Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Shocker
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek a dologhoz, és hiába olvasok utána, nem találok konkrét és számomra is érthető infót.
Tehát telefont szeretnék venni, amiben van navigáció, vagy szerezhető hozzá.
Két feltételem van:
1.) 45 ezer forint alatt legyen
2.) ingyenesen lehessen használni a GPS-t, magyarán ne kelljen netre csatlakoznom hozzáA kérdés tehát: szerintetek milyen telót vegyek?
Előre is köszönöm a segítséget, a legjobb talán az lenne, ha általatok is kipróbált megoldást adnátok
-
Shocker
csendes tag
válasz molnarpeter #21890 üzenetére
Először is köszi a gyors válaszokat
Hangsúlyozom, hogy elsősorban olyan ötleteket kérek, amiket már kipróbáltatok, ergo "garantáljátok" (bocs, hirtelen nem tudok jobb szót rá), hogy ingyen tudom használni a navigációt. Azért ennyire fontos, mert kimegyek egy időre Németországba, és azért jóval egyszerűbb telóval, mint térképpel tájékozódni
Egyéb igényem maximum annyi, hogy azért átlagos legyen az üzemideje. A ZTE-vel az a baj (ahogy olvastam), hogy ez rá nem jellemző, pedig jól néz ki. Nagyon nem vág földhöz, ha "masszív plasztikhasználat" jellemzi a telefont.
Újonnan szeretném, kártyafüggetlenül.
-
Shocker
csendes tag
válasz molnarpeter #21892 üzenetére
Hű, egyszer már át lettem ide irányítva
És nem kell a duma, bőven elég a térkép
Tehát a Samsung Gioban ezt meg lehet oldani?
-
Shocker
csendes tag
válasz molnarpeter #21896 üzenetére
Okés, igyekszem megérteni a dolgokat. Tehát, ha jól értem, akkor a PC-mmel netről le tudok tölteni (megadott formátumú) térképeket, amiket feltöltök a telefonra, aztán ez a program kezeli a térképeket, és a teló a beépített GPS-szel úgy határozza meg a helyzetem, továbbá adja meg az útirányt, hogy közben egy büdös fillért se kell kicsengetnem érte?
Sajnálom, de a mobilok terén én valamikor a Motorola V3 idején lemaradtam, és ugyan napok óta igyekszem felfogni a történéseket, egyszerűen a bölcsészagyamnak ez már sok -
-
Shocker
csendes tag
válasz Bdanyy #21907 üzenetére
Azt hiszem, totál megokosodtam
Ez a Samsung Gio jónak tűnik, Locusszal meg arra tudom használni, amire szeretném: miközben Mainzban és tágabb környékén bukdácsolok, nem fogok eltévedni (ja, a nyomtatott térkép már tök snassz )
Ezt akkor így mondhatjuk ezek szerint, hogy megoldás, nemde?
Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?