Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Aktív témák

• HiYuRei

csendes tag

válasz Polesz #214 üzenetére

Azt hiszem felreertettel nem Futtatas ez ami itt ''megy'' TENYLEG megprobalok valaszolni az itteni olvasok M. os problemaira, mert sokan ahelyett hogy elgondolkoznanak vagy utanajarnanak (lasd kajalos eset) itt ''ontik ki szivuket'', sokan pedig lasd asus a7n8x topic ide irjak hogy ezt meg ezt vettek ilyen a baja es hogy a M. ben lett vasarolva, erre valaki megszolal, hogy Ne vasarolj a m. ban semmit mert meg lett mondva.

EZERT irtam ide ezt a Topicot, ezert valaszolok itt ezert nem hivatalos, ha valakinek van kerdese, velemenye, javaslata, hozzaszolasa, itt batran elmondhatja mert ANONYM nem kell emailezgetni a ceggel, elmondja es valaszolok neki ra.

Mi nem akarjuk hogy midnenki akinek baja van nyisson egy UJ topicot, azt szeretnem ha baj van nem a nyilvanossaghoz fordulna eloszor hanem hozza(m)nk.
    A sajat oldalunkon nincsen ertelme ''vedekezni'' mert oda az kerul fel ami oda valo :)) Nem munder becsulet nem vedekezes, hanem valaszok, ha tam,adnak termeszetesen vedekezek, de csakis onvedelem!!!

Nem a vevo a hulye nem az elado es meg csak nem is a szervizes, hanem az aki nem hallgatja meg masok velemenyet egy FUGGETLEN!!! helyen.

Amugy megmondom oszinten!!! TENYLEG nem reklamnak szantam!!! Csupan amit irtam az elejen:

''TEHAT EZ NEM HIVATALOS MISTRAL KOZLEMENY!!!!

Hanem egy JOszandeku ott dolgozo munkatars ''jegyzetei''. ''

• twollah

nagyúr

válasz Polesz #214 üzenetére

Nem kívántál további balesetmentes közlekedést.

Aktív témák