Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DSG
tag
válasz hoffman_ #5232 üzenetére
25k-ig Asus P5K vagy P35-DS3
és itt a kettő közül melyik a jobb ?
Te milyen húzósabb lapot raknál alá ?
hát eddig ugy volt hogy giga ds4-et veszek de azt mondták sok különbség nincs és ds3-mal is lehet minimálisan tuningolni. és akkor most pénzbe ugyanott vok aztán inkább q6600+ds3 v p5k és nem ds4+e6750..[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz hoffman_ #38741 üzenetére
Szia!
I3 alá teljesen felesleges a Z68,P67-es chipset ......
H77 vagy ha olcsón meg akarod úszni B75-ös ivy bridge chipset-es lapot nézz natív USB3/SATA3 ....
21K alatt ATX méretben a B75 játszik.Pl.: Asus P8B75-V , ASRock B75 Pro3 , MSI B75A-G43 , Gigabyte GA-H77-DS3H emelkedő ársorrendben.
Ha 18K alá akarsz menni akkor az ATX méret felejtős .... mATX méretben (ugyan gyenge felszereltséggel) már 15K-ért is kapsz B75-ös lapot.
(#38740) Gyuszi83
Nem akarok off topic-ban tippelgetni De ahogy látom a linkelt topic-ban már megy a hibád feltárása[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz hoffman_ #38745 üzenetére
Szívesen!
Hát én inkább venném az olcsóbb P8B75-V -t nem Etron vezérlős USB3 alacsonyabb fogyasztás digitális tápellátás ami ráadásul combosabb mint a P67 Pro3 SE-nél (bár hűtőbordát nem kapott ) LucidLogix Virtu MVP szoftver .... ha már 1-2K nem számít a H77-es ASRock H77 Pro4/MVP jobb hangchipel 2 db SATA3 csatival vagy az arany középút az MSI B75A-G43 ... de persze a te lapod lesz ... nem akarlak rábeszélni.
"Pöpec avatar!" , "Értem, köszönöm Gin " ÁÁÁ köszönöm szépen Végre valaki felismerte[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #38747 üzenetére
Maradok az Asrock H77 Pro4M-nél. Azt még meg tudnád mondani, hogy az MVP-s verzió, mivel tud többet, 2k-val drágább. Nem sok az, de feleslegesen nem költöm rá.
mod:
Most nézem, mire jó ez a Virtu. Ha működik, akkor nagyon f*szányos, kérdés, hogy a 4850-el együttműködik-e már.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
bluyoo
nagyúr
28K ért már Ivy I3-at kapsz pl.i3-3220 BoX- 27.500Ft.
"Esetleg más Asus lap" Az ATX méret és a kereted miatt nincs alternatívája ....
"Giga lapjai jók lehetnek?" Én nem szívesen ajánlom bár a GA-B75-D3V -ről nem halottam gondokat ....
A B75-ös lapokon 1db natív SATA3 port van ha több van akkor azt külső vezérlővel oldották meg mint az ASRock B75 Pro3 esetében ASMedia ASM1061-es chipel.2db natív SATA3 port a H77-es lapoknál van.
"csak a nyák színe... miért barna..." Asus.MSI.ASRock mind barna (talán az ASRock a legsötétebb).
Kék meg a Giga és az Intel de utóbbi tényleg aranyáron.Szóval ha tényleg csak fekete vagy kék és kell a 2 SATA3 port akkor marad a Gigabyte GA-H77-DS3H 21K környékén.
"Ne viccelj, legtutibb anime" Egyik kedvenc évek óta!
(#38748) hoffman_
A H77 Pro4M mATX méretű ....
"Most nézem, mire jó ez a Virtu. Ha működik, akkor nagyon f*szányos, kérdés, hogy a 4850-el együttműködik-e már." LucidLogix Virtu MVP .[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
tranceplanet
addikt
Ne költs annyit:
i3-2100 OEM - 19.990 Ft - (1év) új – AKCIÓ
Intel i3 gyári hűtő, nem használt!
v
Eladó egy zsír új Alpine 11 Plus processzor hűtőLapból pedig akkor H77 Pro4 MVP, sötét ATX és virtus, jól felszerelt.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
bluyoo
nagyúr
válasz hoffman_ #38771 üzenetére
Hi! Szívesen!
Nem gond én is 1600-ast vettem és 1333Mhz-en megy szűkebb időzítéssel. Sőt ha XMP-s RAM akkor van esély rá hogy 1600Mhz-en fussanak. Még jobb is hogy 1600-ast vettél.
(#38773) hoffman_
A lap belövi magának de nem árt ránézni és ahogy előbb írtam az időzítéssel vagy a XMP profillal még egy kis teljesítményt is ki tudsz csikarni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz hoffman_ #38775 üzenetére
"Majd lehet, hogy jövök még pár kérdéssel" Nem gond De a Asrock Intel 7-es alaplapok topic-ban első kézből a tulajoktól kaphatsz infókat a lappal kapcsolatban.
Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz hoffman_ #73972 üzenetére
Ha megvan minden szükséges csatlakozó, én nem bolygatnám.
Vagy milyen csatlakozó hiányzik?
Szerk.: Visszaolvastam ... Ebben az esetben egyértelmű a csere.
Bár a keretedbe, még az ASRock Z87M OC Formula is beleférne (sajnos erre nem vállal a gyártó 5év garanciát mint az ATX verzióra).
Sajnos nem volt szerencsém ehhez a laphoz, így nem tudom mennyire barnás [link].
Mondjuk tuning nélkül felesleges is lenne egy ilyen komoly deszka.(#73971) tankos50
Szia!
Hát nem tudom. Elég szolid az iGPU teljesítménye.
A H170 Pro Gaming az egyik legjobb H170-es deszka nyugodtan megveheted, ha az ára nem probléma.
Bár VGA nélkül és egy Pentium-alá nem épp ezt a kategóriát választanám, főleg, hogy a lehető legkevesebbet költenél. Egy kikötésed volt a DisplayPort, amit már az Asus B150M-C -vel is megkapsz. Persze a kinézett lap jóval jobb deszka ("Intel LAN, SupremeFX 8 audio, USB 3.1 (Gen2) Type-A / Type-C, SATA Express, M.2 ..... és még "gémer" is.").
Szerintem at SSD-d is maradhat, felesleges lenne pénzt költeni rá. Inkább a CPU-t cserélném .... A kinézett/meglévő hardverekhez nem egy Pentium-ot képzelnék el.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz hoffman_ #73989 üzenetére
"csak a pénztárcám apad le" Na igen, az mindig hátráltató tényező.
Főleg ha van más pénznyelőhobbi is. Én most a fotózásba vágtam bele, hát ez sem egy olcsó szórakozás. .)(#73988) Carasc0
Visszaolvasva nem egy i7 4790 alá keresel lapot? Miért is fontos a Z97-es chipset? Csak a magasabb RAM órajel miatt biztos nem költenék ennyivel több pénzt.
Amúgy ha már pénzszórás, én a Sabertooth lapot venném. +2év garancia .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
jeni
félisten
válasz hoffman_ #96552 üzenetére
hello
a Giga B550 Pro AX előrébb mutató tech. vonultat fel és közel 30000Ft-al még olcsóbb is az X570 Pro Wifi-nél !
B550i gyártói oldal
X570i gyártói oldal
elméletben az X570 van a csúcson,de gyakorlatban ez nem látszik meg,semmi előnyét nem tudja az X570 felvonultatni.
gondolom a B550-t valamilyen szinten le fogják butítani,hogy az X570 is eladható legyen.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hoffman_ #96793 üzenetére
Abszolút nincs igényem semmi extrára, 1db m.2 nvme ssd lesz benne, talán később vennék még 1-et (vagy satásat). Usb port a hátoldalon 4db elég nekem, type c nem kell. Gigabites lan bőven elég, mire nálunk lesz gigabites net, addigra ez a lap már tuti kuka lesz. Tehát tényleg csak a vrm lenne fontosabb, hogy lehessen majd cpu-t, ramot fejleszteni később.
Ami még a gépben lesz:
sapphire 5700xt nitro+
2x8gb predator 3200mhz (ezt jó lenne tuningolni, most 3533mhz-n megy)
adata xpg 8200 pro 512gbigazából még a b450 is lehet elég lenne, csak annyira nincs nagy árkülönbség szerintem, hogy azt vegyek. De 100 körül meg nem adnék x570–ért.
amúgy az msi biost jobban kedvelem, nekem azon a lapon az ssd feletti venti nem tetszik, hogy minek oda.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hoffman_ #96795 üzenetére
Akkor inkább az msi, mint egy bontott. Egyébként magával az msi-vel nincs bajom, a bios-uk szerintem a legjobb (legalábbis felhasználó barát). Nem magával a ventivel van bajom, hanem inkább rakták volna a vrm-re azt a kis ventit, annak lett volna értelme. De amúgy szerintem meggyőztél és az msi lesz majd, ha addig nem lesz elérhető a giga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 128GB DDR4 (4x64GB, 3200MT/s)
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz (KF560C36BBEK2-32) - 2 év mysoft gari
- Újszerű - ASUS Prime A320M-K AM4 alaplap
- ASUS Z690-Prime Wifi DDR5 Alaplap (LGA1700) Friss BIOS 13./14. Gen ready
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest