Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
etele34
tag
Minden fájlt végignéz. Beállíthatod, hogy egy bizonyos fájl méret felett ne ellenőrizzen.
KIS főablak/Beállítások/Teljes vizsgálat/Biztonsági szint-Beállítások fül/Hatókör/További fül >> itt lehet beállítani a kívánt fájl méretet." Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
etele34
tag
Ajánlott kikapcsolni arra az időre a telepített védelmet mindig ilyen esetekben. Lásd, ahogy Te is jártál.
Én (egyszer) kíváncsiságból a KIS mellett szerettem volna futtatni a BitDefender online keresőjét de a KIS ezerrel tiltakozott ellene.[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
etele34
tag
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #20535 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ez nem lehet pusztán egy 'kitalált történet, de ha mégis fellelhető azonosság bennük az csak is és kizárólag a véletlenek sajnálatos egybeeése és semmi más'. Mint ahogyan a filmekben mondani szokták.
Előbbi hsz.-ben csak gonoszkodtam kicsit, mert hák Ők biztosan nem olyanok. Áááhh nem ám...
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
etele34
tag
válasz Tetete1 #20546 üzenetére
Ez így igaz. Bármelyik védelem mellett be lehet szedni kártevőket, csak az nem mindegy, hogy mennyit és milyen fajtát.
Vannak jobb és kevésbé jó védelmek. Ez - a beszedett fertőzések száma - nagyban függ attól, hogy melyik védelmi szoftvert használod így az adott védelem hatékonyságától és persze ha kivesszük a változóból a felhasználót.
Persze az igazán jó AV-k és IS-ek általában a felhasználó beavatkozása nélkül is megfogják a legtöbb kártevőt, fajtától és "keménységtől" függetlenül. Ez a dolguk.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Tetete1 #20704 üzenetére
Figyusz. Valahol kell lennie egy olyan ablaknak az a-squaredban, ahol a licensz információk vannak vagy ilyesmi.
Ott kell lennie a 30 naposon kívül az 1 éves bejegyzésnek is. Szerintem. Régebben használtam és akkor valahogy így volt. Arra kattintsz és akkor azt a licensz lesz aktív. Remélem nem mondtam rosszul.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Tetete1 #20707 üzenetére
Akkor passz, nem tudom hogyan tovább.
Én régebben használtam ezt az a-squared antimalware-t, de most, amióta a Kaspersky a kiválasztottam hát mellette már bizony nem volt rá szükségem tovább, így igazából már nem hoz lázba. Majd ha (lejjebb)váltok KIS-ről akkor talán megint képbe kerül, de a túlontúl sok falsa miatt ... hát?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz bandras0226 #20711 üzenetére
Írd be azt a két adatot.
Felhasználó név (e-mail címed amit megadtál) és a jelszót
>> Ide.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Tetete1 #20741 üzenetére
Az elmúlt egy órában feltettem a szomszéd asztalos (két emelettel feljebb lakik) gyerekeinek külön-külön egy egy gépére és én igényeltem előtte a saját gépemen, de általam létrehozott gmailes fiókora. Aztán felsétáltam és egy alkoholmenetes sör mellett percek alatt feltettem és aktiváltam mind kettőt.
Elmentettem magamnak is egyet és most megyek át a falszomszéd "nénihez" is feltenni egyet. (nagyon csinos és szingli)
Ez eddig négy a-squared és mind egy-egy gmailes címre és mind meg is jött. NoProblem.Lehet, hogy tényleg jönnek a modik mert kezdjük kicsit szétoffolni a topik témát.
#20743 betyarr
IIyen halvány betűket hogy lehet választani?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Tetete1 #20747 üzenetére
Ismerősnél két gépen is megy az a-squard. Egyiken KIS mellett másikon KAV mellett.
Gorneck23 és betyarr köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz betyarr #20745 üzenetére
Másik fórumon írták, hogy már nem él ez a lehetőség. Nem néztem utána de többen is sajnálkoztak, tehát igaz lehet hír.
-
etele34
tag
válasz betyarr #20757 üzenetére
Most megnéztem én is raymondnál, de valóban nincs szó róla, hogy lefutott volna. Ha valótlan írtam akkor sorry érte, nem volt szándékos. Valaki kipróbálhatná ESETleg.
-
etele34
tag
válasz HZoli87 #20850 üzenetére
NOD mindig is nagyon ott volt a topon ilyen téren, ezt tudtuk eddig is.
De amint látom a Symntec és a Panda is "remekelt".Más: bandras0226
Mik a tapasztalataid így bő egy nap távlatából a McAfee-ről?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Üdv mindenkinek!
Feltettem ismerősnek ma délelőtt ezt a McAfee VirusScant.
[link]
Közepes erősségű XP-re telepítettem (féltem is egy kicsit mi lesz majd), de meg kell, hogy mondjam észrevétlen a gépen. Lefuttattunk egy full scant a beállítások után rögtön és közben ment a hírek olvasása meg netezés nagyban de semmit nem lassult a gép!!!
Scan alatt is alig volt CPU használata. Gratula.
És mert én is igényeltem magamnak egy 1 éves licenszet, (óv intézkedés) ezért nagyon fontolgatom, hogy felteszem amíg a KIS rigolyáit nem javítják ki.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz bajtokarpi #20860 üzenetére
Tedd fel nyugodtan a NI 2010-et nem okoz csalódást. Én is megvettem a KIS-t (két évre) de kezd betelni a pohár nálam is.
-
etele34
tag
válasz etele34 #20895 üzenetére
Egynem tűzfaltól egész jó eredmény. Ennél a tesztnél az a legjobb eredmény, ha már a letöltést sem engedi. Lásd: nemtűzfal a McAfee-tól. Ezt a (már az elején) letöltés megszakítást tudtommal csak a Comodo alkalmazza egyedül. Annak meg gondolom nem kell bemutatni a tudását.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz etele34 #20899 üzenetére
Akit érdekel ez a tűzfal teszt innen letölthető.
Oldal alján katt a :Download Comodo HIPS and Firewall test suite" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
etele34
tag
válasz HZoli87 #20908 üzenetére
Kis trükközéssel csak leszedtem ezt a CLT-t. Nálam 40/340 lett az eredmény.
A KIS2010 ugyan erre múltkor amikor néztem 290-et hozott. Nem számottevő a különbség.
-
etele34
tag
Ebből a McAfee-ből hogyan lehet kilépni például azért, mert le akarom szedni? Vagy csak ideiglenesen és hogyan lehet eltávolítani a gépről? Mert nincs saját uninstallja ahogy elnézem. Vagy így jártam?
-
etele34
tag
válasz #41133696 #20923 üzenetére
McAfee . Ez milyen?
Ennek ellenére lefutott a teszt, de rögtön ezzel és egy figyelmeztető ablakkal indított a káfé, amint kibontottam a tömörített fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz bandras0226 #20931 üzenetére
Valóban gyors. Bekapcsolás után (többször is lemértem mert elsőre hihetetlennek találtam az időket) 45 sec és ott a Windows XP kék, Üdvözöljük képernyője, de szinte utána már azonnal be is jön az Asztal a háttérképpel és az óra mellett a kaffé ikonja meg a helyi kapcsolat ikonja is. Egy percen belül vagyunk! Ez eddig, akár KIS akár NIS akár ESS mellett nekem, ugyan ezen a gépen ugyan ezzel a konfiggal úgy másfél perc után kicsivel történt mindig! Figyelemre méltó idő eredmény.
Valamit nagyon eltaláltak ezen a részen McAfee-ék. Aztán majd az idővel meg még majd kiderül, hogy mit is tud valójában ez a program. Tény és való, hogy tegnap az ismerősnél, amikor feltettem és lement a full scan (NIS 2010trial után lett feltéve) talált egy trojan doppert vagy mit aztán egy rahedli cookit meg, ha jól emlékszem akkor öt adware-nek minősített valamit. Ezeket azonnal törölte is. Szóval a NIS sem tökéletes láthatóan, vagy ezek mind falsok voltak a káffé részéről? Ki tudja ezt.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz blattida #20958 üzenetére
Szia!
Én nemrég a KIS2010 falt teszteltem ezzel a CLT teszt fájllal. Első nekifutásra 40 pontot értem el. Aztán beállítottam a legszigorúbbra ahogy tudtam ekkor már 140 pont lett. Valahogy még, harmadik nekifutásra feljebb tudtam kicsit spannolni a KIS tűzfalát, na ekkor 190 pont lett de ennél többre nem jutottam. Fogalmam sincs, hogy hogy lehet elérni a 300 körüli pontot, pedig a matousec teszteken: 96% 10+ Excellent eredményei vannak.Vagy az is lehet, hogy én nem jól válaszoltam/kattintgattam a teszt fájl kérdéseire amiket a KIS tűzfala feldobálgatott?
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz BigManus #20991 üzenetére
..."ej te nyírfácska te drááága...jehej uhnyem... jehej uhnyem ...
What ist?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
NIS reagálása erre a CLT tsztfájlra. El akartam tenni a későbbi időkre, kényelmi okokból, hogy ne kellejen mindig megkeresnem az oldalt és letöltögetnem. Amit betettem a Doc. egyik mappájába ez a risztás fogadott azonnal.
-
etele34
tag
válasz blattida #21025 üzenetére
Nem örülök igazándiból, inkább csak nem értettem a NIS műveletének a miértjét.
Most tölthetem majd le újból ezt a teszt fájlt (óh, jaj nekem!), ha végre-valahára, sohanapján?, kijön a KIS magyar736-osa. Mert akkor azonnal kerül vissza a helyére, a biztonsági szekurittyi feladatok ellátására.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Gorneck #21028 üzenetére
Kaspersky ( alias KIS2010) amikor próbáltam volna vele, a harmadik feldobott kérdés után volt csak hajlandó egyáltalán azt megengedni, hogy letölthessem! Egyébként akkor 290/340 volt az eredmény.
Egy nagyon Comodo hozzáértő írta még anno a blogjában, vagy egy éve már, hogy a legjobb eredmény ezzel a teszttel már akkor kezdődik, amikor a letöltésre is rákérdez minima kétszer a védelem. Comodo tűzfala nem tudom hogyan kezeli mert nem használom. Az is rákérdez vajon?" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #21034 üzenetére
Szia!
Sajnos nem bízom igazán a magyar 736-osban sem, pontosan és éppen az eddigiekből adódóan. Majd a 2011-es az igen! az (biztosan?) jóóóó lesz.
Már alig várom, hogy kijöjjön és számolom vissza a napokat.
De mert, és mivel sem nem dohányzom, sem nem iszom alkohol tartalmú folyadékokat, de azért mégis csak hiányzik valami ártó szenvedély (gyarló az ember fia), ezért csak visszateszem ezt a KIS 2010-est ha a fene fenét eszik is.
Legfeljebb minden egyes bug egy-egy órával megrövidíti az életemet. Ki tudja mikor halunk meg nem igaz...?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #21038 üzenetére
Sajátos szenvedélyem van.
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #21041 üzenetére
Most, hogy mondod hát télleg bugyuta az Avatarom. Nem jót választottam anno, de holnap reggelre változtatok majd. Kár, hogy saját tervezést nem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Sziasztok!
Jobban él ez a topik és ezért kérek itt segítséget attól, aki nagyon otthon van Windows XP-ben. Másik topikba írtam be a problémámat mert a téma oda tartozik, de beteszem ide is a linket hátha többen olvassák erre felé és tudnak segíteni nekem. Válaszok erre a kérdésemre - természetszerűleg - a másik topikba jöjjenek, mert oda tartozik a téma.
Köszi.
És akkor itt a kérdéses link[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Még ilyet !!!
Tegnap én is feltettem ezt az új, 736-os KIS-t. A telepítése lőtt leszedtem az előző verziót és letöltöttem az újat, ami az Asztalon várta, hogy elindítsam a telepítését.
Amikor elindult a telepítés a Windows rögtön dobta az ablakot, hogy a telepítést a rendszergazda letiltotta. Nem rendszergazdaként vagyok bejelentkezve! Többszöri nekifutásra sem sikerült a telepítés.
Betettem az Asztalról a KIS telepítőjét egy mappába, a Dokumentumok közé, utána már simán és a szokásos módon elindult a telepítés.
Szerintetek ez mi a fene lehetett?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #21275 üzenetére
Ja! Herr Ober. ...An mir ebenfalls...Ich verstehe es nicht. - - "Es ist ein Fehler aufgetreten, bitte versuchen Sie es später noch einmal".
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Windows XP saját tűzfala, KIS2010 és ESS4 saját tűzfalali a grc.com tűzfalteszt vizsgálata szerint. Kép.
-
etele34
tag
No akkor tegyétek fel a Panda IS-t majd egy napig tartó használata után a KIS-t. Meglásd, hogy a KIS hasít a gépen majd mint a kés a vajban. Minden relatív ha így nézzük és csak viszonyítás kérdése csupán.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyet az IE8/Internet beállítások/Általános/Objektumok megtekintése alatt. Mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Nálam megy a VirusTotal.
-
etele34
tag
Közben rájöttem ,hogy nem jót linkeltem be és ezért sikerültem ilyenre. Bocs érte. .
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz simon7012 #21830 üzenetére
Engedd be a gépedre aztán majd írd meg nekünk a randit, hogy mi vót...
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz Szellem. #21883 üzenetére
Szia!
Ha segít valamit, akkor leírom, hogy mik az én tapasztalataim ezzel az A-Squared AntiMalware-vel. Tavaly tavasz óta használom (mindig lehet szerezni hozzá 1 éves promot) vagy csak használtam, mert most már inkább ez igaz rá.
Majd egy éven át ment az ESS3 majd aztán már az ESS4 mellett. Automatikusan indult a Windows-zal, fogni nem fogta a gépet csak akkor amikor a frissítéseket húzta le. Ez naponta többször is volt így, és egy idő után már bosszantott is. Idén év eleje óta már (váltottam AV-t) a NIS mellett ment, de itt sem zavart be sosem, csak a frissítéseknél a rendszer belassulás és a szokásos, sokszor idegesítő felugró ablakai a mindenre rákérdezéssel, de ezt már előtte megszoktam az ESS melletti használatával.Asszony volt csak ideges ilyenkor mindig, mert nem tudta mit kell tennie amikor kapta az A-Squared felugró ablakait és nekem zizegett, hogy most mit kell csinálni...?
De már öt hónapja, amióta a KIS-t használom csak fent van gépen, nincs aktiv használatban és eddig ebben az 5 hónapban csupán csak egyszer indítottam el. Kaspersky mellé nem kell más. Így azt sem tudom, hogy ha napokig menne mellette folyamatosan akkor hogyan viselnék egymás társaságát? De ismerve a Kaspersky rigolyáit lehet, hogy nem sokáig tűrné meg maga mellett.
[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
Közbe lejárt a szerkesztési időm így most megint én.
Azt még hozzá kell tennem, és ez a személyes tapasztalatom ezzel az A-Squared-del, hogy rengetegszer riasztott olyan oldalakra és fájlokra amik egyébként teljesen tiszták voltak.
Ha átlagot kellene vonnom a riasztásainak fals/és valós arányából akkor (emlékeimre hagyatkozva) úgy nagyjából legalább az egyharmada fals volt. Volt, hogy a CCleanert azonosította kártékonynak, meg a Foxit Reader-t, majd egyszer egy hónapon át a Windows C:\ particiómat is!" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
etele34
tag
Sztem a 4.5-öst használtam utoljára. Az amikor az egész C particiót törölteni akarta velem az éppen még a NIS idején volt valamikor idén április-május körül. Nem tudom abban az időben melyik verzió volt már kiadva?
De mint mondták már és én is ezt vallom egy jó AV mellett nem kell más.[ Szerkesztve ]
-
etele34
tag
válasz HZoli87 #21916 üzenetére
Arra tesztre gondolsz amit nemrég @Narxis belinkelt?
Én abban sehol sem találom azt linket a fals riasztásokról. Ha megkérlek betennéd ide?
Köszi." Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest