Hirdetés
Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz Attila14 #16710 üzenetére
HD2600pro 512gddr3 ast már kapsz 13K ért (de néz szét a topikjában melyik márkát érdemes), szerintem elég kell legyen, haverom 6600gt vel tolja, (persze nem éppen fullban ) az meg hogy az 1600le kihajtja e.. szerintem nem de igazából sok alternatíva nincs AGP re, persze ha használtba is hajlandó vagy invesztálni akkor nagyobb a választék..
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
Audigy4 et ha tudsz szerezni akkor a legjobb vétel, van hardvers ex támogatás és gyönyörűen szól, sokkal többet tudd mint az alap X-fi, két magos prociból C2D érdemes, olcsó és nagyon jól tuningolhatóak, VGA ból meg érdemes 9600GT -t venni, 20k környékén van egy hajszállal lassab csak mint a 8800GT 30K ért,
-
BemAnyó
senior tag
azt a kingstont nem venném sima kingmax 1066 os jobban jársz, majd fele annyiba van és semmivel sem rosszabb, 9600 gt ből inkább Galaxyt 22K ért, van rajta volt mod jumper (+0.1volt), jól húzható, a samu vinyók hangosak, inkább seagate vagy hitachi, ha a ház mindegy akkor asus, vagy gigabytot olcsó és jó, 5-6k, és vegyél bele rendes tápot, nem kell nagy, egy jó 350 es is elég már, de ez tuti, bill/egér ennyiért inkább vegyél szett et pl Microsoft (nagyon jó minőség) A4 (csilivili) alaplapbó most ezt venném inkább GIGABYTE GA-EP45-DS3L
számolgass
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz Tibord #16744 üzenetére
Ha még tudsz egy egészen picit várni akkor 20-22K ért 6500 X2 black edition -t fogsz tudni venni, pont most esnek le az áraik 1-2 hét max.
Alaplapból meg egy ezressel többe van a gigabyte 780G amiben van egy radeon integrálva, amivel rögtön hybridbe üzemelhet azzal a radeonnal amit beleteszel. -
BemAnyó
senior tag
Quadra nem tudom milyet érdemes ár/értékben úgyhogy én nem is ajánlgatok de itt van ez a legujabb PH teszt talán segíthet a megfelelőt kiválasztani, az alján találsz llinket a többihez, a népszerűbb (jó ár/teljesítmény) hűtőknek van saját topikjuk ahol olvashatsz tapasztalatokat és eredményeket, + még itt ez az oldal, csak hűtéssel foglakozik. De mindenekelött itt kérdez rá.
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz nemdavid #17479 üzenetére
Nah itt van az én listám kb ua, Mave kolegáé, és az a 24" tényleg kritikus de hát e van, (mennyi is annak a nativ ja ?)
Itt a listám pont 102 720 HUF :
Gigabyte GA-P35-DS3L 15.900
Gainward Bliss 8800 GT 512 MB GS (8941) 26.400 (ez egész halk)
Intel Core 2 Duo E7200 21.900
Enermax Noisetaker - EG375AX-VE (W) 12.120
2db Kingmax 1GB 1066Mhz (2*3.800) 7.600
Coller Master Elite 332 8.800
Hitachi Deskstar 320 GB, 16 MB cache, SATA2 10.000ennyi
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
4 gb egyenlőre felesleges 2gb bőven elég, inkább vegyél most egy rendes tápot, és az asrock p45 helyet talán inkább egy megbízható gigbyte P35 öt, de lehet hogy ez véletlen egy jól sikerült Asrock típus, volt már olyan is, de általában véve nemigen ajánlott deszka, 250gb saták meg majdnem egy árban vannak a 320 -asokkal, max 1-2 k eltérés van akkor már inkább 320 ast, szerintem
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz mave13 #17487 üzenetére
ha húzod a procit akkor mindenképp érdemesebb a C2D5200, és a 4850 es kombó,
picit off de azt is érdemes figyelembe venni hogy ezeken van 7.1 DTS hang chip is, így a HDMI -n veszteség nélkül kijön a 7.1 es hang, ha esetleg házimozit tervezel, ebben is jobbak, az én gt men is van hdmi, de azon csak videó jel jön át
-
BemAnyó
senior tag
nézzegettem az árakat, ha egy legolcsóbb 4850 est vesszel akkor 2-3K val jössz ki olcsóban az extra hűtéssel, a Heatpipe os GS hez képest... így tényleg nem éri meg, én még amikor a GT met vettem akkor 34k volt az S1+ramborda+Galaxy8800 GT hdmi, és a Gainward GS meg kb 42-44K egyértelmű volt mit vegyek, de ilyen kis külnél tényleg nem éri meg szarozni, pláne ha elölre fázol az ilyen megoldásoktól, HIS vagy GS, jók azok, (én a GS -t venném a HDMI miatt) pláne ha van mondjuk 3 év gari, mind1 milyen hűtése van csak halk legyen, ha meg 1,5 év múlva tönkremegy még jól is járhatsz mert az árában kaphatsz vlmi új cuccot, már ha jó helyen vetted,
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
Úgytünik nincs, ,
His IceQ 4850baromira nem értem, mert a 3xxx en volt elvileg, de lehet hogy ahoz is csak vlmi adapter volt...
-
BemAnyó
senior tag
válasz F-ECT$ #17881 üzenetére
hát TFT ből inkáb a T220 ast venném, 55K
tápból ennyiért inkább FSP 500 ast, vagy corsair 450est 14K
Alaplaból a Gigabyte az nagyon jó de hogy a 45 ösökből melyiket érdemes na azt nem tudom
procibol inkább egy C2D 8500 öst 35k ért, és rakj rá egy CM tx2 est vagy egy 212 est, a gyárival messzire nem jutsz, a csilivili tuningram szerintem fölösleges, kb 14K ért kapsz 4GB1066 Kingmaxot, az Atikat nagyon nem lehet húzni, kb 40 ért van rendes hűtésű, 4850 es, 4870 es memg kb 60 ért, szerintem ár értékben jobb a 4850 es, Creativ X-fi helyet meg ennyiért inkább egy asus sonar XD vennék, vincsiből inkább egy 160gb egytálcás az oprendszernek meg a felinstallált cumónak, és vlmi nagyobb a tárolgatásra, Samsung F1 et szokták manapság ajánlgatni, dvd iró, meg hagrenszert nem tudom, fejhalgatóból ennyiért csak kábelest érdemes, én egy Senheiser HD465 öst vennék, esetleg egy 212pro -t 12K bár zártat nem szeretem, mert hamar lefárad az agyam tölle , szerintem menj el egy MediaM be és hallgasd végig mi tetszik a legjobban, nekem a HD555 a favorit, (de rs130 at vettem végül a kényelmi szempontok nyertek), az AKG -k nekem ugyan abban az árkat ban anyira nem tetszettek de van aki azt szereti, ez eléggé szubjektív, jah és házra 30 rohadt sok én 13+2k ért nagyon boldog vagyok az CM Ammo -m al, (a +2k az egy 12 es zöld led es CM venti)[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz F-ECT$ #17886 üzenetére
Szerintem vedd ezt , nem baj ha fosh a venti, rivatunerrel egy picit vissza veszed hogy ne legyen hangos de azért ne fagyjon ki, hameg megadja magát akkor meg ott a 3 év gari, már ha normális kisker ami valszeg nem zár be a jövőhéten, ( HDMI kimenethez hez érdemes ragaszkodni, én csak olyat vennék amin van), most 4850 est én nem láttam 35 nél olcsobban ennyi kült szerintem megér a 4870 es,
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz F-ECT$ #17892 üzenetére
Az integráltnál (hangkari) szó szerint minden jobb, még egy 1,5k -s live is, Fejhallgatóból ebben az árban ez a legjobb, vagyis én nem tudok jobbat, sajnos (egykét aránytalanul drága Dj fülest kivéve) amire mikrofont is esznek, az összehasonlíthatatlanabbul egyszerűbb kivitel, ennél, ezzel már lehet érdemben is zenét hallgatni, ha meg akarsz egy olcsó de egész tűrhető dinamikával rendelkező hangkarit akkor Audigy 4, csak használtan kapsz, 5K körül, hardver szinten tud annyit mint egy 20K X-FI extrem gamer, ezzel a konfiggal már élvezheted a kedvenc zenéidet, és a játékokban az EAX 4 ig mindenféle térhangzás effektet, én vettem egy csipi mikrofont 500 Huf ért, alá van csak dugva a billemnek a kábele és ott lógicál , igy is tökéletesen felvesz mindent (túlságosan is )
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz Vadafak #17937 üzenetére
Proci AMD Athlon 64 X2 4850e AM2 BOX 13.5K
Alaplap+videókártya GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 16K
2gb ram (32 bites oprendszerhez) CSX 2048MB DDR2 800Mhz 6Kez igy összesen 35,5 K és jövőre is bővithető lessz minden téren,
-
BemAnyó
senior tag
válasz leonaprofi #17941 üzenetére
a kingston manapság nem a legjobb, viszont nagyon drága, inkább kingmax, vagy csx olcsóbb és jobb is, a seagate - maxtor helyett inkább egy Samsung F1 spinpoint, a HD3850 es helyet inkább 9600GT Galaxy, a 8750 es helyett inkább egy 2magos intel C2D7300 ast, az alaplap ehhez GIGABYTE GA-EP45-DS3, a Samu 2053BW nagyon jó monitor, de én inkább venném a T200 ast 4-5K val többért, újabb panel, 2,5x akkor kontaraszarány. A többi alkatrész mind árában van, az IPON.hu néztem össze, ha a monitort nem nézzük akkor ez ugyan annyiba van , viszont ez jóval erősebb konfig,
-
BemAnyó
senior tag
válasz Dark KillerX #17942 üzenetére
Ezen a felbontáson szerintem nem lessz gond, 3200 nál tuti VGA limit es lessz a gép, én inkább azt a GS -t próbálnám egy picit megpöckölni, már ha szükséges,
-
BemAnyó
senior tag
válasz leonaprofi #17994 üzenetére
Szerintem nagyon jó konfig, az enyém ennél egy hajszállal lehet erősebb, aa is használhatsz a legtöbb játékban full grafika mellett, nekem nativban 1680*1050 közel full grafikával aa nélkül ment a krizis, csak egyik pálya volt pici szaggatós, ahol repülgetni kell, ez a legújabb játékokhoz is jó lessz, 1680*1050 ben már nem is kell igazán aa,
-
BemAnyó
senior tag
válasz leonaprofi #18044 üzenetére
Szerintem XP SP3 mindenképp, és mellé még tehetsz egy Vistát is, simán xp alol fel tudod installálni, a boot menüt is megcsinálja magának, csak ne felejts el külön XP és Vista particiókat csinálni,
-
BemAnyó
senior tag
válasz Untamed #18065 üzenetére
CSX, kingmax, olcsóbbak és jobbak is, főleg a kingston nál, szerintem a pqi vel nincs nagy gond, nekem volt 2db 667 esem mentek pariban 900 on gond nélkül, de lehet csak jókat fogtam ki... ha irsz árakat is akkor jobban lehet pontosítani hogy ki mit mennyiért ajánl, pl 8800GT kapsz 24 ért meg 35 ért is...
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz TazLeacher #18069 üzenetére
szerintem is 8800GTS használtan garival az jó vétel lehet, 2*1GB csx meg van 6K ért, a hangkarit meg én se értem, a szerkeszteni kell akkor nem ez a jó választás, ha meg az EAX kell meg nagyobb dinamika akkor vegyél audigy 4 est 4 - 5K ért használtan, nemigen mennek tönkre, gari miatt nem kell aggódni..
AMD power : 17" es teljesen jó netezni, de játékra én a nagyobbat venném
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz Untamed #18072 üzenetére
szerintem az egyik legfontosab rész a monitor, egy picit többért inkább ezt venném Samsung t200, az MSi lap nem biztos hogy jó sajna, de konkrétat nem tudok csak azt hogy sokan szidják mostanság, a videókarihoz meg ha ragszkod akkor inkább ez a gigabyte ugyan ennyiért egy rendesebb hűtéssel,
-
BemAnyó
senior tag
válasz Untamed #18075 üzenetére
bocs nem vettem észre hogy ez 256 os amit linkelek, az nem szabad venni bocsi az asus al konkrétan nincs gond csak a ref hűtés nagyon rossz a 8800 asokon, ha alapon hagyod a ventit akkor idönként ki is fagyhat mert simán túlmelegszik, ha meg picit megpörgeted akkor olyan hangja van mint egy turbinának,
-
BemAnyó
senior tag
válasz ígyvanferi #18081 üzenetére
Vincsiből inkább végy samu F1 est, abból elvileg a 640 es a legyorsabb mert az csak 2 tányéros, de itt van 750 es is :
Samu F1 640 15K
Samu F1 750 17,6K -
BemAnyó
senior tag
válasz repasil #18050 üzenetére
nem értek a professzionális képszerkesztéshez, de szerintem nincs szükséged 2-300K (quadrofx, fire gl) videó szerkesztőre, azok inkább 3d animációkhoz vannak, sokkal inkább a multi GPU s rendszer lesz a nyerő rengeteg rammal, esetleg egy 2db 9800 gx2 ez egy quad megoldás lenne így 2gb video rammal (magonként 512mb), az megvan 120k ból, mindenképpen érdemes odafigyelni arra hogy HDMI kimenetes legyen és a monitor is tudjon fogadni hdmi -t, a 30" os elképzeléssel lennének komoly gondok mert azok 250K tól indulnak felfele, a professzionális pl eizo az 800k -tól felfele, 26" osak vannak 120 körül egész jók, jó lenne tudni hogy mi a kivánt felbontás, procinak egy 9550 es elég szerintem vincseszternek a samu F1 sorozata ajánlott, tápnak seasonic , vga seasonic betétes corsair, háznak most jelent meg egy CollerMaster ház ami abszolúte letisztul Mac es külsőre hajaz, a vízhűtés sem feltétlen halk, a Scithy nek vannak egészen halk hűtői, húzni úgysem fogod majd mindegy melyik lényeg a leghalkabb, ram ha akarsz nagy sávszélt (nem tudom hogy képszerkesztésnél erre mennyire van szükség) akkor (2 gb -s modulok) ddr3 kingmax 1333Mhz 15,6k (az ugye 62,4K) az 1600 os meg 19,8K/2gb (79,2) vagy DDRII 800 as 15,6K ért (62,4K) DDRII es ből én úgy tudom hogy csak 800Mhz ből van 2gb modul azt kapsz kingmaxot vagy csx et 5,5K ért (vagyis 22K a 8GB) wifiből, és kártyaolvasóból tippem sincs igazán.. kb ennyi jutott eszembe erre már lehet 5letelni
-
BemAnyó
senior tag
-
BemAnyó
senior tag
válasz nagyitomi #18100 üzenetére
Sokkal erősebb a C2D, ha már intelben gondolkozol akkor inkább nézeges a 7xxx szériát az ár/értékben jobb mint amiket beirtál, 7300 2,66 on megy, az egy 8800GTS 512 nek elegendő, ha jobb kártyát veszel akkor meg tudsz rajta húzni annyit fesz emelés nélkül is hogy menjen 3000 -en , ha mázlid van akkor akár 3200 is, az meg elegendő egy 4870 esnek is, és csak 22K körül vannak ezek,
-
BemAnyó
senior tag
válasz Dark KillerX #18117 üzenetére
nem mondom hogy nagyot szakítottál, de szerintem korekt ajánlat, arra hogy mennyit fog menni ebben a lapban ez aproci arra nem merek igérgetni, de szerintem 3,2 bírni fog satbilan, már ha van rá vlmi gyárinál erősebb hűtőd,
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest