Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új tükörreflexes fényképezőt, cserélhető objektívest. főleg objektíves (alap) kérdéseim lennének. Ide feltehetem ezeket, vagy van erre megfelelő rum?
Köszi -
veterán
Sziasztok,
kompakt gépet keresek.
Elképzelésem van, de hogy létezik-e ilyen gép, nem tudom
Szóval 100g alatti súlya legyen
Nem kell nagy zoom, max5x-ös
nem kell óriási LCD vagy ilyesmi.
timelapse funkciót tudja.
(Esetleg ha létezik olyan Cannon ami a többinek megfelel, és chdk-val varázsolható rá timelapse nekem az is jó )
Nem kell nekem valami nagyon kiemelkedő minőség, 99%-ban nappali fényben használnám. Ha egy erős közepes mobil képminőséget hoz, az nekem már megfelel. (ergo, ne kerüljön sokzázezerbe )ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa magában
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Lassú Víz #50889 üzenetére
felmerült bennem is, de abból hiányzik a zoom, meg csak értelmesebb optikája van bármilyen egyszerűbb kompakt gépnek is. Legalábbis szerintem
Ilyesmi kategóriára gondoltam:
Canon PowerShot A2600
Csak nem tudom, hogy erre pl lehet e varázsolni timelapse-t, vagy van-e ebben a kategóriában olyan ami tudja alapból. -
veterán
Sziasztok,
melyik kompakt gép képes intervalum fényképezésre? Tehát, hogy x másodpercenként készít egy képet.
Nem új gépet keresek ha nem muszáj.
Köszi -
veterán
válasz Tin_Shield #52081 üzenetére
Sziasztok,
Olyan kompakt fényképezot keresek ami tud sorozatfelvételt. (Lehet nem ez a megfeleő neve)
Tehát hogy 1-3-5- x másopercenként csináljon egy képet.
Tudtok ilyet javasolni ekem párat?
Köszönöm előre is. -
veterán
válasz mazsi70 #52117 üzenetére
Mazsi70: igen erre, bár nekem nem erre kell
asdf_: koszonom.
Jo nekem valami hekkelt megodás is, sőt uj gépnek sem kell lennie. Az ebay-es dologra mindjart ra repülök es vegug nezem
Az én almomba egy 40e forintos gep van ami nem tul nagy es valami hasonlo külső triggerelést tud. Ez mar tojeletes lenne szamomra.
Már fel merült egy olcsóbb okostelefon is de annak a kép minősége nem megfelelő. -
veterán
Igen, köszönöm, ismerem, de olyan gépeket támogat ami vagy drága, vagy nagy, vagy a világon már nem lehet kapni
Arra jutottam hogy veszek egy használt olcsó gepet, és a nyomógombot egy egyszerű elektronikával helyettesítve triggerelem, igy pl.mindig csinál egy képet 3mp-enként.
Köszönöm azért a segitséget nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás