Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
Hát én is szerettem volna karácsonyra,de ebből már semmi sem lesz,meg ahogy írtam rendelés leadva rendelés felvéve de semmi más info a boltól,ráadásul én is magyar mechanikusat akartam és ez a gigabyte magyar kiosztással szinte hiány cikk,lett volna még más is de azok drágábbak vagy nem annyira tetszenek,van pl az Asus Strix Tactic Pro ami boltban kicsit túlárazott magán kézből még lenne jó vétel,de valahogy a formája nem jön be annyira,de amúgy biztos jó,de már hiába is kapkodnék.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
PixAlan
aktív tag
Legalsó sorban lévő billentyűk nem ugyan olyan szélesek és így a sor más felosztású.
Ez azt jelenti, hogy ha más szettet akarsz rá rendelni nem fog kijönni az alsó sor rendesen.
A stemek ugyan olyanok, mint más MX szetten, ez standard.
Szóval ez akkor számít, ha akarsz majd valamikor más keycapeket cserélni.A logitechen 1.5u a ctrl és 5.75u a space, standardnál minden keycap 1.25 az alsó sorban és 6.25 a space. De nagyon sok billentyűzet nem használja a "standardot", pl a legtöbb gamer brand.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pityu.
nagyúr
Én is sokáig kerestem billentyűzetet,igaz én magyar webshopokban,egy csomó dolog miatt tanácstalan lettem,de aztán kiválasztottam egyet,na nem hatalmas márka de azt mondják nem olyan rosszak REDRAGON Hara K560R igaz tetszik a videókon a kék switch hangja de azért kicsit félek élőben mennyire lesz hangos tényleg jó lesz e.Lehet kipróbálhattál volna valami olcsóbb cuccot is,panaszokat hallottam a logitech kapcsolóira itt ott meg a gombok kialakítására,ők saját fejlesztésű switchet használnak állítólag.Egyébként én is olvastam ilyen néha beragadásról.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
dqdb
nagyúr
Készíts magadnak ideiglenes csuklótámaszt, hogy kiderüljön.
A csuklótámasz olyan magas legyen, mint a billentyűzeted eleje. Nyomásra, azaz a csuklód súlyától lehetőleg ne nagyon süppedjen be. Fa, sűrű és kemény szivacs, jó tömött anyagú törölköző vagy ezek kombinációja megfelelő lehet a célra.
Aztán ha így bejön, akkor többféle stílusú 3rd party csuklótámasz közül is válogathatsz.
Nekem nem fájdult meg a csuklóm, azonban éreztem, hogy nem az igazi, ezért hamar lett csukótámaszom. A lakkozott keményfa ráadásul jól is néz ki
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Solymi81
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs