Hirdetés
Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz 14adam #34532 üzenetére
Sejtettem, hogy van valami turpisság a táp márkák között... de általában az áruk tükrözi is a különbséget!
Bár Dyno kolléga óva intett a Corsair, és a Silverstone márkáktól, de ha ezek közül választanék (kinézet miatt - modding lesz ) akkor ez a 650W állja a helyét???Szerk:Jah: Corsair honlapon a táp ajánlóba beírtam a gépem paramétereit..... 850W-osat dobott rá.... Na én ezért voltam meglepődve a 625W-on.....
Sokan ezt nem tudják szerintem még..... Én már igen, köszönöm![ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
nyunyu
félisten
válasz 14adam #34555 üzenetére
De átalakítót is lehet hozzá venni,ha netán később raksz bele valami nagyobb procit,mert akkor a csatlakozó elkezd majd melegedni,sőt még el is olvadhat...
Ez az alapveto probleman, miszerint melegedni fog (tul)terhelesnel a 20 tus csati nem segit, mivel tovabbra is 1 eren jon a 12V a tapbol, azt osztod kette, osszterheles attol meg nem valtozik.
Raadasul +1 csatlakozas aminek ellenallasa van, igy rontva a feszultsegeket, melegszik, stb.Szoval inkabb dugja direktbe a 20 tus tapot a 24 tus alaplapra.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Khaosz55
addikt
válasz 14adam #35026 üzenetére
A tervezett gép a következő:
Proci: I5-750
Videókártya: Radeon 4870
2 db VinyóHa bírja a procim, akkor tuning lesz den nem extrem.
Szóval ehhez kell úgy tápot választanom ami bőven kibír 4-5 évet.
Az FSP tetszik ezért néztem ki az 500-as epsilont.
Aztán láttam hogy a 600-as 2-3 Ezerrel drágább a 700-as meg még +1000-el.Szóval nem tudom össze vagyok zavarodva és nem akarok 20-25 Ezernél többet költeni tápegységre. Viszont szeretném ha következő gépfejlesztésig kibírná.
-
Dyingsoul
veterán
válasz 14adam #35224 üzenetére
Na elolvastam, emlékeztem én arra, hogy erről már valamit olvastam régebben (egy éve kb) de vásárlás után nm foglalkoztam ismét egy darabig a tápokkal!
Amúgy multiméterrel azt hogy kell megmérni, hogy mennyit eszik a gépem? Lehet, ha a fateromat megkérdezném vágná kapásból, de azért megkérdezem itt is.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
őstag
válasz 14adam #35243 üzenetére
Köszi, a másik kérdés milyen minőségű ez a táp, mert erről sem hallottam:
A hirdetés szövege:
"LC6550 550W-os PFC-s ATX PC tápegység 120mm-es ventillátorral eladó.
Mivel volt belőle félreértés: ez egy LC Power Gold Edition sorozatú tápegység, bár a típusszáma megegyezik a most forgalomba levő v2 verzióval, ez nem az!Ennek megfelelően csatlakozói:
1 db 20 pin-es alaplapi csatlakozój
1 db 2x2 pines proci táp csatlakozó
2 db x 2 nagy táp csatlakozó (pl merevlemez) és 1 db floppy tápcsatlakozó
1 db x 3 db nagy tápcsatlakozó (pl. merevlemez) "Köszönöm
-
udi24
tag
válasz 14adam #35245 üzenetére
szia !
phenom II 955 x4 BE, CM v8,
hd 4890 vapor-x,
crosshair III formula alaplap ,
corsair ddr3 1600 ram,
,CM storm scout)ehhez a konfigurációhoz kéne egy jó tartós ,halk,megbízható táp...később lenne cf is )
(szerintetek megéri most nagyobb tápot venni a cf-hez vagy majd akkor amikor lesz)?várom a válaszokat...
[ Szerkesztve ]
Üdv: udi24
-
theniel
aktív tag
válasz 14adam #35276 üzenetére
Van ez a P6t delux benne egy 920 as core i7, 6GB DDR3 tripple 1600 Mhz és jelenleg egy db 295 GTX van benne. 1 DB 500 GB samsung sata2, 1db 80 GB sata II
De nem szeretném, ha a tápnak problámát jelentene, ha mellé akarok rakni még egy 295öt.
Húzni is akarom majd, ha a játék igényli.
Majd ha kiadják a GT300 at szeretném, ha azt is elvinné.
A konfigom maximális bővítésének lehetőségén az értem, hogy 24 GB memória 2000 Mhz-en, 2 db 295 GTX kártya húzva. 4 Ghz fölé húzva a proci. És több 500 gb vinyó raid-be.
Aztán hogy mit kíván a GT300 azt nem lehet tudni. Csak hátha itt a tudjátok, hogy a kártyagyártók meddig merészkedhetnek. -
nyunyu
félisten
válasz 14adam #35370 üzenetére
Abba a lapba nehezen talal erosebb procit, vagy ha netan akad is S939-es A64 X2, akkor irrealisan dragan.
(Ezert csereltem le a fel gepet, amikor 2 eve meghalt az A8N-E, mar akkor sem nagyon lehetett boviteni.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bartucc
addikt
válasz 14adam #35685 üzenetére
Azért ezzel vitáznék. Simán el fogja vinni, a Core i7 annyit eszik mint egy Q9xxx max, szval 100w alatt, és a vga simán belefér. A 400W-os max terhelhetőségtől messze vagyunk, ha nem centizzük ki, akkor is 200-220W-os vga is jöhetne akár....
m4rc!: lényeg hogy aggodalomra semmi ok, simán elviszi, ha nem x2-es csúcskártya lesz benne.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
Clark_1
csendes tag
válasz 14adam #35818 üzenetére
Köszi az újabb válaszod.
Na most úgy néz ki öt közül fogok választani:
Zalman ZM460B-APS
Corsair Vx 450
CORSAIR PSU-450HX
Fsp Everest 400 W
Fsp Everest 500 WÁrban annyi volt, hogy van egy keret a konfigra, és mivel több dolog már meg van hogy mi lesz...ezért kb 20e HUF (+- valamennyi lehet) maradt a tápra.
A lényeg, hogy jó legyen, és lehetőleg legyen rajta kettő PCI-e-s csati, mert a HD 4980 kártya annyit igényel ha jól tudom.
Ezeket valaki tudás szerinti sorrendbe állítaná.Köszi
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz 14adam #35949 üzenetére
Hát igen, ha a Superb550 elég, akkor a Superb460 is, mivel mindössze 1A-rel tud kevesebbet 12V-on...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
czanga
őstag
válasz 14adam #36007 üzenetére
SimonYana-nak nem volt, de nem is ajánlja a ezt a tápot, max kis teljesítményű gépekbe, mert elég gyengécske...
Nem tudom... itt azért elég sokan ajánlották ezt nekem, a config-omhoz, sőt, késöbb elvileg egy erősebb core2duo, erősebb ram, és gy 4870-es vagy 4890-es kari is beleférne.
elvileg... aztán lehet van amit már nem bír el. -
addikt
válasz 14adam #36194 üzenetére
gondoltam/reméltem vannak kivételek és ez pont egy kivétel
amúgy egy Abit KA7-es lapban egy duron1200, meg Voodoo3 16MB, SB Live, Realtek 8139-es hálókari, Awe32/64 mikor melyik...80gb-os seagate wincsi és két optikai meghajtó (LG52x-es cd és egy LG combo drive)Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl