Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Jó kérdés.
Nemrég raktam össze filccel bélelve a GMMKt, elsőre Silent Greyjel, aztán lecseréltem lineáris Silent Whitera.
Mivel amilyen nehéz kezű vagyok, mindig tövig szoktam ütni a kapcsolókat, így az erősen taktilis stem szerintem csak útban van.
Mondjuk én a hangtompított kapcsolókat is o-ringeztem, így sokkal erősebben tompít, mint
csak a kapcsoló hangtompítója.Persze a kapcsolók kenése még hátravan, némelyik reszel.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Alan[HUN]
senior tag
Egyetértünk, a lineáris nekem is csak a modokra és numpadra jó, amúgy a gépelésnél kell a kraft
Amennyire én tudom, a legtöbb most kapható igen, de most én sem látom sehol sem kiírva, esetleg a viszonteladónál utána tudsz kérdezni. A K588 más tészta, mivel optikai kapcsolók vannak benne, ott ha hotswap lenne, sem tudnál nagyon mást beletenni, mert az optikaiak nem igazán kompatibilisek egymással.
A Silent gray, és általában az Outemu switchek esetén elég hangosan peng a rugó, ezen segít a kenés, az említett reszelés pedig talán az lehet, hogy nem egyenletesen nyomódik le a rugó, mivel saját magán csúsznak a menetek, és ezen szintén a kenés segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest