Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Nyx89
aktív tag
Nem éri meg a felárat. q6600ot vedd és ha tuningolsz akkor egy jó hűtőt , pl CM hyper 212 . Ez bőven elbír vele.
(#17205) dangerzone:Érdekes kérdés.Tulajdonképpen ez attól függ hogy milyen órajelen szeetnéd használni a moduljaidat. Mert tulajdonképp ha tuningal elérsz 500-as(!!!) FSB-t akkor szükséged lehet egy 1066os ramra hogy 2es mem-cpu osztással tud tolni(azaz 1000mhz lesz a proc órajele).De ezt az órajelet 800as típusokból is ki lehet hozni az időzítések változtatásával.De persze használhatsz alacsonyabb osztást is , vagy még az is lehet hogy nem éred el az adott FSB-t
-
rumkola
veterán
8400-el minden játék gyorsabb lesz, mint Q6600-al, ráadásul sokkal kevesebbet fog fogyasztani és jóval tovább lehet húzni is.
ITT a teszt -
őstag
A gép Deasunak ment, de örülök, hogy tetszik.
Egyébként én is LG párti vagyok, csak sokan fikázzák, így inkább megtartom magamnak. .
50k-ért 4870 belefér, annál többet VGA-ra nem érdemes kiadni.
2*500GB jó ötlet, nekem is több vinyóm van.
Ház ízlés dolga, nekem 534 Centurion van, de szerintem jól néz ki az Elite, a CM 690, de a Gigabíte GZ-X5 is.
Ha tuningolsz, Q6700 nem éri meg.Icewolf || kósza ||
-
őstag
Talán arra érdemes figyelni, hogy azoknál a házaknál, ahol alulra kerül be a táp, hosszabbnak kell lennie a vezetékeknek. Egy CM 590-be nem lehet beletenni egy FSP 400pnf-et Gigabyte lappal, mert a 4 tás kiegészítő táp nem ér fel az alaplap tetejére.
Nem kicsit voltam boldog, amikor erre rájöttem.Icewolf || kósza ||
-
szasanyi
félisten
Nem tudom, neked említettem-e, vagy másnak: saját tapasztalat alapján én nem vennék Kingston memóriákat, még fél áron sem, mert sz@rok. Többet is kipróbáltam, NEM mentek a névleges 1066Mhz-en. GeIL Black Dragon, OCZ Platinum, Corsair XMS2 KIT-tel nem nyúlsz mellé. Sőt, a CSX is jobb szerintem...
MOD: hol olvastál tőlem olyat, hogy feltétlenül jobb? Leírtam, hogy felhasználás függő, melyik a hasznosabb: gyorsabb 2 mag kisebb hőtermelés mellet, vagy a forró négy mag. Mindenki döntse el, neki melyik kell neki és azt vegye. Aztán majd kiderül, jól döntött-e. DE ismerve az árak csökkenését, nemsokára ugyanilyen árban lesz a utód 4 magos, ami kevésbé melegszik, és picit nagyobb az órajele, és nem kell 1 kilós rézhűtő a tuninghoz sem.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Egy Q6600 és egy 4870 megérdemel szerintem egy VX450-et. Memó terén meg csatlakozom az előttem szólóhoz.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
őstag
Sok sikert hozzá.
Jó kis gép lesz. A memória nagyon jó, igaz, a Corsair Dominator minőségibb, de ezek is nagyon jó memóriák.
Corsairból ha nem elég a 450-es, akkor már lúd legyen kövér alapon nézd meg az 520HX-et. Ha marad ez, akkor inkább a Corsair.
Seagate vinyóról páran tuti megpróbálnak lebeszélni, tény, hogy a Samsung gyorsabb, és újabb, én mégis inkább a Seagate-et venném. Ez mondjuk erősen személyes vélemény. Igazából egyik cuccal sem jársz rosszul.Ja, és még egy normális procihűtőt csapj hozzá a géphez, ha nem most, akkor majd kicsit később, de tuninghoz mindenképpen kelleni fog. Ha nem lesz, akkor is érdemes a csönd érdekében.
Mégis meglesz a 22-es wide monitor?
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Még egy dolog: monitornak nem akarsz utánakérdezni valamelyik fórumban? Megnéztem a 22-es topikot, 2 hozzászólás van a témában, és az egyik nagyon nem ajánlja. Mondjuk gyanúsan olcsó... Meg nincs rajta DVI.
Lehet jobban járnál egy minőségibb húszassal, mondjuk 2043BW. Nem értek hozzá, kontárkodni nem akarok, de én ez ügyben még körbekérdeznék kicsikét.Icewolf || kósza ||
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest