Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz blakey #95012 üzenetére
ez a hivatalos álláspontjuk az említett jelenségről........ egyébként márkán belül több típusnál is jelen van, állítólag nem véletlen........alszok rá egyet, nem szívesen engedném el...(holnap rakok fel képet)
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz blakey #95067 üzenetére
Pontosan erre kívántam utalni. Ha neki elég a 32" méret, akkor azzal nincs mit összehasonlítani, mert a legkisebb UHD készülék 43" méretű. Azon pedig - minden csoda felskálázás ellenére - azonos távolságon nem fog jobb SD képet látni. Azt viszont el tudom fogadni (nem láttam), hogy egyaránt 43" méretben az UHD tévén jobb lesz az SD minősége, mint az FHD készüléken.
42LM660S
-
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz blakey #95284 üzenetére
OK, most a 2,4.et a 6-os csatornára, a 5Ghz-est 40re tettem fixen. Meglássuk .
A youtube és a HBO Go stabilan jön, akár a kábelt, akár a wifit használom, így a kapcsolat jó és erős, egyedül a PC nem ismeri fel vezeték nélküli kijelzőként a TV-t.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Samus
addikt
válasz blakey #95301 üzenetére
Típustól függetlenül mindegyik 50" modellben VA panel van? Érdemesebb inkább a 49" modellt választanom az IPS miatt (őszintén, szerintem nekem IPS kell...), abban egyáltalán az van?
Igazából szerencsére 3 típus maradt
50UK6950PLB
50UK6300MLB
49UK6300PLBA típusszám összehasonlítás szerint ez alapján 0 különbség van a típusok között.
Utánanéztem, 49" IPS paneles, a másik kettő VA. Akkor meg is van a győztes. 111cm a szélessége, tehát az is oké. Magic Remote nincs mellé, de csak túlélem valahogy.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Skyhigh
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz blakey #95348 üzenetére
Ez alapján állítgattam, itt szerepel ez, és ezt is tapasztalom:
Note that 'Game' mode in HDR may appear dark. If so, you can enable 'Dynamic Contrast' to bring out details.
Minden ilyen jellegű beállítás off. HDR nélkül minden tökéletes, viszont HDR-ben sötét. A filmek rendben vannak, de ott ugye nincs game mód. Ha a Game mód on, akkor van ez.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz blakey #95350 üzenetére
Próbálgattam mindennt, a legvégén nyúltam az rtings-hez.
Minden más módban sokkal jobb lett. A "mélyvíz" beállításokhoz nem nyúltam, csak az alapokhoz, és filmek alatt is sokkal szebb lett.
Max annyit tudok vele csinálni, hogy maxra tolom HDR alatt a háttérvilágítást adok neki amennyit csak lehet, de úgy sem volt az igazi..
Más módban pedig ugye megnő az input lag, ezért maradnék a gamemódnál.
Véleményem szubjektív...
-
kenwood
veterán
válasz blakey #95418 üzenetére
Ra van kotve a pc,meg a kuszobot is felszedtem,hogy kulturaltan menjen el a hdmi kabel. Ugy voltam vele,a windows telepites alatt azert egy m4el csak megbirkozik a tv bongeszoje.
Szanalom a kobon, hogy szazezreket,milliokat kifizetsz,es egy 20k-s android telefon szintjet nem hozza a tv.
Mintha bemennel egy elit pizzeriaba,es 800 ft/kilo parizsi lenne a sonkas pizzan az egyetlen hus.A netflix app meg az elmegy kategoria,de az hbon nincs 'skip intro' gomb,igy amikor egy sorozatnak nezed tobb epizoodjat,akkor vagy minden epizodnal vegig szenveded a bevezetest,vagy nekiallsz tekerni.. Kis sebessegen sosincs vege a bevezetonek,nagyon meg par sec utan a film kozepen vagy. Pcn ez ket klikk az egerrel ...
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz blakey #95463 üzenetére
De arra valo.
Egyelore ennyit tud.
Elobb-utobb valamelyik gyarto meglepi, hogy a legolcsobb tvje is legalabb egy 20 ezer forintos xiaomi telo szintjet hozni fogja,es utana a tobbi is kenytelen lesz igazodni.Fel nem tudom fogni ,mi ez a balfaszkodas.
A mobilok ket fo gondja (fogyasztas,hutes) egy tvnel teljesen irrelevans,megis ilyen herelt hardver-szoftver komboval borzoljak az emberek idegeit.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz blakey #95467 üzenetére
Vegyel mar vissza az arcodbol!
Egy teljesen alap funkciot hianyolok a tvbol,es nekiallsz a szemelyemben sertegetni erte engem ?
Ezt megis hogy kepzeled ?[ Szerkesztve ]
-
István2000
csendes tag
válasz blakey #95467 üzenetére
A webos 4.0, mint már többen is megerősítették alkalmas a rendes netezésre. A határon túl pedig kódolt az M4 sport, így aki nézni akarja, az csak internetről tudja. Akinek régebbi a tv-je és még a gyengébb webos fut rajta, annak a legolcsóbb megoldás egy androidos tv box vásárlása minimum 2gb-os rammal. 15000 ft körül már jókat lehet kapni.
István2000
-
blakey
titán
-
válasz blakey #95707 üzenetére
a mi régi 3d-s tévéknél is javult a lejátszás az egyik frissítés után... élethűbb lett a kép,mint ha felskálázta volna a tv a 25fps-es filmet 50-60fps-re... az a baj, hogy az lg nem teszi közzé,hogy egy adott verzióval miket frissít/javít
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz blakey #95741 üzenetére
Egy ember van, aki okosnak hiszi magát ès az te vagy. Irritáló nèhány okoskodó hozzászólásod. A kutyát nem èrdekli, nem vèletlen nem reagàl rá senki. Másrèszt, Uram bocsáss nem jól linkeltem. Majd ha akkora kocka leszek mint egyesek.... Majd akkor talán sikerül. Egyèbkènt azèrt nem javítgatják az emberek a mondataikat, mert talán èlik az èletük, sietnek ès nèha elütnek egy-egy billentyűt. Lehet nem lenne időd őket javítgatni, ha talán èlnèl te is... Nem gondolod? Olyan nehèz elsiklani pár hiba felett ès nem foglalkozni vele?
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz blakey #95746 üzenetére
Elgondolkodtam, közöltem is, hogy zavar ès ha nagyon kitartó lennèk találnèk mást is aki szóvá tette. Emlèkszem ilyenre.
A közössèghez tartozásról annyit, hogy attól, hogy egy linket nem megfelelően illesztetettem be az nem feltètlen azt jelenti, hogy kilógok a sorból. Sőt, az eddigi megnyilvánulásaim soha nem voltak a közössèg ellen. Nem uszítottam senkit, nem kötöttem bele senkibe. A vitánk tárgya is tulajdonkèppen egy viccnek indult amibe azonnal belekötöttèl. Másrèszt, ha már te az internetes közössèg oszlopos tagjának èrzed magad, akkor ismerned kell a copy/paste fogalmát. Ehhez sem kell plusz vègzettsèg.[ Szerkesztve ]
Keke
-
-
-
válasz blakey #95827 üzenetére
Milyen idióta találta mi ezeket a helytelen meghatározásokat?!
elmélkedés?! igen... mert olyan helytelenül vannak már csorbítva a dolgok, hogy az ember esze megáll... felbontás átméretezés mióta skálázás?! sose volt,sosem lesz... az, hogy angolul hogyan fogalmaznak meg, nem biztos hogy magyarra fordítva is helyes és ugyan azt jelenti...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Wucky
senior tag
válasz blakey #95846 üzenetére
Na ehhez lenne kérdésem, mivel már nem írják bele sehová a specifikációkba hogy 24p, honnan lehet tudni hogy tudja?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
válasz blakey #95938 üzenetére
ez megvan PS paneles TV-k esetében is, kikapcsolják a háttérvilágítást ha nem kapnak semmilyen jelet vagy épp nincs információ (azaz fekete) az anyagon.
nem kötegedésként,de pl. filmnézés közben nem hiszem, hogy kikapcsol a háttérfény,hogy a fekete feketébb legyenEgy háttérvilágításos panel soha nem fogja megközelíteni a saját fénnyel rendelkező paneleket.
nem is mondtam ilyetA VA vs. IPS meg kb. okafogyott, mindkettő esetében van jó és rossz.
mint általában mindennek van jó és rossz oldala,ahogy egy olednek is van előnye/hátrányaA sz@rt kerülni kell a jót meg használni.
nyilván
A Local Dimming soha nem volt jó és nem is lesz, ha nem látjátok a FALD esetében az aurát akkor szerencsések vagytok, én bizony látom a legdurvábban árazott FALD-os készülék esetében is így az számomra egy fillért sem ér, akkor jó egy TV ha mindenféle Helyi sötétítés nélkül is képes jó képet produkálni.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
<Lacy85>
addikt
válasz blakey #96021 üzenetére
Bocs, akkor az LG oldalán írják rosszul. Itt ez áll:
"Our latest Ultra HD innovation is built into the unique IPS 4K panel meaning your entertainment is viewable from any angle without distortion."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest