Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz dewil666 #22815 üzenetére
Vagy még ezeket találtam:
GigaByte ECO500
Gigabyte GM-M6900
Az utolsóval nagyon színpatizálok.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
t.imi
addikt
válasz dewil666 #22817 üzenetére
Esetleg nézz körül az Edigitalban, júl. 20-ig minden logitech termék árából -20%!! Kupon kód az oldalukon.
Játékra a komolyabb wires egereket (15e +) sem szokták ajánlani itt a fiúk.
Én is inkább beneveztem egy g500-ra mx performance helyett.
Ha ki lehetett volna próbálni, még talàn, de látatlanba nem merem megkockáztatni[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz dewil666 #22817 üzenetére
Pedig az utolsó optikai.
Viccet félretéve, első hozzászólást olvasd el, ha utána is kérdésed van segítünk.
(#22816) slashing: Pont egérből nincs, de egy led kiforrasztása nem nagy durranás. Ha nem vagy biztos magadban bízz meg egy szakembert. A teflon talpak simán visszaragadnak több levétel után is.
(#22821) t.imi: Egy g400-al jobban jártál volna, a pénztárcád is.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz dewil666 #53143 üzenetére
Szerintem minden egérben érdemes
A Lua-ban akár az összes kapcsolót kicserélheted, mind kompatibilis a japán Omronnal. [link] A két főgombot csak együtt javasolt, és használat függvényében a görgő alattit vagy a negyediket is érdemes lehet.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
4nick8
őstag
válasz dewil666 #98167 üzenetére
Sensei Ten ajándék egérpaddal.
-
válasz dewil666 #98171 üzenetére
De miért? Bele van kalkulálva abba az árba a pad is.
Nem kevéssel nagyobb és lényegesen nehezebb, mint a mostanid. Nem egy modern konstrukció, tizedik alternatívaként sem jutott volna az eszembe.
Egy Lua után sokkal jobban jártál volna, ha hozzáteszel még egy-két ezrest, és veszel egy Razer Viper Minit, Xtrfy M42-t, esetleg Cooler Master MM710-et. Akár apróról, kb. feleannyiért, mint a kereted.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz dewil666 #98176 üzenetére
Pontos kézméret és fogási stílus kell, de a Luából kiindulva inkább azok, amiket írtam.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest