Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• degu

senior tag

válasz Koszta #293 üzenetére

Na latod! :C
    Megertjuk mi egymast! :D
    En sem arra gondoltam,hogy aki belenez egy celkeresztbe,az tuti meszarolni fog holnap...
    Hanem arra,hogy sztem van valami aberralt abban /ha az emberi eletet nezzuk/ hogy valaki vonzodik azokhoz az eszkozokhoz,amit arra terveztek/keszitettek,hogy kinyirjanak egy embert.Es maximalis elvezetet nyujt annak elkepzelese,hogy a celkeresztben megjelenot...kivegzi! :( Gyonyorkodni/oromkodni egy gyilkolo eszkoz tokeletessegen? /Hm...
    Mar irtam valamelyik gamer-topikban,hogy aki reszt vett egy haboruban /pl.Vietnam/ az SOHA a budos eletben kezebe nem venne-onszantabol egy geppisztolyt,vagy kezdene jatszani egy II.vh.-us meszarolos jatekkal.
    Hogy egy nagyon durva peldaval eljek!
    Aki heteroszex,az nem fog nezegetni egy homoknak keszult videot,azzal a felkialltassal,hogy attol,hogy homo-filmeket nezek,en meg nem leszek/vagyok homo... :DDD
    Ket velemeny van alapvetoen a kerdesben!
    Az egyik szerint az emberben az agresszio,az oldoklesi vagy az osoktol/allatvilag/ orokolt atavizmus,amit idovel ki fog noni az emberiseg,a masik velemeny szerint az embernek a vereben van az agresszio,es az olesi vaagy... :((
    /Az alairasod egyebkent nagyon talalo a problemakorre is! :R /
    A hozzaszolasaim stilusahoz meg annyit,hogy olvasd el pl. Janoska reagalasat.Megallapitani,hogy beteg,es orvost javasolni annak,akinek MAS a velemenye,mint az enyem? Ez vita? Stilus? Normalis forumozas? :(
    Nem hiszem,hogy Janoska arra gondolt,hogy...mivel most megmondtam a tutit,ez az ember radobben arra,hogy beteg,es elmegy orvoshoz,hogy a Janoska kuldott! Kezeljen ki a velemenyembol doktor ur,mert rajottem,hogy Janoskanak van igaza... :O
    /Gondolom azzal bizta meg a forum uzemeltetoje,hogy...Janoska! Minositsd mar a forumozokat! :DDD /

[Szerkesztve]

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés