Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz ggf8600gts #18026 üzenetére
Grat. az új vashoz.
Én már az A100-amra is akartam venni, de nem volt lóvém rá, amikor meg lett volna, én is gépet vettem inkább, egy Minolta Maxxum AF 50/1.7-es fix obit, egy ilyen vagy ue. Sony-ban, szvsz. egy "alap" obi, ami kell a "bódoccsághoz"
Az általad felsorolt 2 obiról nem tudok igazán véleményt alkotni, mindkettő jó üveg, de teszteket kell nézni, illetve olyanok véleményére hallgatni,akinek van tapasztalata ezekkel az obikkal, na, meg neked kell tudni, mekkora átfogásúra van szükséged.
Amúgy javaslom, hogy szerezz be egy m42-es adaptert, és próbáld ki a régi manuális üvegeket, ezzel a géppel jó móka már, és viszonylag olcsón kapsz baromi jó üvegeket.Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
HollyBoni
veterán
Ennyiért ilyen nagy zoomoktól nem kell sokat várni... Nem valami fényerősek, képminőségük sem a legjobb, de ha nem szeretnél sokszor objektívet cserélni, nincs több lóvé, és elég a fényerő akkor oké lehet. Nézz róla teszteket mindenképp.
-
mazsi70
senior tag
Esetleg egy 70-300 -as obi ?
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest