Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Melack
veterán
-
agabe
addikt
válasz Lyndon #39267 üzenetére
nem vagyok nagy iphone ismero, de az alabbi video alapjan:
[Video]
szerintem vallalhato a 3G is.
Az tuti, hogy fuggetlenitessel vigyazni kell, konnyen elmehet a 3G, vagy a wifi, szoval nem olyan egyszeru erdemes sokat utana olvasni elozetesen.
Az is tuti, hogy elegans keszulek.
Androidban hasonlo aron (vahy nem sokkal dragabban) most defy-ok vannak talan, bar az meg garis is lehet, fuggetlen alapbol, es nem nez ki rosszul, de nem olyan elegans mint az iphone, de ha annyira nem akarsz keszuleket cserelni, akkor a defy nem jon szoba.
Ha hasznalat kozben tetszik amit tapasztalsz, akkor szerintem nem szamit milyen elvileg a hardver, mert az a lenyeg mennyire tetszik, viszont az iphone-ok is elromlanak es gari nelkul horror a javittatas.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Lyndon #39270 üzenetére
ha a név, a kultusz, a státuszszimbólum számít, hogy van egy iPhone-od akkor cseréld, de hardverileg nem éri meg, 2mp-es kamera, 412 Mhz-es proci, 128 MB ram... ennél 40k-ért egy vadiúj Gio függetlenül, jobb választás hardverileg, persze az csak egy tucat Samsung, és Android.
-
dropopi
aktív tag
válasz Lyndon #39270 üzenetére
Szerintem sem éri meg, annyi pénzből lényegesen jobb telefonokat lehet venniakár vadi újan, vagy szintén ellenőrizhetően, nagyon sok garanciával, alig használtan. Persze elkapkodni nem kell a használt vásárlását, érdemes kivárni a megfelelő készüléket, alkalmat.
A főnök telóját add el másnak, csakcsak megdob belőle legalább egy "szent istvánnal" hogy milyen jó hogy eladtad, eladod még a saját Nokiádat, és máris lesz elég jó pénzed, akár még kicsit hozzá is rakhatsz, és akkor már egy jobb telefonod lesz - akár még Iphone kinézetű Samsungod is lehet. -
dropopi
aktív tag
válasz Lyndon #39279 üzenetére
Te tudod, ha beleszerettél, akkor észérvekkel úgysem fog meggyőzni senki.
Öcsém ellopott Iphone 4-e után még megmaradt két almás matrica, azokat olcsón árulom, vedd meg, aztán ki lesz elégítve az almás vágyad. Többi maradéka a telefonnak már elkelt, pedig egy jó doboz is volt pl.
De komolyra fordítva: Inkább félretennél még pár tízezrest, és ha a gyűjtés ideje alatt is maradt az iphone szerelem, akkor egy komolyabb, modernebb almás cuccra ruházhatnál be.
-
tvamos
nagyúr
válasz Lyndon #39279 üzenetére
Ha futja ra, jo valasztas az i4S!
Nekem is nagyon tetszik!
Ugy jo, ahogy van, nem kell mahinalni vele, launchereket, meg romokat cserelgetni. Jo az uzemideje is. A kamera meg... szerintem mobilos viszonylatban en meg nem lattam jobbat!
Meselj rola, ha megvetted!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs