Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Avast 5.1 -nel hogyan lehet azt megoldani hogy van egy file a c:\ alatt ,egy *.exe ,a file-rol biztosan tudom hogy nem virusos ,mivel en krealtam ,csupan egy vnc server reszt tartalmaz,szoval hogyan lehet az avast-ot arra ravenni hogy ezt a filet nem birizgalja ,kizarasok koze nem tudom tenni mert nem mappaban van csupan a c:\-alatt ,nyilvan berakhatnam egy tetszoleges mappaba es akkor be tudnam tenni kizarasok koze,de ha nem rakom ,es most nem ternek ki miert nem ,de lenyeg hogy a c:\ alatt van es igy sajnos sehogy nem tudom a kizarasok-ba beletenni,nyilvan az egesz c:\-t meg nem fogom a kizarasokba belehuzni:-).
Nos nem tudom mennyire volt ertheto de zanzasitva a lenyeg hogyan lehet egy filere azt mondani hogy megbizhato ,ha az avast nem engedi megnyitni mert szerinte virus.
valaszokat koszonom!
szerk:ha az eleresi utat probalom meg betenni a kizarasokba azt sem engedi,csakis mappakat.
-
viralmind
aktív tag
válasz 12-es csaj #45049 üzenetére
Szia!
igen a kepen latott helyen probaltam es nem engedte ,csak ha kulon mappaban van.
karantenos dolog nem elegit ki ,nem szeretnem elkuldeni sehova sem a filet ,ennelkul miert nem lehet ezt megoldani?remelem csak en vagyok balfasz ,mert ha megsem es nem lehet ezt megoldani az eleg kreten dolog toluk.a valaszodat termeszetesen koszonom!
-
viralmind
aktív tag
válasz 12-es csaj #45052 üzenetére
Kozben rajottem miert nem lehetett beallitani,mert az exe general egy konyvtarat a user/appdata/local/temp-be es oda bontja ki a vnc server reszeit,es mivel a vnc-t a pup kartekonynak talaja igy visit. koszonom hogy foglalkoztal a problemammal azert.az pedig hogy miert nem kuldom analizalasra ?mert tok folosleges nem virus.a file neve szinten lenyegtelen nem ismered lehet barmi mivel en keszitettem.az athelyezes pedig csak kenyelmi okokbol maceras:-) szal no para:-)
koszi meg1x
-
viralmind
aktív tag
Nos ,par nappal ezelott volt olyan kosza gondolatom ,mivel tappenzen vagyok es raerek ,hogy kiprobalom az avast 5.1-et,szuper volt mindent belottem rajta mukodott ,frissitett ,tetszett is.2 gepre is felraktam itthon.A problema ott kezdodott mikor ugy 2 nap utan eszrevettem hogy a savszellel mintha gondok lennenek.Es csak azon a gepeken amire felraktam az avastot.Kikapcsoltam a web vedelmet ,es hoopsz ujra jo a savszel.Ok mondom akkor probaljuk finomhangolni,nem szeretnem hosszan targyalni ,mindenesetre semmilyen beallitassal nem jutottam elorebb,amiket lehetett minden variaciot kiprobaltam ,csakis ha teljesen lekapcsoltam a webvedelmet.
A net konkretan 120/10 upc ,es mondjuk ha 30/1,5-os upc-m van akkor fel sem tunik a dolog mert a webvedelemmel ugy 40/10-et hozott,tehat ha vkinek nem 120/10 van az eszre sem veszi ezt a merteku lassulast.Sajnalom mert tetszett a progi ,de igy megvalltam tole es ment vissza a gepekre az avira premium amihez meg licens-em is van augusztusig,ennel semmilyen lassulast nem tapasztaltam/ok.Tenyleg nem fikazaskeppen irtam le ,mert amugy tetszett az avast a gepet sem fogta,es eleg pofas is volt,csak azert irtam le ezt a tapasztalatomat ha esetleg mas is igy jarna.remelhetoleg majd javitjak ezt benne.
-
viralmind
aktív tag
mivel volt egy kis frissites avast haza tajan gondoltam ujra beprobalom hatha javitottak valamit :[ezen]
Sajonos ugyanaz a szitu,120/10-es upc netet iszonyat lefogja egyertelmuen a web shield resz ,amint kikapcsolom minden ok,igy sajnos ujra lekerult e geprol sajnalom ,hatha mihamarabb javitjak.
Felreertesek elkerulese vegett hangsulyozom akinek nem 120/10 netje van azt nem erinti mert kb 40/10-et hoz a web shield el is ,tehat akinek 40 alatt van a netje az eszre sem veszi.
jah es sima free antivirus nem int sec.
-
viralmind
aktív tag
Igen az az exploit pack eleg furcsa ,es azert azt is vegyuk figyelembe hogy amire ugrik egy virusirto az azert nem biztos hogy valoban kartevo is lasd crack csomagok,foleg hogy ha jol emlekszem legtobbje a pdf fileknek a heurisztikan bukott meg ,ami mint tudjuk nem kezelheto 100%-os talalatnak.
-
viralmind
aktív tag
válasz viralmind #45876 üzenetére
es meg azt is vegyuk figyelembe hogy minden virusirtonak mas a kereso mechanizmusa, azert eleg hulyen nezett ki pl hogy a kaspersky 1500 filet vizsgalt at mas meg mondjuk 150-et egy 150-es packbol most nem emlexem a konkret szamokra,ezert csak peldakent irtam be de a kepeken meg lehet nezni.
-
viralmind
aktív tag
igen rosszul irtam sry tehat objektum de ezert is irtam hogy mindnek mas a mechanizmusa.maskeppen azonosit.valamint az is szamit hogy valaki hogyan vizsgalja a packot csutkara feltolt heurisztikaval es mondjuk netezest szetcsapo erzekenysegi szintel csak a teszt miatt vagy normal beallitasokkal ez mind-mind szamit ,termesztesen nem akartam ezzel a kaspersky-t fikazni foleg mivel egyik gepemen az van licenszel :-)csak az objektivitas miatt irtam ugye :-)
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
avira premium, meg tudom erositeni nehany oldalon elsore tartalomkodolasi hiba jon be,majd rafrissitve bejon az oldal rendesen,nem tudok neked oldalt mondani mert nalam random csinalja nem mindig ugyanannal az oldalnal.Ez egyebkent a legutobbi firefox verziofrissites ota van nalam,remelem vagy a firefox ugrik egy ujabb verziora ,vagy aviranal javitjak a hibat :-) egíyebkent nalam nem olyan suru atlagban ondjuk 20-30 megnyitott lapbol 1-nel jelentkezik ez a hiba.
-
viralmind
aktív tag
válasz 12-es csaj #46699 üzenetére
Udv!
A frissiteses dologhoz csak annyit ,hogy azert ne keverjuk a free verzios frissitest a fizetos verziok frissitesi mechanizmusaval mert ,a ketto alltalaban nem ugyanaz.Hozzateszem nem vagyok avast szakerto rovid ideig hasznaltam,de mas virusirtonal tapasztaltam hogy a free verzioknal egy adott intervallumon belul frissit ez ugy tudom avast free eseteben 240 perc ,es hiaba van lehetoseg allitani a programon belul akar 1 percre is ezt a program nem veszi figyelembe ,ezert free :-)
Mig a fizetos verzio eseteben alltalaban mar minden irtonal PUSH update van ami azt jelenti hogy az adatbazis server koppint ra a kliensekre ha fontos frissites van hogy te figy mar lenne itt egy ujabb adatbazis gyere csak frissitsd magad.Es ez fuggetlen attol hogy te pld beallitottad hogy 1 orankent frissitsen,tehat ha lefrissult teszem azt 13.00-kor es 13.18-kor van egy fontos frissites azt meg is kapod fizetos verio eseteben 13.18-kor ,free eseteben pedig csak 17-kor.Tudom hogy a free progi is kiirja hogy mikori a frissites es mikor adtak ki,ez szvsz semmit nem jelent abban sem vagyok biztos hogy ugyanolyan time stamp-el ellatott frissitest kap a free ,es a pro.
-
viralmind
aktív tag
válasz Tetete1 #48703 üzenetére
A routernak van logja abban lathatod milyen mac csatlakozott es mikor valamint milyen ip-lett neki kiosztva.csinalhatsz mac szurest a routeren es akkor csak a definialt mac cimek csatlakozhatnak,es csak ok kapnak belso halos cimet ,vagy a titkositast szigorithatod ,van par lehetoseg arra hogy ne lopjak a neted.fentebb leirtak minden normalis routeren es firmwaren mukodik esetleg ha van lehetoseged csereld le a firm-et valami normalisra a gyarirol,pld ddwrt,openwrt,tomato.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest