Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
counter strike 1.6 1800-3000fps, counter strike: source 75-500fps, kalonline 100fps (ez a max), neverwinter nights 1-2 nem tudom mennyi fps de nem akad. Ezek voltak fent elmúlt fél évben, elmúlt 5 évben még volt ezek mellett talán +5. Jah és minden eredeti
djtoomi: nem csak source-ozok, csak cs-zek, vagyis azzal töltöm a legtöbb időt, ha játszok, de már kezdem unni ezért kedden megvettem az egész neverwinter sorozatot, most azzal is tolom kicsit. kalonline amolyan cs levezető rpg, hétvégi cw-n kívül más nem érdekel az is csak azért mert sok-sok százan vagyunk és elég feelinges.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Eddig tőlet csak CS:S-ről halottam.
Amúgy ha szereted CS-t, akkor szerintem próbáld ki COD2-t a rats pályán multiba.Amúgy nem valami jó cod2, de az tetszik.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Shoo
senior tag
csak azért mert láttam 8600gt-d van és a 9600akat már sonak tartom nekem..az az xfx-es 8600gts nagyon tetszett de leszavazták...én inkább nfs-el meg colinnal játszanék meg 1-2 fps...crysis annyira nagyon nem érdekel...esetleg tesztként kipróbálnám...tesztekben olyan felbontások vannak amit a monitor nem is tud egy 15"-os crt-m van meg amit már párszor mondtam hogy nem akarok én fullos grafikát..csak jól(tűrhetően) nézzen ki...és ne is fogyasszon sokat a gép...már abszolult nemtom hogy mit vegyek vga terén...
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
Nem számít, hogy most +5%-al jobb, mikor kb 25%-al van lemaradva...De mondom, 28-ba kerül a HD3850, és sokkal jobb mint te is láthatod!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
diegho
nagyúr
akkor így teszem fel a kérdésemet: egyéb kérdés hozzánemértés témakörben?
(mellesleg nem véletlen nem irogattam a kérdéseidre, már az elejétől éreztem, hogy közöd nincs a dolgokhoz és megmagyarázni egy évezred is kevés lenne... azt veszel amit akarsz, engem érdekel a legkevésbé, de ha hülyeség miatt fost veszel akkor úgy kell...)
-
Shoo
senior tag
mellesleg már az elején írtam hogy nincs közöm hozzá ezért kértem segítséget..ehhez nagy ész kell hogy kitalálják...a másik mellesleg meg az hogy nem regényt kell írni hanem ajánlasz vmit az én baromságomra és leírod hogy kb miért jobb...a vgat tekintve pl: a 8600 az csak 128bites de van egy jobb a 3850 ami már 256 bites és ....még írsz hozzá 5 szót...de lehet neked meg ehhez nincs közöd..hát sajnálom...szerencsére vannak olyanok akik nem lusták az ilyenre és persze szivesen segítenek azoknak akik "tudatlanok" de felőlem le is hülézhetsz mert tökre nem zavar csak lehet másik 99 dologban vagyok sokkal jobb mint te és lehet hogy holnap meg én tudnék vmiben segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Kollégát ne szóld le, nagyon jófej, és nagyon segítőkész srác.
Amúgy azt nem értem, hogy ha elmondom 7-szer, hogy a HD3850 jobb, akkor miért erősködsz 8600GTS melett?
Figyelj, honalp a noname fos tápokra vonatkozik, egy 300w-os táp is elviszi, hidd el.
HD3850 amiben jobb mint 8600gts: 256bit, dx10.1, több shader- és pixelárnyaló, több pipeline, csendes, szép, ati.
Rekordokat döntögetsz, 9 nap alatt 125 hsz, nekem nincs ennyim....[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Sátán44
addikt
- CORSAIR Dominator 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT 10 év gar
- Táp: ebben segítsetek
- Proci hűtő:ebben segítsetek
- Gigabyte GA-P35C-DS3R Rev 2.1 1600 FSB DDR3/DDR2 3 év gar
- Radeon HD 3870 X2 OC-s 1024 DDR3
- Intel Core2 Duo E8400/6M/1333 dobozos gyári hűtővel 3 év garIlyen gépet szeretnék venni és kérném a véleményeteket,szerintetek jó,vagy min kellene változtatni?
A processzor elég erős a vga kihajtásához?Max 180.000-em van a gépre.
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
diegho
nagyúr
szerencsére nincs szükségem segítségre, elég sok témakörre kiterjednek a tanulmányaim, szóval biztos nem tőled fogok segítséget kérni és pláne nem egy fórumon
ez az egész téma arról szól, hogy milyen gépet vegyél. le lett írva milyent vegyél, de te napok óta csak ontot magadból a buta kérdéseket és mindent szájba kell rágni ahelyett, hogy használnád azt a ... google-t és utánajárnál, hidd el neked se kerülne több időbe megnézni egy tesztet, mint nekünk linkelgetni a sok felesleges kérdésedre a választ. Ez nem azon múlik, hogy ki mihez ért, hanem azon, hogy ki mihez akar érteni. -
djtoomi
addikt
válasz Sátán44 #8818 üzenetére
Procit majd kicsit kell húzni, de egyik legjobban húzható procc, szóval semmi gond.
Tápnak Corsair HX520, vagy HX620, esetleg ÍCoolerMaster RS620.
Procihűtőnek Scythe Ninja, CM Hyper TX2, esetleg Noctua NHU12D vagy valamelyik Xigmatek.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Sátán44 #8823 üzenetére
Fogjuk rá.
VGA-ból MSI, Club3D, Asus, Sapphire.
De előbbi 3-at inkáb, főleg MSI,Asus.FSP BS2 500-as tápot ne ajánlgassunk, mikor Corsair VX450 is ugyanannyiba kerül....
[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
válasz djtoomi #8817 üzenetére
nahh csak ennyit kellett volna írni...biztos jófej csak épp velem nem az !!elnézést is kérek tőle!! csak ha én elkezdtem volna googleben keresgélni akkor leragadok az amdknél vagy veszek egy asrock alaplapot örülök hogy kiterjedt tudománnyal rendelkezik gondolom idősebb is tőlem...én sajnos csak 1 irányba haladok és még az is sok...a rekordról meg annyit hogy majd hétfőn írok majd még hogy mi lett meg esetleg pár tesztet aztán többet meg nem ugyse láttok itt szivesen
elnézést hogy ilyen hülye barom akadékoskodó vagyok!
jahh és köszönöm a segítséget!!!![ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz birozoli7800 #8822 üzenetére
bluestorm lehet kevés lenne mert ~250W-ot fog kérni folyamatosan használva 12V-os ágon az egész cucc, ennek több mint felét csak a vga viszi el és ha megnézed az fsp-nek szét vannak osztva az ágai, nem biztos hogy egy kis tuning mellett elbírná a kártyát, a corsair viszont nincs szétosztva, így vígan vinni fogja és árban meg ugyanaz.
-
Shoo
senior tag
csak pl a tesztben nagy tápokkal tesztelnek én meg kicsivel akarom használni és az sehol sem volt hogy egy márkás 300W-al elmegy...fogyasztás alapján láttam hogy el kéne csak nem értettem...lehet igy kellett volna feltenni a kérdést....aztán a tesztben msit teszteltek ami elvileg lessebb az xfxnél..az meg ott nem volt hogy az csak 128bites azt már csak a honlapján láttam hogy 256bites
-
Sátán44
addikt
válasz djtoomi #8820 üzenetére
Te ezt ajánlottad nekem Ennyit nem adok érte
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Shoo
senior tag
nahh pár órára megszabadultok tőlem..bemegyek a suliba automatika labormérésre
-
kiskiru
csendes tag
hali szakik csak egy kérdéssel fordulok hozzátok mivel nem nagyon birom követni ezt a feljődést ,adott volt egy lehetőség hogy hozassak usabol laptopot igy gyorsn ki is valasztottam eggyet a héten ide is ér de azért megkérdezném hogy jó vétel volt e vagy megint befürödtem meg hogy jatszni jó lessz e meg milyen jatékokkal remélem nem csak az ezer éves sz*rokkal
előre is köszi üdv
http://www.circuitcity.com/ssm/Refurbished-HP-Pavilion-DV9339US-17-Widescreen-Laptop-RDV9339US/sem/rpsm/oid/204517/catOid/-12963/rpem/ccd/productDetail.do -
SuBa19
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy laptopokban melyik VGA a jobb, és milyen procival válasszam?
ATI HD 2600, vagy ATI HD 3470
A válaszokat előre is köszönöm -
Turmoil
senior tag
válasz kiskiru #8837 üzenetére
Ebben a topicban nem értünk a laptopokhoz, van azokank külön témája. Ott majd értünk hozzá.
Amúgy a link gomb arra való, hogy linket tegyél a hozzászólásodba, és akkor meg is lehet nézni, amit mutatni szeretnél.[ Szerkesztve ]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
diegho
nagyúr
a tesztben ott van mennyit fogyasztanak a gépek 180W full terhelésen, akkor nem értem mi a probléma. ezt a 128 és 256bitet nem értem. adott egy kárty a ami a másik 73%-át tudja, majd adott ennek a kártyának egy 10%-al gyorsított verziója ami ugye azt jelenti, hogy ahol a hd3850 100fps ott az alap 8600gts 73 az xfx meg 70*1.1=80.3 ez még mindig 20% hátrány. ezért kérdeztem, hogy most matekkal kapcsolatban milyen kérdés van még. Az hogy egy kártya128bites egy másik meg 256bites még nem jelenti egyben azt hogy a 256bites gyorsabb (lásd 7600gt vs. 6800gt), de jelen esetben a 256bites a gyorsabb fejlettebb stb.
-
kenny22
csendes tag
szrintetek ezt: [link] megérné megvenni?
Elég olcsó, de inno3d... amiről jót nem igen hallok... -
Shoo
senior tag
az ilyen szintü matekkal nincs gondom villamosmérnöknek tanulok...csak annyi volt a probléma hogy a 8600gts még 128bites stb stb....nahh tök feleslegesen mentem be a suliba mert elmaradt az óra:S viszont helyette megvettem a házat csak van vele eg kis gondom...fektetve kell belerakni a tápot és a ház tetejére...felül nincs szellőzés. a táp alatt közvetlenül viszont van egy hel egy 8 vagy 9 cm-es ventillátornak...beletehetek egy 12cm-es tápot lefele fordítva ha rakok alá egy ventit is? és persze elég lesz hogy ne legen meleg belül? esetleg az oldallapra is tudok enni egy 8ast...
-
PiciKenny
senior tag
Szevasztok meiket vegyem inkább?
GA-P35-DS3?
oder
MSI P35 NEO3-F ?
erlöre is köszi a választE2180 as cpu val lesz Kingmax 1066os rammal
és kéne huznomismajd...meik lenneink jobb? msi valamivel olcsobb 1-2e
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest