mert így fért el.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MaddeNNNN #78704 üzenetére
45 centi a cső, ~60 centi ház, ezért bizonytalanodtam el. Ami itt van, ha jól látom itt is felülre van rakva, ami nem lenne megoldható a VGA miatt.
Most egy S2 van, ebbe bepakoltam 2 darab 360-as radit, de a memóriahűtőt már nem tudom feltenni, mert alacsony, ezért kellene valami nagyobb, vagyis, magasabb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Akad itt olyan, aki TT Core P9-et használ esetleg? Ha igen, akkor az alábbi felmerülő kérdéseim/kérdéseink lennének, mert sógoromnak keresünk olyan házat, amibe a meglévő vizes rendszerét be tudnánk tenni. Most egy Meshify 2 van, persze az kicsi.
HAF 700 Evo-t néztünk, de az ár.. Így jött szembe a P9.
Szóval amit fontos lenne tudni első körben, hogy felülre elfér egy Pushpull-ban egy 360-as, 45mm-es radi, 25mm-es ventikkel, vagy csak push-ban oldható meg? Ami miatt ez fontos, hogy van egy memória hűtő is, így kicsit szűkösnek tűnik a hely, bár a felső rögzítése még lentebb van mint a lap teteje, de pl. nekem a Define 7 XL-ben nem fér el ugyan így.
Illetve, amennyiben belülre "jobbra" bekerülne egy 280mm AC Monsta radi, szintén pushpull-ban (a mérete miatt muszáj, akkor esetleg a ventiken kívül előre elfér-e valami, akár egy radi esetleg?
Illetve láttam neten olyan build-eket, hogy alul nem a javasolt módon van a táp, hanem "fektetve" mint a normál házaknál (itt vajon, hogy van megoldva a rögízés), és így befér alulra is egy radi, ez valósban így lehet? Esetlegesen egy 25mm-es, 280-as radit tennénk alulra, valahogy. Ha befér, és ez megoldható.
Tudnátok segíteni, lécci? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Egy define 7 xl-em van. Ezt szeretném egy kicsivel kisebb, de jól szellőző kuckóra cserélni. Jelenleg csak.a proci van vizezve, van benne egy 360-as 45mm-es radi, kesobb lehet kapna a vga is vizet, es ha nem külső radi lesz akkor házba kerülne, így előny lenne ha beférne legalabb még egy 360-as radi, es alul, nem elol, mert kifele szeretnem tolni a meleget, es nem be a hazba, igy elol nem lenne radi.
a ramokon van memoriahuto venti, igy kell h legyen hely.
felul a pushpull nem feltetel, de ha elfer az sem baj..
Amiket neztem eddig:
Corsair obsidian 7000D
cm haf 700
Tt cte 750Mondjuk a baj, hogy midegyik 60cm hosszu, szal kicsivel rovidebbet keresek.
config az adatlapomon. Mit tudnatok ajanlani?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #80965 üzenetére
Jah kozben neztem.
akkor marad a haf 🤷🏻♂️😅
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #80968 üzenetére
Az van meg versenyben, illetve a TT ami nektek is van agyaltam p8-on is, fe az tul nagy, nagyobb mint a haf.. a hafnal is a meret a fo gond. 7000D csabitobb.
ill a 750 TT-nel gondolkoztam h 1 radinal nem tudom hogy lenne jo az elrendezes, mert elol nem lenne jo ha futene, szoval a vga oldalara kellene tenni hatra a radit, es hatra tolni a meleget, nem a vgara, es elorol tolni befele a levegot, es alulrol, de nem tudom, hogy ez vajon jo lenne e igy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #80970 üzenetére
Jah azt el is felejtettem h 2 venti cibal kifele felul.. Hany venti van hozza gyarilag?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #80972 üzenetére
Kiindulasnak eleg lehet valahol, mint meg venni par silent ejngs pro-t 🤷🏻♂️😅
koszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #80975 üzenetére
Akkor gondolom az air a jobb ilyen szempontbol.
Nekem van egy adag silent wings 4 pro, 140, es 120. A 120 marad a radin, akkor 140-esbol kell meg szervalnom par darabot. Ha egyformat szeretnek.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest