Micsoda jó hír, nem tudtam mi hiányzik
Vivo X90 Pro Plus
Micsoda jó hír, nem tudtam mi hiányzik
Vivo X90 Pro Plus
A Redmi Note 13 mikor jön, kezdhetnénk elölről?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
Lehet ünnepelni!
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Nem lehetne beperelni ezt a céget ipari környezetszennyezésért és nyersanyagpazarlásért? Fossák ki magukból a készülékeket, Support meg majdnem nuku
Your life is a lie.
Valaki hívja a Guinness-t!
allingatlan.hu
Jogos, ezt csak sok sörrel lehet elviselni.
Hívtam őket!
Azt mondták " na ne bacc má' megin' ők??
És mit mondtak, amikor a TechIsten kereste őket?
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
Azt nem tudom de mikor én hívtam őket azzal váltunk el, hogy továbbra is kerüljem a megkeseredett embereket!
A lényeg, hogy felvették.
[ Szerkesztve ]
SSD-kel (SATA, m.2/SATA/NVMe kapcsolatos tanácsok, segítség, típusok felkutatása miatt nyugodtan keress privátban. :)
Azért, ha mondanám egy Xiaomis emberkének, hogy sorolja fel az aktuális portfóliójukat egytől egyig, növekvő sorrenben, lehet bajban lenne...
Ez egy olyan felesleges infó, amivel nem terhelnék senkit.
Gsmarena. Nem szükséges az élethez tudni ezeket.
Erre van a kereső... De minek ezeket fejben tartani...Kutyát nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
Te így gondolod én nem. Végülis a gyártónak sem kell tudnia, miket gyárt... Értem. Csak fossa ki magából a kismillió fölösleges variánst.
[ Szerkesztve ]
Most nem a "mit gondolok" részről volt szó szerintem.
Ha mégis persze, akkor a memóriajátékba bevonhatunk valakit.
Véleménye mindenkinek van..
[ Szerkesztve ]
Remélem egyszer megbünteti őket valami környezetvédelmi hatóság
Vivo X90 Pro Plus
(Nem csak neked szól: )Ez a modell épp az újrahasznosításról szól. A gyártósort, alkatrészeket nem vagy alig kell módosítani. A hátlap (kamera rész) is kb. azért más, mert a 12 sorozaté ilyen, így azt nem kell hozzá külön gyártani. Az árazás viszont elszállt, ennyiért 12 5G - t lehet kapni. Gondolom elsősorban a 108MP - re ugró vásárlókat keresik, ameddig bírja még a gyártósor.
[ Szerkesztve ]
Vajon ebbe is teli van reklámmal mint a többi?
Megbízhatóságom: 160 pozitív... Nem írok vissza emberek Kerüljenek!!!
Biztos, de ez lényegtelen. Ki tudod kapcsolni, le tudod az app - okat törölni. Ha az EU/Global rom nem engedi, akkor ADB - vel.
Jól gondolom hogy ez az egyetlen 6,43-as kijelzővel a 12-esek közül?
ennek maradt jól bejáratott közelségérzékelős megoldása? mert ha igen, biztos kiesik a jelöltek közül
A T. rollok etetése szigorúan nem tanácsos, akkor minek eteted?
Első teszteken kiderül.
Én is vettem egy ilyen csuda masinát A bootloader nyitásra 7 napot kell várni? Az előző telefonnal nem volt gond mert később nyitottam a bootloadert! Ez meglepett!
[ Szerkesztve ]
Van benne 3.5 mm-es Jack, kéretik javítani!
MIUI hívásrögzítőt lehet ebbe telefonba valahogy belepakolni? A google playen ami van semmit sem ér!
Van itt olyan akinek van ilyen telefonja? tudna mesélni róla? érdemes ezt választani a note 12 pro helyett? köszi
Szia,
tegnap vettem át.
Sok verzió van belőle,
firstphone.hu-n ~72.000 Ft a 8/256 4G,
ezen az áron ugye 5G nincs, és NFC sincs, de 3,5mm Jack VAN.
xiaomishop.hu-n 95.000 Ft az NFC-s verzió.
A kijelző nagyon szép, a 33 wattos töltőjét beledugva pedig azt írja hogy "turbocharge", és valóban hamar felkeni. A 8 GB ramhoz gyári alapértelmezett a tárhelyből +4GB,
a menüben 0-4-6-8 GB választható ki.
Az első benyomásaink abszolút pozitívak, gondolom a negatív élmények majd később jönnek.
Eladó az 1 éves, teljesen hibátlan, 2022 novemberi UM5401QA Zenbook 14X OLED laptopom. Szuperlapos masszív fém ház, 1,4kg, és 2025 novemberig garancia.
Honnan lehet felismerni, hogy van-e benne NFC?
2303CRA44A, 23030RAC7Y, 2303ERA42L modell azonosítóval létezik, de hogy melyik mit tud, azt nem sikerült kiderítenem.
A mi esetünkben nagyon egyszerű: nincs benne sem a menüben, sem a felülről lehúzható parancsikonok között.
Nekünk nem volt prioritás, nem fizetünk telefonnal.
Firstphone.hu-n vettük, a leírásban nincs is a jellemzők között,
Xiaomishop.hu-n ott van a jellemzőkben, 22.000 Ft-tal drágábban.
A témaindító írásban Alicewake még úgy tudta, hogy 3,5mm Jack sincs. Ebben a miénkben - van. Szét kell nézni, jó nagy katyvasz ez a 12-es kínálat.
5000 mAh akku, 33 watt töltő van hozzá, 26%-ról indult a töltés, 20 perc múlva 62%-nál járt, 55 perc alatt ért 100-ra.
Eladó az 1 éves, teljesen hibátlan, 2022 novemberi UM5401QA Zenbook 14X OLED laptopom. Szuperlapos masszív fém ház, 1,4kg, és 2025 novemberig garancia.