Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
-
Fail3D!
addikt
válasz blakey #11970 üzenetére
sajnos 1 mas melett csak 5590 es 660 lattam de ott a 660 latszolag sokkal szebb volt. gyakorlatilag lehet csak beallitas kerdese de sokkal jobbnak tunt, mivel tavkapcsot nem kaptam hogy probalgassam igy nem tudtam es a forumnak hittem kevesbe a szemem miatt csak az araval utolag se tudok megbaratkozni
-
tomyka74
senior tag
válasz blakey #12361 üzenetére
"plazma után lw-s lg-m lett, semmilyen hiányt nem érzek"
na én pont ellenkezőleg éreztem mikor a LG Plasma után megvettem a 4500-at! a Plasma-nak sztem "fényévekkel" jobb képe van! és most mikor cseréltem 660s-re mint említettem a plasma szerű képminőséget látok és nekem az a top!
de így igaz kinek melyik képmegjelenítés tetszik![ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz blakey #12554 üzenetére
igazából nem tudom.nagyon tanácstalan vagyok.a 660-ról van egy teszt (az 5590-ről mellesleg nem találtam,csak az 5500-ról),ami azt írja hogy nagyon jó,nagyon szuper,és állítólag teljesen ua mint a 620,leszámítva azokat a dolgokat,amiket írtam.nyilván nem elsődleges szempont a dts.
a 620-ban amúgy ami megfogott,az a dizájn.ez sem elsődleges,de mégiscsak bámulni fogom pár éven át.nyilván bámulom én a puritánabbat is (naná,hogy!) ha esetleg jobb. -
atirag
őstag
válasz blakey #12578 üzenetére
Igen ismerek párat. De valószínűleg nem abból a fajtából ami egyszerű és jó.
Azt nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni valamit,hogy jó legyen. Főleg,hogy pár apró dolog lenne ami hiányzik. A full hd is csak néha akad. Ami azt jelenti,hogy ha kicsit jobb az eszköz akkor működne.
De azért majd beszerzek egy jobb routert és kipróbálom. annyit megér.[ Szerkesztve ]
-
Kronnie88
csendes tag
válasz blakey #12723 üzenetére
Ezt az átalakítót a tv-be kell dugni ugye?végülis vesztenivalóm nincs vele,ha veszek egyet.bár az elektronikai üzletekben azt mondták,hogy ezzel se fog működni,mert hogy a tvből a jelet nem tudom kihozni,mert csak bemenetek vannak.Én nem értek ezekhez,úgyhogy nem is tudtam hozzászólni sem
-
lizakattila
senior tag
válasz blakey #12728 üzenetére
Ez is teljesen jó.
Én csak azért nem ilyen egyszerűen oldottam meg, mert nincs kedvem mindig kihúzogatni, ha azt akarom, hogy a tv-n jöjjön a hang (mert nálam a jack - fülhallgató kimenet elnémítja a tv-t, ha csatlakoztatok valamit rá.)"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
baboss
őstag
válasz blakey #12884 üzenetére
Most egy LG 60PK550 .es plazmám van amit a plazma fórumon nagyon lenéztek.
(Az LG plazmák a tévégyártás legalját képviselik/sikerült megvenned a piac egyik legvacakabb (2 éves) tévéjét) és hasonlók.
Remélem hogy a LW 659 és a LM 620 ról nem ezt a véleményt és hozzászólást kapom. -
ferob
őstag
válasz blakey #12919 üzenetére
Normálra van állítva, ahhoz nem nyúltam.
Szerk: Kipróbáltam pl. Mozi beállítással, nem változik tőle a helyzet.Nem minden esetben, csak amikor mélyebb vagy erőteljesebb hang jön.
És nem tervezem akármi vásárlását egy ilyen modell megvétele után, éppen ezért nem tetszik, hogy csak azért, mert mélyebb vagy erőteljesebb hang jönne a tévéből hangerőtől függetlenül, akkor az búg-zúg.Főleg, hogy nehogy már egy sima tévéadást ne tudjak ilyen búgás nélkül nézni.
Persze többnyire nem fordul elő, de ilyen kommentátor beszéd vagy erőteljesebb beszéd a reklámba, vagy valami lejátszott film betétzenéjétől abszolút zavaróan lehet hallani.Szóval, akkor ez valószínű, hogy nem normális? (Mindkét hangszórót megfogva kézzel és közelebbről meghallgatva észlelhető ez, tehát nem csak az egyiknél jelentkezik, ezért gondolom, hogy talán nem konkrétan hibás a hangszóró.)
Később majd próbálok készíteni egy kisebb hangfájlt a jelenségről, hátha valaki az alapján meg tudja mondani, hogy hiba-e vagy ennyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz blakey #12919 üzenetére
Megcsináltam az említett hangfelvételt, szóval akárki, aki ehhez érdemben hozzá tudna szólni, annak megköszönném.
Jobban megvizsgálva, az egész tévé beremeg kicsit ilyenkor, mert lehet érezni, ha a tévére teszem a kezem.
Hangelvétel a jelenségről és viszonyításképp meghallgatható ITT az eredeti, hogy milyennek kéne lenni.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz blakey #12926 üzenetére
Nem ez a hiba, mind megpróbáltam már, sőt rengeteg egyéb dolgot is.
Végül is közvetlen közelről megvizsgáltam a tévé hátulját miközben így zúg és arra jöttem rá, hogy valahol a bal hangszóró fölött a hdmi és usb csatlakozók környékén belül valamit nagyon megrezegtet és ez adja ki a hangot.
Legalábbis eléggé úgy tűnik.Hívhatom az LG szervizt... nem egy jó hír, mivel 1 hete vettem a tévét.
-
Tome08
tag
-
Tome08
tag
válasz blakey #13216 üzenetére
ez alapján állítottam be:
"A legjobb beállításokat a profi színprofilból kiindulva az alábbi helyen találtuk meg: háttérfény 51, kontraszt 88, fényerő 49, képélesség 0-10 között, felbontástól függően (HD: 0, SD: 10). A képjavítóknál már több módosításra váró paraméter volt: árnyalat R4, dinamikus kontraszt ki, szuper felbontás ki, színskála normál, élkiemelő ki, gamma 2,2, zajcsökkentés ki, MPEG-zajcsökkentés ki, fekete szint magas (csak HDMI bemenetnél állítható), helyi sötétítés ki vagy alacsony, TruMotion ki. Ezekkel a beállításokkal 3,2-es átlagos deltaE-t, 2,2-es gammát, 6700K-s színhőmérsékletet és 126 cd/m²-es fényerőt kaptunk, a fekete fényerőssége pedig 0,12 cd/m² volt, a kontrasztarány így 1100:1-hez volt, ami egy IPS paneltől nem rossz teljesítmény."
forrás:
http://www.geeks.hu/tesztek/120718_lg_47lm660s_3d_lcd_teve_teszt?page=0,1
van esetleg más javaslat?
előre is köszi a segítséget
Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
Tome08
tag
válasz blakey #13317 üzenetére
spec állítások
dinamikus kontraszt - ki
szuper felbontás - ki
színskála - normál
élkímélő - ki
szín szűrő - ki
gamma - 2.2képbeállítás
zajcsökkentés - ki
mpeg - zajcsökkentés - ki
fekete szint - magas
valósághű mozi - be
helyi sötétís - alacsony
tru motion - most épp felhasználó (1)
erre azt mondják többnyire kapcsoljuk ki, max 3D-be érdemesna kb így üzemel most épp, a többi az AVforumsos beállítás, ami mondjuk spec nekem bejön
a másik haladó pedig
a másik meg a geeks alapján van belőveMi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
maxika2004
őstag
válasz blakey #13732 üzenetére
huuu tényleg..... bocsánat...
Csak ez is meg volt nyitva, mert eredetileg Lg 620s-t terveztem venni ! 165e
ez a philips meg igaz hogy tavaji, de árilag több 190e
tudásilag meg adatok alapján kb azt tudja mint a 620s (bár annyira nem vágom a témát)szoval ezt a philipset, meg 1 év garral kapnám 110-ért..
-
maxika2004
őstag
válasz blakey #13732 üzenetére
igen, már én sem, máshonnan is megerősitettek effelől !
már csak azt nemtom kell e nekem DDD (3D)
eddig ez a 2 az áldozat:
LG Electronics 37LS570S 132e
LG Electronics 37LM620S 165e 3Dszóval a két fentnevezett modellben , a smart, és a 3d-n kivül...
Milyen lényeges külombség van, ami felett esetleg átsiklottam..?? -
BloodRay
veterán
válasz blakey #13865 üzenetére
Ez úgy f@szság ahogy van, de a hdtvtest már nem először játsza el ezt.
Kikapcsolt tru motionnal, mérnek mozgóképfelbontást, aztán azt írják, hogy ha bekapcsolnák sem javított volna az eredményen...
Hidd el teszteltem már direkt erre(mozgóképfelbontás) kiélezett anyaggal, hogy melyik tv-ben működik a "valós" 100Hz-es képjavítás és ezekben megy.(#13866) maxika2004 -> LG-sként azért csak tudom...
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Tomszy1
tag
válasz blakey #13886 üzenetére
Szia, köszi a választ. Igazából nincsenek hatalmas elvárásaim az LCD tv-ktől, de plazmát nem igazán szeretnék. Ezt a 42LS5600-as típust 100000ft-ért meg tudnám szerezni, ami nekem elég jó árnak tűnik. Ha csak nem kirívóan rossz a tv, akkor megvenném. Később aztán gyűjtögetek és majd beruházok valami tutira, addig úgyis elég sokat fejlődnek majd gondolom.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest