Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Szten Márs #11517 üzenetére
Az a 99% nagy tévedés szerintem. Ahogy az a kijelentés is, hogy a fém ellenállóbb. Mivel szemben ellenállóbb, mint a műanyag?
Azt én meg sehol sem kértem, hogy törje össze bárki is a gépét. Inkább felhasználói tapasztalat érdekelne, pl. hogy mióta fémvázas gépem van bla bla, de jó ez a fémváz, mert a műanyag ezt nem bírta volna bla bla....
Ellenben a gyártóknak igenis kellene ilyen tesztet végezni és mondani, hogy igenis kérem, ezért fémvázas, hogy ezt meg ezt is kibírja, amire a műanyagnak esélye sem lenne. Ehelyett odaírja, hogy masszív fémváz, hát köszi.Konkrétumok? Amíg az az állítás semmivel sincs bizonyítva, hogy a fémváz masszívabb és jobb, addig szerintem nem nekem kéne konkrétumokkal előjönni. Tudod ez olyan, mint a Michelin vs Yokohama. Az édeskevés, ha azt mondjuk, hogy ez jobb, mert Michelin. De ha tesztelik a két gumit és az azt mutatja, hogy rövidebb fékút, nagyobb kanyarsebesség stb. stb., akkor már egyértelműen bizonyított, hogy jobb az a gumi.
Igen a kérdés valóban fennáll, még mindig. Mi az amit a D200 kibír, alatta meg egyik se. Ha ezt elmagyarázod, akkor minden további nélkül elhiszem, hogy jobb a fémváz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs