Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Valszeg hasznalat függö is. Nekem amit irtam az autopalya volt 90% ban. Varosban en is tapasztaltam olyat, ha kinyomott kuplunggal gurulok akkor többet fogyaszt a kocsi, mintha csak egyhelyben megy az alapjarat
Egetrengetö különbseg mondjuk nekem maskor se szokott lenni, de azt ennyire nem figyelem. Majd megnezem legközelebb tankolaskor, most ilyen maxi vegyes hasznalat van, inkabb varosi....
De amugy nincs itt min csodalkozni, ha jo autot akartok Opelt vesztek, az nem ver at
-
Integrale
veterán
En meg sosem talalkoztam automentovel, szuksegesen kivul pedig szerelovel sem.
Valakinek innen ugy emlekszem, hogy volt v6-os Alfaja, ha nem is 2.5, de 3.0 biztosan. Bemelegitesre es az olajra kenyesek, varosi fogyasztasara pedig a penztarcad lesz az. 8-20 literig barmi lehet.
tboy93: Tobb mint 20 eve csak olasz autok vannak a csaladban, legtobb problema a Prismaval volt, fokent elektronikai, (kp. zar nem huzta fel az ablakot, es be az antennat stb), de meg is volt tomve rendesen. 430e km-rel lett eladva.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
VegyesTamás
senior tag
hétvégén melóba is így jártam (mmint az ügyfél nem én /sofőrszolgálat/) aztmondja, sok zenét hallgattak és lemerült mondom csak be kéne dobnotok egy kondenzátort..azt mondja van van benne..hmm akkor tényleg sok volt a zene bebikáztuk aztán hajrá
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
na ilyet csak ladával tudtam megtenni húzott karbival csak ott nem a BC írta
igen csak épp nem basszusra szopkodja az akksit teljesen megölve azt
tboy93[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
maggi1886076
addikt
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
trassher
addikt
Nem mondtam hogy veszek de van akinek ez a hétvégi autó. Mellesleg miért állnék fel a járdára? A 20-as keréken sokat dob a bilincs tényleg és akkor az még a jobbik eset mert nem vitték el a közteresek. Ne abból tessék kiindulni hogy pesten hogy "kell" parkolni.
Redmi Note 7
-
tomiii.
aktív tag
Ugyanúgy átmegy a fekvőrendőrön is az összes ilyen autó, nem hímes tojás ez pl majdnem napi járós évek óta
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Ahol en lakom ausztiaban 75euros oradijjal dolgoznak az egyik altalanos szervizhalozatnal, viszont 5 meterrel arrebb a VW-nal 85 euro.(vagy 95 ha audit viszel)
Pont ezert en is magyarorszagon csinaltatom az osszes tervezheto szervizet.-ui-
Most latom hogy elirtam fent az utolso mondatot:
Aztan ehhez jon meg hogy nemetorszagban/ausztriaban nem annyi egy olajcsere vagy akarmilyen szerviz mint nalunk(magyarorszagon).[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Punto jó, régi kiforrott technika nincs benne semmi komoly buktató műszakilag.
... csak az is ugyanúgy pöttöm
Az a helyzet ezek a kis kategóriás autók annyira nem jók semmire ... városban rohangálni, melóba ingázni, meg bevásárolni és kifújt. Múltkor volt nálam az a fiesta, most bratyónál a fóbia .. nem lehet elférni benne, kényelmetlen hosszú távra, hangos, nem megy ... országútra, autópályára nem jók. Egy G astrával se lehet összehasonlítani .. második autónak jók.
-
parandroid
félisten
"G Astra eszi az olajat és szeret rohadni"
Ezt az olajevést lassan el lehetne felejteni, vagy legalábbis illene megemlíteni, hogy csak bizonyos motoroknál. Rohadni meg nem a G astra szeret, hanem az F, a G már teljesen galvanizált, az csak akkor rohad, ha törték.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
footy
addikt
Jah, az 1.6 B5-tel csak kepregeny modban lehet kozlekedni. Nem is ertem hogy miert raktak bele azt a motort.
(#108278) hdman
Annyira azert nem ordas kamu az a fogyasztas, az asszony Jazz-e(1.4) naponta megy 2x4km-t, en pedig havonta 2x kikormolom a meloba menet (2x25km). Igy a fogyi 6,5-6,8[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
jaj, az kimaradt, pedig azt is szoktam cserélni. sk, mert teljesen elbaszott helyen van, a vezetőoldali lábtérből kell benyúlkálni a pedálok mellett, totál hozzáférhetetlen, de legalább két darab szűrő van. ja és minden szar beesik a szűrőhöz, viszont mivel oldalról csúsztatod be, kiporszívózni se tudod, mert csak egy 2cm széles nyílás van. első alkalommal egy óra volt a csere. másodjára már megvoltam vele 20 perc alatt, hiába, a rutin
szerelő egész egyszerűen kijelentette, hogy nincs pollenszűrő az autóban. mondom jól van, hozzátok se jövök többet. -
DeFranco
nagyúr
a resqme-n is van övvágó. meg az tetszik benne, hogy rugós az üvegtörő mechanika, ezt akkor is tudod használni ha amúgy rádgyógyult a műszerfal és nincs hely lendületet venni a kalapáccsal. szuper cucc, csak pont a spéci kerámia hegy miatt nem akarok kockáztatni egy hamisítvánnyal. próbálni meg ugye kb. lehetetlen.
@bandus: 2-3k-t szánok a projektre tokkal-vonóval. ha annyiból megjön, akkor részemről mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- További aktív témák...
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest