Hirdetés
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz dobragab #52976 üzenetére
Nincs Media Markt, teljesen vidéken vagyok semmit nem tudok se kipróbálni se meghallgatni se semmit, nemhiába mondtam hogy vidék, már rég lejártam volna nemcsak ezt a kört.
Most egy Zowie FK1 egerem van.Szerintem a Rival kiesett, túl nehéz, nekem ilyen 90-100g körüli egér kéne vagy a Zowie-hoz hasonló súlyú.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Kicsit off leszek remélem nem gond.
Már vagy egy hete nyúzom a g303 egeremet de még mindig nem jövök rá, hogy pl a Gta 5-ben miért vált át az egér színe kékre vagy fehérre ha elindítom a játékot úgy hogy nincs semmilyen profilom csak az alap amit muszáj választani, valaki tudna erre valamit illetve jó helyen járok én ezzel?
Egyelőre csak itt van ez a gond, mindent frissítettem ahogy a gépre dugtam az egeret. -
cyberkind
félisten
válasz Locutus #53322 üzenetére
Köszi, meg is van, csak figyelmetlen voltam meg nem is hittem hogy azt külön kell beállítani amikor ott vannak a profilok.
Többieknek:
Az tény hogy megosztó az egér formája de amit tud az hihetetlen, ég és föld a Zowie FK1 meg ez természetesen ennek a javára, nagyon jól sikerült rágcsáló, és amióta ez van nem izzad rá a kezem az egérre mert mivel kicsi és másabb a formája szellőzik, meglepően kényelmes az én nagy kezeimnek(6"-os telefon simán megy egykézzel) annak ellenére hogy nem próbáltam csak bevállaltam, egy szó mint száz aki ebben(G303) gondolkodik de fél hogy nem lesz kényelmes vagy jó az nézze meg aztán vegye, tényleg a legjobb szenzor ami ebben van jelen pillanatban. -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A Logitech G703 és a G903 között mi a különbség azonkívül, hogy máshogy néznek ki?
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Sajnos kezdi megadni a magát a jó kis Rival 600 a gumi mállással, így kénytelen vagyok új egeret nézni.
Konkrétan 2 félét néztem ki, az egyik a Logitech g903 és a Razer Basilisk Ultimate (mindkettő wireless). Melyik az ajánlott ebből a kettőből? Semmi extra játékok terén, csak a kényelem fontos számomra, ezért wireless. (az ezernyi Logitech egereim után, amiket sok-sok évig használtam ehhez húz a szívem, viszont a Razer-ben szimpatikus a töltő, amire csak rá kell pakolni és tölt, de megkérdezem ki, mi mond)Köszönöm a segítséget!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
Nem otthon élek, itt kint meg másak az árak, jelenleg 141 Font a Razer, és 114 a Logitech, érhet ennyivel többet a Razer, jobb egér mint a Logitech? A Currys-ben 100 Font a Logitech, de szállítással már ennyi, szal az csak személyesen mehetne ha mozoghatna az ember.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ma végre készhez kaptam a Razer Basilisk Ultimate-et. Az egész egér rettenet minőségi érzetet kelt, a felhasznált anyagok és az összeillesztés kicsit se olyan mint mondjuk a Rival 600-on volt nálam, ami kissé gagyinak hatott, bármikor hozzáértem. Fogásra messzemenőleg ez a legjobb egerem, már a dobozból való kivétel során, tökéletesen passzolt a kezembe, már most imádom! Gyakorlatilag haonló a szitu, mint a csúcskategóriás Astro fülesre váltáskor, amihez szintén volt dockoló. Eddig pár óra játék után 1%-ot merült az akksi, persze nincs feltolva az egekbe az rgb fényereje semmin se, jelenlegi tapasztalataim alapján, megérte azt a pluszt, amit a Logitech-re rá kellett dobni.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #79373 üzenetére
Na így röpke ~4 hónap használat után csak az egér minőségével van számomra egy kis problémám, konkrétan annyi, hogy pár hónap használat után a kapcsolók nem feszesek, és lötyögnek. Ez nem folyásolja be a működést, ez csak számomra egy minőségbeli gyengeség, de maga az egér maximálisan jó, egyszer se dobta el a jelet, szépen tölti a dockoló, de alapvetően bőven elég rádobni a nap végén, mert nagyon jól bírja még az rgb világítással együtt is, szóval nagyon jó, akit pedig nem zavar az általam írt dolog, annak ez jó választás lehet mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ha valami igazán minőségi egeret akarnék venni, akkor merre felé kéne nézelődnöm? Jelenleg az egyik talán "legjobb" egerem van, de szoftveresen gyakran szar, és az egér minősége is gyagyi, ellenben a régi Logitech egereimmel mindig minden rendben volt, és volt egy pár, ki, mit javasolna? Én a G903 felé hajlanék, de egyébként nem tudom. Jelenlegi rágcsáló: Razer Basilisk Ultimate V2
Nekem ez a Razer vonal a Steelseries-zel együtt egy vakvágány minden téren...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Synthwave #84628 üzenetére
Azt hittem, hogy a jelenlegi egerem körülírja a dolgokat, mert csak a minőséggel van problémám, nem a többi dologgal, de rendben.
Mennyi a keret?
Tekintve, hogy a mostani egerem drága volt, így minimum ennyi (160 Font), de nembaj ha kevesebb.Használtpiac játszik?
Abszolút nem.eBay, külföldi rendelés játszik?
Ebay nem, de mivel külföldön élek, így a boltok nyilván játszanak.Mire használnád az egeret?
Csak játék, de csak hobbi szinten, ahol a kényelem számít, ezért is kell a wireless.Hogyan fogod az egeret?
Fingertip Grip.Mekkora kezed van?
Nagy, 20cm körül.Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Játékfüggő, de nagy általánosságban 1000 alatt, körül.Egyéb igények?
Nyilvánvalóan pluszgombok a netezéshez, illetve ezek használata a játékokban kell.Ez így rendben lehet?
-
cyberkind
félisten
válasz Evil Snowman #84635 üzenetére
Azonkívül, hogy néha nem megy, de tényleg sehogy se megy, és win indításnál már befagyva indul el? Semmi más, legjobb szoftver ever.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Mivel tudom milyen stílusú egeret keresek, így csak arra lennék kíváncsi, hogy az ajánlottak közé esik-e? Köszi.
HyperX Pulsefire Haste Wireless
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest