Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
A segítségekre lenne szükségem.Melyik telefont éri meg jobban megvennem? gs4,xperia z,htc one?Tudom mindenkinek más számít jónak,de csak úgy általánosságban kérdezem!nem tudok dönteni,talán az s4 de amennyivel drágább annyival jobb is mint az xperia z? a htc egyáltalán nem ismerem,és kicsinek gondolom a kameráját,de valamit olvastam hogy itt valahogy máshogy kell nézni a mp,na mindegy nem sokat értek hozzá,eddig egy s3-am volt.Köszi..
-
őstag
Előfizetésre venném nem dominóra így nem vonatkozik a máig tartó akció rám..
-
őstag
Sziasztok,t nél vennék,előfizetés hosszabbítással telefont.+ lehetőség van s3 lte s4 xperia z nem tudom melyiket vegyem,megéri az s4 a különbözetet? s3 am már volt,de még a sima,van valami javulás az lte verzió miatt? a sony z tetszik külsőre leginkább,de nem kicsi a hardvere a full hd kijelzőhöz? nem tudok dönteni,de viszont meg feleslegesen nem akarok sok pénzt kiadni az s4-re ha nem lesz nagy különbség.A kijelző szép az xperia z is? Sajna t-nél igen drága még az s4 ez kavart be 180k de viszont egybe meg nincs annyi lóvém és ugye ott van részletre vásárlás,ezért venném ott nem függetlenül.Köszi.
-
őstag
Sziasztok! Tesom két telefon közül nem rud dönteni, melyik a jobb választás? Xiaomi Mi10T lite 5g dual sim6+128gb
Vagy Xiaomi Redmi Note 10 Pro? Esetleg jobb alternaitva ebben az ár kategoriában? Álltalános használatra lenne, semmi extra köszönöm szépen. -
őstag
válasz Viktor0610 #164524 üzenetére
Akkor az lesz nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
őstag
Sziasztok! Szeretném a segitségeteket kérni telefon vásárlás miatt. Nem igazán vagyok tisztában a mostani telefonokkal, mi az ami jónak számít? Továbbá ajánlott termék? A két lányomnak szeretnék karácsonyra venni, 12.és 10 évesek. 2 éve használnak Samsung A10 telefont. De már lassú nekik. Árban 100-150k max/ db áron gondolkodom.Általános használatra lennének, videó, játék, stb.. köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Viktor0610 #165811 üzenetére
Jaj hogy van sima a52 és a52s is? Latszik semmit sem értek a telefonokhoz köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest