Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivana
Ármester
válasz BlackDevil #18689 üzenetére
Abban nem tudom van-e nkro, a durandalban biztos van, és az mecha is.
-
qisqaqas
senior tag
válasz BlackDevil #18689 üzenetére
Én ajánlani? Nem. Vannak itt a kínálathoz jobban értő kollégák. Én egyelőre a működését próbálom megérteni jobban. Nagyjából egy éve kezdtem az ismerkedést a mecha és ergo billekkel és akkor döntöttem úgy hogy elkezdem az "utat".
Mostanra odáig jutottam, hogy építek magamnak sajátot, mert a kínálat nem megfelelő. Illetve biztos kapható olyan bill ami jó lenne, de nem fogok érte kiadni 30-40 ezret plusz áfa plusz szállítás. Utóbbi kettő meg nem kevés, mert egy mecha bill nem könnyű és többnyire a tengerentúlról érkezik. Az meg külön öröm hogy az áfa 27%.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest