Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
blaces
tag
Hali!
Saját tapasztalatom szerint az AVG nagyon jó, főleg azért szeretem mert a Pentium Cerka 1.2-es gépemet egyáltalán nem fogta vissza, vagyis csak akkor amikor a Windows asztalt töltötte be, de utána simán ment. Zonelaram tűzfallal használtam. Spyware terminator, nagyon jó, de én is azt tanácsolom, hogy kapcsold ki, mert visszafogja a teljesítményt.
Észrevételem: Ad-Aware és Spyware Terminator jól kiegészíti egymást... mind a kettő talált a másik után még valami írtan valót -
blaces
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy némelyik vírusírtó olyan fájlra is rámondja hogy vírus ami valójában rendszer fájl.
Sztori: Frissen felrakott Vista, még netre sincs csatlakoztatva a gép, egyből megy a vírusírtó, és vírust talált (gondoltam kipróbálom, hogy ad-e álvírus találatot, mert amikor felraktam valahányszor a rendszert és magától csinálta a teljes keresést, mindig talált... és nem tudtam eldönteni, hogy azért találja, mert neteztem-e közben, ezért net és progi telepítés nélkül probáltam ki "szűz" rendszeren) és sajnos igen, igaz alacsony rizikós volt, de töröltem...
A rendszer épp, de akkor a kérdésem, igaz az hogy vannak ilyen ál találatok, vagy már maga az eredeti Vista vírusos? -
blaces
tag
válasz Szellem. #8845 üzenetére
Nem warezos, ha csak az msdnaa-t nem tekintjük annak. (egyetemi hallgatóknak ingyen lehet letölteni a Vista Business változatát, de az Enterprise változat is ezt csinálta, amely a campusról érhető el.) Egy hdd partíció, full formázás. A kiírás is állítólag vírusmentes.. legalább is a NIS nem talált semmit se, amúgy a NIS csinálta ezt nekem.
ISO-ban jön le az msdnaa szerverről, és egyből ment ki teljesen üres lemezre.Csak mert hallotam már arról, hogy néha a vírusírtók a rendszerfájlokra is azt mondják, hogy vírus... Nekem a tanulmányaimhoz kell egy normális OP rendszer, ami tele van fejelsztő eszközökkel, és tudatos alatta a netezés (ami ritka), szinte kizárólag tanulásra van a Vista, és minden eredeti program rajta, mivel ingyen van az msdnaa miatt.
Amúgy valami tracker-t talált mindig.
-
blaces
tag
Hello!
Véleményt vagy tapasztalat megosztás kéne a következő két vírusirtóról: Vipre és a Mcafee, azért ez a kettő, mert az ingyenesk jók, odahaza ki is vannak használva, de a laptopomra is szeretnék, egy megbízható és kezelhetőt.
Kaspersky és Norton kizárva -
blaces
tag
A Norton sajnos nem tud mindent írtani... és néha szeret átengedi programokat... Hiába hogy programkódokat keresek netem, amelyek állítólag tele van vírussal (mivel ilyen szakon tanulok ahova ezt a segítséget igénybe veszem), de ha valakitől kapok képeket és vírusos, simán beengedi, vinnyog, és nem tudja írtani.
Pedig másfél évig használtam és nagyon megvoltam vele elégedve, de hogy az én családi fotóim is vírusosak lettek annak nem örülök.
Kaspersky, nekem fura már 3-szor raktam fel, először automata beállításal, utána meg két különböző custom beállítással, de mindig letiltja a netemet... a próbaváltozat ilyen kis izé... így nem fizetek érte... Pedig ma már szépeket írnak róla... -
blaces
tag
Úgy ahogy Plag írta Nem a windows kész, ha leszedem, vagy más ingyenes vírusirtók, esetleg más nagy cégektől trial verziót rakok fel, az normálisan engedi a netet.
Mivel venni akarok 3 gépre licenszet, így alaposan körbe járom a témát... mivel nem vagyok odahaza és öcséméknek van két gép, és ha ott adódik valami gubanc, beállítás, azért az jó lenne ha egy 12 éves is eltudna vele boldogulni.Borsodika Hát olyan veszélyeseket nem engedett ár, de amikor próba képen a Kaspersky online keresőjét használtam, talált 2 vírust, igaz alacsony szintűt - ezt be ismerem
Akkor senkinek sincs tapasztalata a McAfee-ről?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest