Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Üdv mindenkinek!
Autóhifis erősítők próbálgatásához keresnék valami olyan tápot ami 12V 30A-t tud esetleg 40A még jobb lenne A régebbi tápok 12V-os ágon ehhez nagyon kevesek. Az újabbakon meg inkább csak olyanokat láttam amin két 12V-os ág van. Ha a kettőt össze lehetne kötni az tökéletes volna... van erre lehetőség? Illetve kérdés, hogy a PC-s tápok kimeneti oldalon mennyire vannak szűrve? Mennyi hangfrekis zaj jön ki belőlük? Foglalkozott már valaki ilyesmivel?:)
-
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
Őőőő... nincs ilyen kondim, mivel ezek általában gyenge minőségűek, és inkább csak rontanak a hangon, én pedig kizárólag SQ-ban forgolódok. Léteznek kisebb kondikból összeszerelt "konditelepek" de abból egy jobb fajta igen húzós áron mozog.
No de nem baj, utána nézek. De attól tartok egy ilyen trafó réz áron többe kerül mint egy PC tápegység.
:)
-
Az-X
őstag
Hmm... ebben igazad van... Réges régen volt egy 1F-os kondim, odaadtam a főnökömnek játszani. Megkérdem hátha megvan még neki.
Amúgy van itthon egy kis Atom-os gépem, most nézem, hogy abban valami 300-as Delta táp van (asszem ez valami jobbféle márka), 18A-t tud a 12V-os ágán. Kiveszem belőle, beteszek valami pico PSU-t (vagy mifenének hívják), legalább kevesebbet fogyaszt majd
-
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
Ráakasztottam az 1F-os kondit a PC tápra, be sem kapcsol De legalább megszabadulok egy ezer éve itt tartogatott szar tápegységtől
-
Az-X
őstag
Szerintem Te valamit félregondolsz most... jó régi tanulmányaim szerint a kondenzátor egyen áramú szempontból szakadásnak számít Tehát ha én sorba kötöm egy fogyasztóval akkor ott nem lesz áramkör. De ettől baj nem lehet, megpróbálhatom sorba is. Bár emlékeim szerint a puffer kondikat mindig párhuzamosan kötik a tápokban is
-
Az-X
őstag
válasz peti_s #12268 üzenetére
Viszonylag normális a hőmérséklet. A ház burkolólemez perforált oldalt. Nekem bent van hátul egy 92-es AC venti, a táp pedig a korábban említett Delta 300-as 120-as ventivel. Winyó 32-35°C CPU elenyésző mivel Atom, ráadásul aktív hűtésű, VGA nekem nincs benne külön mert csak NAS-nak használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs