Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz TomBoy1986 #9569 üzenetére

A Logitech hangfalak egyszerűen sz@rok, n+1 alkalommal bántam már meg, hogy nem értem be egy P380-assal... :(

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

• djtoomi

addikt

válasz TomBoy1986 #9569 üzenetére

Én nem sokat használom zenére.Ok persze az is szóljon szépen, de film/játék számomra fontosabb.
    Genius valóban talán jobb középben, de ha picit 35-40% köré emelném a hangerőt, a baorzalmas recsegés midnent elönt.
    Meg mivel 2 éves, és nagyon sokat van használva(napi 4-5 óra folyamatos használat, hétvégén akár 10 óra)ezért mély kezd kihalni szépen, egyre tompább, egyre gyengébb, egyre erőtlenebb, egyre kisebb hangerőn recseg.
    Bátyámnak Logitech z560 van, lassan ha jól emlékszek talán 4, vagy 5 éve.Nonstop szól a zene, éjjel is, bár akkor halkan, de mindig szól, napközben rengeteget játszik, filmet néz, és mióta emgvan, csak gépszerelésnél nem szól.Azóta a mély semmit nem gyengült, a magasak gyönyörűek, a közép is rendben van.Ezért akarok én is egy jó hangfalat, azt tuti nem cserélném 5-6 évig, ezt is megtartanám, de nem garis már, és mély az gyenge. :(

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Aktív témák

Hirdetés