Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz bivalyolo #17665 üzenetére
Rettenet volt , NOD32 mellé raktam fel 2 - 3 éve , 1 GB ramos Xp - s notebookra , azon csak elkellett volnia futni , de a bejelentkezés után meghülyült mindig , a netet is buzerálta , pedig 100 / 100 mbit - s koli net volt , biztos nem hitte el hogy akkora a szávszélesség .
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz bivalyolo #22705 üzenetére
nem, elég faszán bekonfigoltam a nodot, felismeri, felismeri, leirtja, leirtja-mondja ő, erre visszadugom utána a pendriveot, ugyanúgy rajta van a conficker, amiről elvileg 2 perccel előtte irtotta le. Ráadásul valami elég durva variánsa lehet mert semmilyen vírusirtó honlapját nem érem el, a microsoft.com le van tiltva, a kimenő kommunikáció a microsoft servere felé szintúgy (drivert sem tudtam letölteni), az usbvaccine t sem tudom leszedni, sem egyik conficker toolt sem, úgy hogy gigaszopás ezerrel, a cslaádban a többi gép szintén confickerrel fertőzött, így ők sem tudják átküldeni nekem az ellenszert.....
a legmegbízhatóbb nálam azt jelenti, hogy nem oylan mint a NOD, hogy azzal eldicsekszik, hogy mindennap frissití magát, de ha vírus van akkor arról csak akkor értesülsz ha valami gebasz van, pl nem megy microsoft.com. Ha ez nem tűnik fel, akkor a NOD a büdöskurva életbe nem jelezte volna, pedig a file monitoring is állandóan fut.....
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz bivalyolo #28167 üzenetére
én nem firefoxozom google crome-t használok de bővebben mi is a baj nálam . A vírusírtóba be van jelölve a rosszindulatú cookik blokkolása . de letöltöm az adaware pro-t és megnézem mit tud mert ittt valami félreértés van szerintem . úgy tudtam minden cooki-t nem is szabad blokkolni mert nem mennek egyes funkciók böngészés közben
-
huskydog17
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz bivalyolo #30666 üzenetére
Avast.
---
HZoli87Azt szeretném megkérdezni, hogy...
Ha a Kaspersky adatbázisában benne van egy fájl, azaz már észleli, nem újdonság, de ez a fájl esetleg FP, mert előfordulhat, nem? Akkor ezt a cuccot be lehet küldeni kézi elemzésre, hogy megbizonyosodjunk annak mivoltáról?Még mindig nem hagy nyugodni ennek a dvb-t programnak (smartdvb) a "baja", hogy a telepítője is gyanús egyesek szerint, meg a programnak egy része, azaz egy fájl, ami nem exe, hanem .dev kiterjesztésű. Nélküle nem megy a program.
Avast sem jelez rá, MBAM sem, MSE sem, stb.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bivalyolo #31386 üzenetére
Hali!
Olyan már volt a 10-esnél is, hogy 1-2 napig nem frissített(szerencsére eddig talán 1x), de azt még nem tapasztaltam, hogy hetekig sem, mint régebben a 9-es...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sznorbi2
senior tag
válasz bivalyolo #35923 üzenetére
Köszi, utána nézek a Pc Tools-nak.
PethYeti: Persze, hogy nem zavar ha egy program angol, tehát nem elsőrendű a magyar nyelvű kezelőfelület!
Akkor rázizzenek a PrivátFirewall-ra.
Köszöntem szépen a válaszokat tőletek, de ha még van jó ötlet akkor még várom de csakis Professional verzióban!Pl: a Sunbelt-nek milyen a tűzfala?
Vagy esetleg az Ashampoo pro tűzfala?[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
félisten
-
BlackSeven
aktív tag
válasz bivalyolo #36483 üzenetére
Hali!
Nem azért, de a kettő sem valami sok. Főleg akkor tartom kevésnek, amikor egy olyan szoftver teszi ezt ami szinte csak a szignatúra adatbázisára támaszkodhat a felismerésben.
(mert heurisztikája az nem nagyon van)Ha valaki használ esetleg PRO avastot, megnézhetné a Naplózásban, hogy az mennyit frissít naponta és beírhatná ide.
-
12-es csaj
senior tag
válasz bivalyolo #44796 üzenetére
Már rég...
Ezeket akkor még nem töröltem, mert arra gondoltam, téves pozitív, de mikor még három megjelent, már gyanús lett.... MBAM semmit se szólt egyikre se.
[ Szerkesztve ]
-
12-es csaj
senior tag
válasz bivalyolo #44800 üzenetére
Mostmár igen, használok CCleaner-t.
De nem fura nevű fájlokat észlel módosult MessengerPlus alkalmazásként, hanem az MSN Plusz-t adware-ként.
Egyébként tényleg MSN plusznak álcázták magukat azok a fájlok. Szerintem ál-msnplusz-telepítők lehettek, vagy nem tudom.Kerestem a másik hármat is.
A download.chip.eu-ról származó "unlocker"-rel szedtem be azokat.
Most megint rámentem arra az oldalra, csak nem lesz abból még gond. Kell valakinek privátban?#44801 Pano:
Igen, ez igaz, be kell ismernem. Bár a párkapcsolatokhoz nem értek, tehát azt a vonatkozását nem tudom, de amúgy... Tényleg így van sokunknál, sok téren.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest