Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
trebron86
tag
válasz Lacc88 #32089 üzenetére
deszka proci tuti
ház monitor izlés
winyóból a black-et nekem a wd5001aals 7200rpm 32mb cache
vga gddr5-össel jobban jársz
táp elmegy, bár ha "fellángol" a géped a fenetudja
monitor inkább
http://www.aoc-europe.com/en/monitors/tft/21_2216Sw.php
jó csillog meg minden az asus de hidd el naponta törölgetned kell hogy ne nézz rá felfordult gyomorral tudom mert van hasonló anyagú lámpám ami csillogós fekete nem matt és minden este tiszta gáz hiába törlöm le előző este.tápot leszámolva erőműt veszel?!
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
PH-User
addikt
válasz vzsryl #32100 üzenetére
Úgy látom most onlájn aktív vagy.
Ha most megveszem a HD4890-et, akkor az azért elég bivaly kártya lesz még egy jó darabig és vinni fogja a DX11-es játékokat?
Azt meg gondolom, hogy egy anti-tuningos Q9550 is megy 3,2GHz-et alapfeszen
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
trebron86
tag
válasz PH-User #32099 üzenetére
miért nem az?
szerintem olcsóbb anyagból van meg stb.
volt már vele dolgom korábban és nem nyert nálam, tehát számomra az.
és hiába lesz jobb soha többet nem fogok venni asrockot!
de mindenki a maga sorsának kovácsa!u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
Lacc88
senior tag
válasz trebron86 #32101 üzenetére
Hát valami olyasmit !
Szerintem a táp is jó ! Nem az a célom , hogy 32.ből csináljak 4.8at ... az nem az én műfajom ! Szerintem nem fog annyit enni simán elviszi nevetve a konfigomat ez a táp !
Ismétlem nem nagyon fogok tuningolni , de ha előfordulna , akkor lesz más táp , és más hűtés !
üdv.
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
wulfi
tag
válasz trebron86 #32094 üzenetére
Értem, csak az zavar még ebben a OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz Platinum KIT -ben hogy megnéztem a választott alaplap / ASROCK M3A770DE / weboldalát, hogy ott milyen memóriákat ajánlanak hozzá és ez nem volt köztük, csak a 2 g-s kiadás. Szóval ha mégis a 4 g-s mellett maradnék az miben és mennyiben befolyásolná a gép működését???
-
trebron86
tag
válasz Lacc88 #32104 üzenetére
Lehet nem tudom, de ha a 4 mag meg a kártya + még pár vinyó is van még benne szerintem... nah mind1 lehet megint csak okoskodok.
nekem 600-as van de egyenlőre 2maggal és 1hddvel + ratyi vgaval.
de később lehet ki használom majd.[ Szerkesztve ]
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
trebron86
tag
hát az lehet hogy hiba, vagy csak még nem raktak bele és nem tudják hogy megy-e illetve az is lehet hogy mivel nincs bent a listában akkor nem is fog rendesen menni vele.
nah de szerintem 1 normálisabb alaplap kezeli én nem értem miért erőltetitek az asrockot
régen is az olcsó kategóriát képviselte, illetve szinte minden pc boltba ahol komplett ajánlat van az asrock alaplap a trendi, szerintetek ez nem furcsa? illetve ha tényleg jó akkor miért olyan olcsó? szerintem meg ez egy kereskedői politika amit híresztelnek róla.u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
trebron86
tag
válasz PH-User #32109 üzenetére
persze biztosan, nah de szerintem anyit nem ér 1 olyan kártya hogy csak legyen kihasználatlan ki tudja meddig és akkor már csak felét éri kb boltba...
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz trebron86 #32110 üzenetére
Ott a pont! Azon van a hangsúly, hogy RÉGEN nem volt jó minőségű lap! (Mondjuk barátnőmnek már 3 éve megy ASRock lap, pedig tuning is van...) Egy ideje az ASRock elkezdett színvonalas minőséget produkálni! Szerintem legyen itt vége az OFF-nak!
-
trebron86
tag
válasz PH-User #32112 üzenetére
nézd írtam hogy ez csak az én véleményem
ÉN régen az opelban is csalódtam
most pedig 6m(millió)-felett is van autója.
még se kéne akkor se ha csak úgy adnának egyet 1 hétre, mert opel!
és az asrock régen nem volt anyira szinvonalas de az asus gigabyte msi ezek mind azok voltak régen is és ma se sok panasz van rá.
jó vannak mindenhol széria hibák, egyes tipussal amit idő előtt kiadtak és előjött valami!
nah de ez csak az én véleményem a hangsúly az ÉN-en van.
köszi[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz trebron86 #32101 üzenetére
A táp elmegy? Te ugye nem vagy tisztában azzal, hogy a gépe maximális fogyasztása full load-ban 300W, és az FSP Everest 500W akár 550-600W-ig túlterhelve is bírja. A két legnagyobb fogyasztó, a proci és VGA is a 12V-os ágról zabálnak és az 500-as Everest 456W-ot tud leadni a 12V-os ágain. Persze az extrém tuningot hanyagolni kell, mivel a 18A-es ág azt nem bírná, de gondolom ilyen nincs tervbe véve.
FSP Everest 500W terheléses vizsgálat(#32102) PH-User: Hát konkrétan DX11-et nem tud, de a DX11-el járó sebességnövekedést tudni fogja, mivel a DX10.1 erre alkalmassá teszi. Sajnos azt nem tudom, hogy meddig lesz elég, mert bármikor kijöhet olyan brutális gépigényű játék, mint anno a Crysis, de szerencsére ilyen híresztelésekről nem lehet hallani.
(#32103) trebron86: Nagyon a múltban ragadtál.
(#32106) wulfi: Nem lesz vele gond, simán fogja vinni. Az Asrock lapok nem finnyásak annyira memória terén, mint a Gigabyte.
(#32112) PH-User: Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
PH-User
addikt
válasz trebron86 #32113 üzenetére
Jól van, megbeszéltük, mindenkinek más az igénye. Most már az OFF tényleg vége!
vzsyrl: Akkor szerintem jó kártya lesz az a HD4890! Nem tudok sajnos várni, mert most tudom jó árban megbizniszelni. Így oké a dolog? Még annyi, hogy a Gigabyte 1GB OC verzióját néztem ki, aztán láttam még a Sapphire Toxic-ját, csak az nagyon drága. Megér annyi többlet kiadást a hűtés és a +tuning
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz PH-User #32116 üzenetére
Attól függ mennyiért tudod őket beszerezni.
(#32119) Lacc88: Nincs nagy lemaradás. De esetleg nézhetnél Hitachi Deskstar 7K1000.B-t is, mert abból az 500-as is ugyanolyan gyors, mint a 640-es, de mivel árban majdnem megegyeznek, ezért inkább a 640-est szokták ajánlani. A sebességük azért egyezhet meg, mert az 500-asban is ugyanolyan 334GB-os tányérok vannak, csak az egyiknek az egyik oldala nincs használatban. Viszont a 250-es és 750-es már kevésbé ajánlott, mert azokban 250-es tányérok vannak, aminek az adatsűrűsége kisebb és emiatt lassabb. A 750-es meg még kevésbé ajánlott, mert abban ilyen 250-es tányérokból van 3db.
[ Szerkesztve ]
-
Lacc88
senior tag
válasz trebron86 #32120 üzenetére
Szerintem azért mondta vzsryl , mert van olyan ASrock lap ami kb ugyan annyit tud mint 1 giga vagy bármi más csak olcsóbb , meg ténylegn em lehet rossz , mivel az asusnak a (leányvállalata) !
Vagy tévedek ?!
Köszi vzsryl ! Te vadállat vagy , tudtad ?!
Ebből van Samsung 640GB 7200rpm 16MB SATA2 HDD
Másból nincs ... ![ Szerkesztve ]
-
Miller12
csendes tag
Sziasztok!
Már a múltkor kinéztem egy gépet, de időközben a pénz fele elúszott a kocsimra és csak 100k-maradt!
Kellene 100k-ból egy olyan config összeraknom amivel játszani tudnék egy darabig!
Monitorral együtt!!!
Nem tervezem hogy bővíteni fogom, ha elavul inkább veszek egy újat!
Tehát 100k-ból a maximumot kellene kihozni!
Tudnátok segíteni? AMD+ATI páros tökéletes!Előre is köszi!
-
trebron86
tag
válasz Lacc88 #32121 üzenetére
Lehet, nem tudom hogy kikhez tartozik.
nah de gondolom, ha leányvállalata akkor valamiért olcsóbb, szerintem gyengébb minőségű az alkatrész amit beletesznek vagy épp nem annyira strapabíró!
Nos nem tudom őszintén de valamiért azt mondom hogy van a közelemben 1-2 olyan gép ami 10- de még lehet 15éves is gigabyte és asus többnyire és mennek... napi használatba.
nah de asrock az ami nem a hosszas életét bizonygatta soha, és most nem tudom mitől lenne más képp.
lehet jó meg stb és gari után fél év vagy pár nap mehet a polcra. nem mindenki tartja a tempót a tehnikával valaki beéri kicsit tovább is azzal ami van.
nah de bocs megint csak nem kötekedés képp...u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
Lacc88
senior tag
-
PH-User
addikt
válasz Lacc88 #32128 üzenetére
Alaplap, proci, memó, végéa, hűtő csere lesz. Nekem volt AMD-m, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így jött az Intel, ami kenterbe verte. AMD memória olvasásban-írásban-késleltetésben nagyon jó, de mióta Intelem van, minden gyorsabb. Szóval marad a Q9550. i7 azért nem kell, mert ugye akkor vegyek DDR3-at, ha DDR3-at veszek, akkor már 3x2GB-t vegyek. Meg játék alatt az i7 semmivel sem jobb, mint a Q9550. Konvertálásban, zeneszerkesztésben, fotosopban pedig azért még ott van a Quad.
-
Lacc88
senior tag
válasz PH-User #32129 üzenetére
Én is szimpatizáltam vele azaz a Q9550el csak , akkor már ott volt AMD 955 cuccos aztán , nézelődtem nagykerbe láttam az Intel Core i7 920 árát mondtam h nekem ez kell , aztán belegondoltam , hogy kicsit drágább lenne , ezért se tudom PONTOSAN , hogy mi legyen !
Mindkettőről csak JÓKAT hallok , de mivel most amd-m van , ezért nagyon "csúnyán" kipróbálnám az intelt , az első gépem Nekem intel volt 1.6os rambus rammal , ami akkor elég durva volt ! na m1 , nagyon gondolkodom ... lehet , hogy várok inkább még szerzek 1 kis pénzt , és megnézem a DX11-es kínálatot is !
-
DuracL
tag
üdv emberek
uncsitesókáimnak kéne 50k-ból összeállítani egy gépet:
-cpu , alaplap, ram , vga , táp , vinyó
konkrétan GTA San Andreas és Flatout2-vel szeretnének játszani, egyelőre nem nagyok az igényeikjelenleg ez van:
Abit AN7 alaplap
AMD athlon XP 2800+ processzor
2X256 Mbyte DDR/400 RAM (2 Slotot foglal, 3 van összesen)
80 Gbyte Seagate HDD
GF MX4000 videokártya (64 MB DDR)
LG DVD író
WINFAST TV2000 XP Expert Tv Tuner kártya
Codegen 300W táp
Monitor: Fujitsu Siemes 19" LCD, VGA bemenetsegítsetek , mi a jobb megoldás ha 50k ból újat szerzek, vagy esetleg ebbe cserélgetek dolgokat (ddr1 ram és agp foglalat, ami eltántorít ettől)
-
PH-User
addikt
válasz DuracL #32137 üzenetére
Ezen már te ne fejlessz semmit, mert NEM éri meg! Inkább érdemesebb egy újat összerakni egy integrált videokártyás (GF8200) alaplappal, aztán később, ha van pénz videokártyára, akkor bele lehet tenni valami erősebbet. Viszont ha van rá pénz, akkor meg lehet venni természetesen egy úttal azt is. Monitor és DVD-író ugye nem kell, az jó a másikból is.
-
tipuka
addikt
válasz Miller12 #32144 üzenetére
Alaplap ASROCK A770DE+ 1 db 14.330 Ft
Processzor AMD Athlon II X2 240 AM3 BOX 1 db 14.299 Ft
Memória KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 2 db 12.625 Ft
Videókártya SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 HDMI BSP PCIE 1 db 25.801 Ft
Merevlemez WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2 1 db 11.976 Ft
Optikai egység PIONEER DVR-215D 1 db 5.313 Ft
Ház GIGABYTE GZ-X3 Fekete 1 db 9.925 Ft
Táp GIGABYTE Superb 460W 1 db 9.387 Ft
Monitor SAMSUNG 933SN 1 db 29.466 Ft
Összesen: 133.122 Ft ( 106.498 Ft + áfa )nos ezt találtam, mivel nem szeretnél bővíteni semmit így muszáj előre mind2 ramot megvenni ezért 5k-val drágább is de legalább egész jó konfig lett
a monitor szépen néz ki lcd tv- felbontású és 19 colos, 30k körülinél jobbat az iponban nem találtam, de ah nincs nagy igényed ez is felüdülés lesz neked
a processzort kicsit meghúzod és szárnyalni fog[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz PH-User #32122 üzenetére
A Hyper 212 is bírja a strapát, de Mugen 2 komolyabb.
(#32137) DuracL: Üdv!
alaplap: ASROCK A780GM-LE 14.069 Ft (HD3200-as IGP van benne.)
proci: AMD Athlon II X2 240 AM3 BOX 14.300 Ft
memória: KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 6.313 Ft
HDD: HITACHI 320GB 7200rpm 16MB SATA2 10.375 Ft
táp: FSP ATX-350PNF 6.063 FtÖsszesen: 51.119 Ft, árak ipon.hu-ról.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz PH-User #32139 üzenetére
"Monitor és DVD-író ugye nem kell, az jó a másikból is."
Jó még ott a vinyó is egyelőre (meg persze a TV-tunert is át lehet dobni).
Meg persze nem csak a GF8200-as int. vidkari a jó, az AMD HD3200-as is elmegy... Főleg ha sideport memory is van mellette, ha már integrált. Pl. AsRock A780GXH/128M
Üdv.vzsryl: Ennél az általad említett lapnál SB700/710-et ír a gyártó. Honnan lehet azt tudni, hogy pontosan melyik van rajta?
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest