Hirdetés
Aktív témák
-
Andromedius
csendes tag
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Elolvastam az 1. hsz-t, ez alapján kérnék tanácsot.
1. Mire fogod használni a gépet?
Alapvetően játékra kéne, illetve olyan dolgokra, amik kevésbé gépigényesek mint a játék: internetezés, letöltés, tanuláshoz office programok (word doksi írás, excel, esetleg power point stb.)
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Monitor, bill., egér, hangfalak van, semmi más nem kell, csak egy teljes komplett gép, de abból minden.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Amivel "több" mint az általában itt olvasott configok, hogy egy wifi kártya mindenképpen kéne bele, mert a lakásban így van megoldva az internet megosztás.
A monitor 22''-os full hd, DVI bemenettel, szóval ehhez kéne kártya.De nem kell olyan kártya, hogy a legerősebb játékok is fullon menjenek, nem dől össze a világ, ha nem lehet teljes felbontással kihajtani a monitort.
Esetleg ha lehetne a gép intel procis, de az sem életbevágó.4. Mennyi a kereted rá?
Most olvastam a legfrissebb Gamestart, ott azt írták a gamer konfigokról, hogy 100K alatt nem érdemes gépet építeni, 200K már elég jó gép, és 300K ami a jelenlegi csúcs. Nem tudom ezek mennyire jó összegek, de kb. 150K a keret, és az előzőek alapján úgy néz ki, hogy lehetne egy használható konfigot összehozni.
-
Andromedius
csendes tag
válasz picur220 #16210 üzenetére
Igen, tudom, hogy kábellal üzembiztosabb lenne a hálózat, de ez most adottság, hogy nem lehet bekábelezni a lakást, és wi-fi -vel van megoldva. Bár az az igazság, hogy ezzel se nagyon volt eddig probléma.
Írtad, hogy wifis lap, ezek szerint van olyan AMD-s AM3-as alaplap, amire rá van integrálva a wlan?
-
Andromedius
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg tudnátok mondani, hogy manapság melyik a legolcsóbb, belső Blu-ray olvasó, amivel érdemes foglalkozni? Az sem gond ha nem kombó (nem tud DVD-t irni), bőven elég ha mindent csak olvasni tud. (már ha gyártanak ilyet egyáltalán)
Valakinak van már tapasztalata ezekkel a BR ovasókkal, hogy milyen minőségűek, és melyik a megbízható? -
Andromedius
csendes tag
Sziasztok!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy látom, hogy sokan sokszor ajánlanak Asrock alaplapot. Nekem eddig mindíg Asus vagy Gigabyte alaplapos gépeim voltak, és soha nem volt velük semmi gond.
Az Asrock mennyire megbízható? Gondolom ha hozzáértők kínálják akkor rossz nem lehet, de én nem vagyok képben, ez a gyártó hol helyezkedik el a többi gyártó között a minőségi rangsorban?
-
Andromedius
csendes tag
válasz Andromedius #16232 üzenetére
Ez ügyben akkor nincs senkinek komolyabb, első kézeből szerzett tapasztalata?
Nem igazán használ senki BR olvasót?
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest