Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz ny.janos #6599 üzenetére
Meguntam a várakozást a hibajavításra, nyomtam egy mégsét. Eltávolítani sehogy nem engedte a vinyót, azt írta, valami használja. Felmérgesített, újraindítottam a gépet. Utána látta a vinyót rendben mede8er névvel, nem írta, hogy hibája lenne. Le is tudtam választani. Utána kihúztam az USB kábel, elindítottam a lejátszót, látja a filmeket. Láthatóan ez a része ok, nem tudom miért szívatott...
-
Monngoose
aktív tag
válasz ny.janos #6599 üzenetére
"...át szeretném tenni őket a HD könyvtárba az almappából. yaDIS -szal újra fel kell ismertetnem ehhez a filmeket, vagy van más módszer is?"
Nem kell semmit csinálni, csak helyezd át őket a HD könyvtárba, utána a HD könyvtár mehet a kedvencekbe, ott pedig nyomj rajta egy szkent."Minek ez a méretezés dolog?"
A méretezés a régebbi TV-k (analóg jelátvitel) kedvéért szerepel a menüben, digitális TV-knél nincs jelentősége.Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest