Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
HTC desrie VS Samsung Galaxy S
Melyiket ajánlanátok? Tisztába vagyok a tudásukkal és hogy nagyon hasonlók de ha döntenetek kellene ti melyiket vennétek? Hallottam már a galaxy S ről rosszakat hogy lassú viszont jobb videót és fényképet csinál de nincs ledje. Így most nem nagyon tudok dönteni! -
kmisi99
addikt
Hmm hát már úgyis volt idejük a sok jobbnál jobb rom elkészítéséhez! Ja és alapból szeretek ilyesmiket babrálni a telefonokkal! Köszönöm a többieknek is a választ! Szerintem a Galaxy S lesz! a Led annyira nem zavar a nokia N82 őn is megvoltam nélküle ha meg sötétben fotózok led ide vagy oda úgyse fog sokminden látszódni!
-
kmisi99
addikt
Szerintetek ez így megéri?
Eladom a ZTE bladem kb 25k forintér + még kipótolom és 60k forint körül veszek egy LG optimus 2x et. Ez így meg érné? Most ne úgy gondoljátok hogy ez nekem megéri e vagy hogy szükségem van rá hanem szubjektíven külső szemlélőként jó ötlet hogy megszabadulok a blade től míg nem késő és veszek egy erőgépet viszonylag baráti áron vagy nem lenne érdemes ezt kivitelezni?
A blade már számomra elég lassú van pénzem az optimusra és jól jönne már egy jobb kamera illetve zenelejátszó de ez mellékes. -
kmisi99
addikt
válasz TazLeacher #32181 üzenetére
Használtan venném és azért az optimus 2x mert ennyi pénz körül akkora teljesítményt és tudást nem hiszem hogy kapnék máshol
Zsolt_72 Már vagy 100 romot megjárt a blade de bűn lassú.
-
kmisi99
addikt
válasz TazLeacher #32189 üzenetére
Miért jobbak ezek mint az lg? Vagy az LG miért kerül hátrébb mint ezek az egy magosak?
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
Haveromnak kellene 40k körül valami okos telefon. Olyan ami nem ilyen hulladék műanyagból van vagyis nem recseg ropog össze vissza vagyis legyen tartása. Zeneileg jó legyen lehetőleg android és ne ha lehet valami normálisabb sebessége legyen, Csak ne szaggasson össze vissza annyi a lényeg. Egyébként 30k ig keres de azért írtam 40 et mert használtan veszi így 30k alatt már hozzájuthat.
-
kmisi99
addikt
Használtan vennék telót olyan 40-50 000 körül. Csak android érdekel. Milyet ajánlotok fontos a gyorsaság. Ilyen galaxy s meg htc desire meg desire S meg ilyesmikben gondolkodok szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
-
kmisi99
addikt
válasz kungzi #36025 üzenetére
Az a cortex a8 as proci ennyit tesz rá? Esetleg még akkor Galaxy nexus s? Elvileg az is full galaxy S belül.
Amúgy fel sorolom mik jöhetnek szóba és akkor abból kellene egy végső ajánlatot mondani.
Galaxy S (a legdrágább kb 50-55k ért tudnám), Google nexus S, HTC Desire,Desire S (ezeket durván 40-45 környékén meg tudnám szerezni. Bár többet nem ismerek mondhatnátok még 50k körüli használt androidos telót mert jól jönne ha még több lenne a választék.Nos kb ezek vannak az infók tekintetében melyik amit ajánlanátok?
-
kmisi99
addikt
válasz szezso15 #36028 üzenetére
A desire s-t ismerős útján tudnám ennyiért megszerezni legrosszabb esetben is 50 000 ért adná.
De a kérdésemre azért tudnátok választ adni szerintetek melyik lenne a legjobb azok alapján amit leírtam. Ja még egy fontos kritérium az pedig hogy ne ilyen döcögős optimalizálatlan legyen hanem szép finoman fusson rajta a rendszer. -
kmisi99
addikt
20 000ft körül milyen használt telót ajánlotok? Oszt társamnak kellene én a Bladet javasoltam neki de kíváncsi vagyok más véleményére is. Olyan 20-25 000ft a keret.
-
kmisi99
addikt
Na én is így gondoltam Ő x10 mini-t akar menni de nem igazán javaslom neki blade el sokkal jobban járna csak az nincs a környékén.
-
kmisi99
addikt
70 000ft ig milyen használt androidos telót ajánlanátok?
-
kmisi99
addikt
egy gyorskérdés
htc wildfire s
samsung galaxy y
lg optimus netMelyiket ajánljátok? Haverom most készül bemenni vodaphone hoz és sürgősen kell neki a döntés. A szempontok a szokásos ne szagasson össze vissza legyen egy jó korrekt teló. Nem kell ide csúcs sebesség csak ne legyen egy hulladék.
-
kmisi99
addikt
30-35 000 ért milyen telót ajánlotok használtan. Droid legyen.
-
kmisi99
addikt
hello! Haveromnak kellene 35 000 ig androidos telo de hsznaltan szoval a lehetoleg ugy ajanljatok. elore is kossz.
-
kmisi99
addikt
Melyik telót ajánljátok ezek közül?
Samsung
galaxy mini
galaxy Y
Wave YAnyumnak kell telefon és ezek tetszettek neki a vodafos katalógusából. Nem egy nagy teló mágus még az okos teló szót se ismeri de jobb egy ilyen mint valami alsó kategóriás érintős szar 10mhz es procival.
-
kmisi99
addikt
Szerintetek megéri eladni az LG optimus 2x emet 65 000 ért és egy HTC Sensationra cserélni amit 75 000ft körül vennék?
-
kmisi99
addikt
És ez mennyire jellemző a porosodás illetve mennyire feltűnő? Mert engem pl a hót zsíros kijelző se zavar pedig a mostani telefonomon annyi van hogy kenyérre kenhető
-
kmisi99
addikt
szerintetek 20 000 ft körüli használt áron még mindig a blade a best buy?
-
kmisi99
addikt
40 000ft körül mondani használt vagy akár új droidos telót. A SE LWW-t és az X10 minit ismerem de biztos van még aminek van valami jobb cpu ja pl a régi se x10 is de többet nemm tudok még kellene pár szóval használtat is figyelembe véve.
-
kmisi99
addikt
Heló! Ti melyiket ajánlanátok
xperia x10
htc desire
xperia neo
a neo a legdrágább kb 5-8000ft al több mint a többi. Használtan lenne véve.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz lsebestyen #44961 üzenetére
Egész jó a galaxy s azt hittem még jó drága de ahogy látom használtan 45k körül kapni.
-
kmisi99
addikt
Ti melyiket választanátok. Iphone 3g vs SE satio. Mindkettő jó régi tudom. Testvéremnek kell. Különösebb szempontja nincs legyen jól használható. Talán a se fele billenti a lécet a kiváló kamera és azt lehet sokat használná tesóm.
-
kmisi99
addikt
Hát kérdeztem tőle hogy mi érdekli igazán de nem mondta szóval úgy összességében érdekli a teló. De szerintem satio lesz az is hót lassú meg a 3g is na meg az iphone 3g olyan ronda a menüje fekete háttér azon az ikonok tiszta vérszegény.
-
kmisi99
addikt
Heló! 80 000Ft körül milyen androidos telót ajánlotok? Használtan! Előny a minél nagyobb kijelző de amúgy nincs konkrét kívánság. Mindent megfontolok kivéve Galaxy S2 őt már lassan fél éves lassan ideje cserélnem még mielőtt romlana az értéke.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz lsebestyen #48122 üzenetére
Lehet benne valami. Azt hiszem még pár hónapot kihúzok vele aztán pár ezer ft áresést még kibírok.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs