Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz cidalain #59123 üzenetére
A probléma nagyrészt nekem betudható, mivel az összefoglaló 2015-ös része viszonylag korán íródott, így az azóta kiderült újabb infók folyamatosan frissülnek, ahogy időm engedi. Ezen még csak véletlenül se vitatkozzatok össze Max. szidjatok engem közös erővel.
Az LG Support megerősítette, hogy az LF652v minden méretben Direct-LED háttérvilágítással van szerelve, az összefoglalót frissítettem, a lassú reakcióért még egyszer, utólagos elnézéseteket kérem.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz TeeJay #59135 üzenetére
Hali!
Ha a Tv egy hálózatban van a DLNA szerverrel, legyen az Notebook, NAS vagy más eszköz, akkor nem feltétlenül kell HDMI kábellel összekötnöd. Ha notebook-ról játszanád le a filmeket, akkor rengeteg DLNA szerver képes program közül tudsz válogatni, kezdve akár a Windows Media Player-től a sokak által használt Serviio-n át, az LG-s saját, SmartShare nevű DLNA szerver programjáig, a teljesség igénye nélkül. Amennyiben fut a szerverprogram, a SmartShare alkalmazásban a Tv-n már látod is a DLNA szervert.
WebOS 2.0 és a 2014-es Tv-k lásd az összefoglalóban.
A 670 egy jó választás volt, Gratula hozzá, használd egészséggel
indigen205: ott a TruMotion beállítások lehettek elállítva, ne aggódj, megfelelő beállításokkal teljesen jó mozgás közben is a képe, 3D-ben is.
LG frissítésekkel viszonylag ritkán szokott probléma lenni, a Web OS eddigi frissítése pedig szinte minden esetben hoztak némi javulást a sebesség tekintetében, hol kisebb, hol mérsékelten nagyobb mértékben így én ez esetben inkább javasolnám a frissítést. (persze ez szubjektív vélemény) Egyébiránt szinte egyik gyártó sem szokott kiadni changelog-ot kiadni a frissítések mellé ami meglehetősen sajnálatos, de ez mondhatni a trend a Tv gyártók esetében. Sajnálatos trend.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Tibusz00 #59139 üzenetére
Ezt hol olvastad? Nem emlékszem, hogy írtam volna ilyet Az, hogy a madaras Tecsó nem ad a 670-hez MR-t az sajnálatos. Elvileg 67X szériától járna, tehát a 670,671,679-hez is, csupán színbeli különbség van köztük.
indigen205: amennyiben a pénztárca engedi, inkább 67X legyen szerintem
-
Stevenstyle
senior tag
Szia!
A probléma az, hogy a Tv-k zöme így az általad felsorolt típusok sem smb képesek, így egy sima FileSharing-el semmire nem mész! Hálózati lejátszás esetében DLNA protokoll az ami szóba jöhet.
A te routered esetében az Advanced fülön, az USB Storage/Media Server beállítások környékén kellene kezdeni a keresgélést.
Thomyyyyy: Tavalyi modellek közül az LB67X és 7XX széria ami szóba jöhet, ideiek közül, ha fontos a WebOS 2.0 akkor LF65X.
Mondjuk, ha jó árban tudnád megvenni a 850-est akkor az is egy jó vétel lehet szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Beni2360 #59270 üzenetére
Ha adunk infót arra figyeljünk, hogy az legalább minimálisan jó és használható legyen Direkt leírta, hogy LA6208 típusról van szó, ami NetCast rendszerű, így sajnos a WebOS ide vonatkozó leírását a hajára kenheti No offense, csak ezzel tényleg nincs kisegítve szegény
Metacska: próbáld meg úgy, hogy elindítod a média fájlt, majd az opciókra kattintasz (jobb alsó sarok), ott a videó lejátszás beállításai és azon belül tudsz hangsávot és feliratot is választani.
Thomyyyyy és olasz69: természetesen a FullHD és az UHD Tv-k is képesek felskálázásra.
(#59262) huncutka1029: Igen, szerintem mindannyian kiegyeznénk ezzel a lehetőséggel
(#59278) Thomyyyyy: attól függ mennyit és mit néznél rajta. HD és HD illetőleg SD és SD adás között is lehetnek és sok esetben vannak is óriási különbségek, függően a tömörítés mértékétől. Adott esetben egy jobb SD adás is már-már megközelítheti egy-egy agyontömörített HD adás minőségét. 3M-ről 55"-on a "rosszabb" SD adások nem lesznek szépek, bár ezen beállításokkal és szuper felbontás bekapcsolásával némileg lehet segíteni, de csodát azért ne várj Ez ilyen, szerencsére manapság azért a nézettebb Tv adások zöme már átállt HD-ra és az azért kárpótolni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz olasz69 #59297 üzenetére
Mondjuk az LB5700 pont nem WebOS, de nem csak a WebOS-nek van boot ideje igen Ha ennyire zavarja az a pár másodperc a kollégát, akkor a jövőben lesznek még ebből gondok, révén az újabb OS-eknek lassabb a teljes boot ideje, ami után már minden, korlátozás nélkül használható.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz yvsmad #59308 üzenetére
Ezzel így, ebben a formában annyiból vitatkoznék, hogy a Tv+HDD kombóval nem tud egyszerre felvenni egy csatornáról és közben egy teljesen szabadon választottat nézni párhuzamosan, míg ez a legtöbb box esetében megoldott az iker tunernek köszönhetően. Amennyiben szolgáltatós box-ról van szó úgy meglehetősen nagy esély van arra is, hogy az univerzális táv. appal vezérelhető a box. Ebben az esetben egyáltalán nem felesleges. Persze ez egyéni szubjektív vélemény. Én ha lehetne sem váltanám ki az IPTV-s boxot a fentiekben részletezett dolgok miatt + T-s IPTV esetén még játszik a box és a felvétel managelése is távolról androidos / IOS-es appal, ami nekem pl. szintúgy nem elhanyagolható tényező.
Amennyiben egyik sem megoldott vagy nem fontos, úgy tényleg felesleges
-
Stevenstyle
senior tag
válasz huncutka1029 #59329 üzenetére
Kb nem oszt, nem szoroz nekik. Új bekötést és előfizut szinte úgy is csak és kizárólag IPTV-re tudsz kérni. SAT-ot nem számítva persze.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
Most jöhetnék azzal, hogy az LG topic-ban vajon mit fognak ajánlani? De nem fogok, mert szerintem vagyunk itt jó páran akik nem csak az LG Tv-k körül mozognak és némileg független szemlélettel rendelkezünk
Ettől függetlenül ezek alapján mit mondjunk? Jó lenne tudni a következőket:
Az első és legfontosabb tényező ami úgy is dönteni fog az, hogy max. menyit szánsz rá?
Milyen felhasználásra vennéd a Tv-t? (Analóg, Digit adás, SD, HD zömében, Film nézés, sport közvetítés, játék? stb...)
Mik az alapvető elvárásaid amit mindenképpen szeretnél, hogy teljesüljenek a Tv-vel szemben?
Ezek az alapvető minimum információk ahhoz, hogy érdemben válaszolni tudjunk a kérdésedre
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz energy4ever #59460 üzenetére
Saját, egyéni, szubjektív vélemény: Igen, szerintem van értelme a váltásnak, a 32LG5700 már nem egy mai darab.
Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenben markáns különbség lenne az új és a régi között. Fekete szinteben annyit nem fejlődött pl sem az LG sem az IPS technológia, hogy kijelenthessük azt, hogy biztos állat fog ejteni a Tv amikor hazaviszed. Ellenben mozgás megjelenítésben azért már egész markáns lehet a különbség. Főleg a gyors mozgásoknál.
"3D, smart cuccok nem lennenek hasznalva" ez kb irreleváns, ha jó képminőségű készüléket akarsz, mivel ha a 3D nem is minden esetben, de Smart szinte biztos, hogy járni fog hozzá, de ezt már kiveséztük számtalanszor
Ezek alapján szerintem érdemes nagyobb és újabb Tv-re cserélned (az, hogy LED háttérvilágításu, az manapság nem elvárás, mert mindegyik az). Az OLED-re meg még várhatsz pár évig, mert lehet, hogy rohamosan esik az áruk, de még így is a legolcsóbb tavalyi 55" FullHD OLED Tv valahol 6-700.000 Ft körül mozog még, szóval van még hova esnie az árnak.
(#59458) indigen205: két különböző OS-ről beszélünk. A WebOS komplett felülete az MR-re (anno meg az érintő képernyőre) lett tervezve, ezért azzal egyszerű és kényelmes vezérelni, nem a hagyományos távval. Azzal is használható, de egyrészt kevésbé kényelmes, másrészt nem tud minden funkciót. Ez van, ezt kell szeretni. Nem hiába szoktuk szajkózni, hogy a 67X széria mindamellett, hogy probléma mentesebb, az ára az MR-t is tartalmazza, ami ha a bolti árakat nézzük 8-10.000Ft-ot jelent kapásból csak ez miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz energy4ever #59463 üzenetére
LED + IPS is ugyanúgy csak egy LCD csak a háttérvilágítás LED-es. Amoled-et ne keverjük ide az teljesen más sztori. Mint mondtam is elsősorban a mozgás megjelenítésben látnál komoly különbséget.
(#59468) energy4eve: Az a baj, hogy te is a legjobb a Tv-t keresed, pedig olyan nincs. Attól függ mire, meg hova és az alapján meg kell keresni a legkevésbé kompromisszumos megoldást.
Világos helyre, pl sok napfényt kapó nappaliba majdnem tök mindegy, hohy IPS vagy VA, viszont este hangulatfény nélkül már látszik a különbség kontrasztban a VA javára. Ha számodra a kontraszt a legfontosabb, akkor mindenképpen VA, ha a smart és a 3D nem érdekel csak a relatív nagyobb kontraszt és a 2D képminőség akkor SONY W8-as C széria, esetleg Pana AS640, esetleg Samsung H6200/6400 (ebben a sorrendben). Mindkettő tavalyi modell, így nincs már sok belőlük.
Meg persze azért ne feledjük, hogy a VA-nak is vannak határai, gyengéi, pl. oldal irányból jóval hamarabb kezd kontrasztot veszíteni mint az IPS (az IPS veszít, de érezhetően később) így ha nem tudod szemből nézni akkor ezt is érdemes figyelembe venni.
Ha nem zavar a kisebb kontraszt, akkor LB67X-től felfelé ajánlott, bár ott sem árt átbeszélni, hogy pontosan mi az a tartalom amire vennéd.
-
Stevenstyle
senior tag
A tavalyi LB650, 67X kategóriájának felel meg kb, annyi különbséggel, hogy WebOS 2.0 az OS, viszont gyárilag MR nincs hozzá, azt szerintem ajánlott venni a WebOS-hez. Ezt kalkuláld hozzá az árhoz. Érdemes megnézni, hogy hogy jársz jobban, mondjuk egy LB 67X vagy LF652. Azt is érdemes mérlegelni, hogy az LF-hez vásárolható MR az az új, amin már vannak numerikus gombok is.
Személy szerint, ha az árakat nem nézzük és egy kicsit inkább az LF652v irányába húznék a WebOS 2.0 miatt, de ha az árat is nézem akkor már nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Beni2360 #60239 üzenetére
Hali!
Saját szubjektív vélemény:
Semmi baja a Tv-nek, szimplán láthatod a T-Home IPTV néven emlegetett csodája és a DVB-C-n érkező HD adás közötti különbséget, illetőleg azt, hogy melyik van jobban agyontömörítve és ennyi. Megsúgom mindegyik, de T-s jobban
Nekem is van IPTV és bár jelenleg nincs, de volt DIGI is anno egyszerre is mindkettő. Ugyanez volt Pana Plazmával is, LG50LB671v-vel is és ugyanígy tud blokkosodni a jelenlegi Samu-n is az IPTV. Persze csatorna függő is a dolog. A sávszélesség egy véges de még inkább drága dolog a szolgáltató szemszögéből is, amivel ahol csak lehet spórolni kell.
IPTV-nek is meg van a maga előnye, de a hátránya is, ami sok esetben a képminőségben ütközik ki.
Amúgy tök egyszerű a dolog, HDMI-n adjál neki mondjuk HTPC-ről, PC-ről vagy asztali lejátszóról egy FullHD anyagot és ott nem fogsz látni semmi blokkosodást! Ergo ennyi és ez jön ki a T-s Set-Top-Box-ból.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz fecosrac #60514 üzenetére
Szia!
Bár én nem vagyok tulaj, de ha nem bánod leírom azért a véleményem.
Véleményem szerint nincs olyan, hogy elég nagy Tv Persze létezik olyan, hogy a szoba méreteihez és a bútorokhoz képest túlságosan dominál egy nagy Tv (elnyomja a szobát), de ha a Tv nézést (és/vagy játékot) vesszük alapul minél nagyobb annál jobb a "mozi élmény" 2-3 m távolságra pedig szerintem jobb egy 55" mint a 49. Én 2,5 méterről nézek egy 50"-ost és bizony el kelne egy nagyobb, de ez ízlés (és pénztárca) kérdése. Ha a kisebbet veszed az első időszakban az is nagyon jó lesz, aztán 1-2 hónap miután megszoktad és azon fogsz gondolkozni, hogy mégis csak a nagyobbat kellett volna választani (mondjuk ez nagy valószínűséggel igaz lesz az 55"-ra is )
A Tv input lag-ja egyes tesztek szerint 50-55 ms, máshol (hdtvtest szerint ami véleményem szerint relevánsabb) 60-66 ms körül van, game módban. Az, hogy ez mennyire zavaró az teljesen egyén függő. Szerintem, ha nem HC Gamer a gyerek akkor nem is feltétlenül fogja észrevenni a különbséget, de tény, hogy az abszolút optimálisnál ez az érték kicsit feljebb van. Ugyanilyen típust volt már fórumtárs aki direkt úgy vett, hogy főleg játékra és elégedett volt vele.
Garancia kérdésében továbbra is az a fő tapasztalat, ami az összefoglalóban is benne van. Ha be regisztrálod a készüléket hívhatod az LG-t probléma esetén, nem szoktak problémázni.
Egyre inkább az a valószínű, hogy nem teljes 2.0 update lesz (kvázi 2.0 light), ahogy az összefoglalóban is szerepel.
Remélem tudtam én is valamelyest segíteni.
Killerlaca: 90 fokban elforgatott koax csati nem megoldás? Az kapható szinte bármilyen hasonló beállítottságú üzletben. pl.: Conrad
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz direwolf #60542 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek kedves kolléga
2-3 m-ről egy 55"-os Tv esetében sem kell a fejet mozgatni, ahogy mondtad is kb mint a mozi hátsó, max hátsó-középső sor. Ezen mezsgyén tovább haladva a "gyereknek fárasztó" című történet is valóságtartalmát veszti.
Ugyanez persze más lenne, ha 1 m távolságról beszélnénk, de itt ugyebár 2-3 m-ről van szó, szóval szerintem a valóság valahol ott van, hogy a 49-50" is jó lesz (érezhető lesz nem kicsit 42" után, én is anno 42-ről váltottam), de a legalább 55" lenne az ideális, fej forgatás és hasonló okosságok nélkül.
(#60555) aram01: " legalább 55" "
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz yvsmad #60575 üzenetére
Nem kötekedni akarok, félre ne értsd, de az max az áramszünet miatti feszültség ingadozásba halhatott bele, a szabályos leválasztásnak ehhez aztán vajmi kevés köze van. A Leválasztásra leginkább az FS hibák elkerülése végett van szükség, hogy ne írjon még egy app vagy az OS a HDD-re amikor lehúzod és ne vágja haza az FS-t. ennyi
Shingen: Azért azt tegyük hozzá, hogy a megvásárolható külső HDD-k zöme nagyon design-os külső keretbe rakott HDD-k. Ha elszáll a keretben az elektronika és nem viszi magával a HDD-t csak ki kell szedni belőle és venni neki egy sima USB-s keretet.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz fecosrac #60590 üzenetére
Nem akarok bele okoskodni, de tényleg a Tv böngészőjét szeretnéd használni netezésre? Kb. mint sajtreszelővel r*cskázni, mazohista hajlamúaknak javasolnám csak.
Ezek a Smart Tv-k (márkától függetlenül) korlátozottan alkalmasak böngészésre, illetve alkalmasnak ugyan alkalmasak, de helyén érdemes kezelni a dolgot. Pusztán segítő szándékkal, én nem javasolnám, hogy súlyos ezreket kiadj egy billentőért amiből aztán, ha úgy akarnád használni mint egy asztali gépet vagy notebook-ot csak hajtépés lenne a vége.
Részemről úgy fogom fel, hogy igen van bennük böngésző ha gyorsan meg kell megnézni valamit és éppen nincs más, akkor arra az 1-2 esetre ok, de mindennapos használatra szerintem alkalmatlanok.
Persze ön dönt... illetőleg ízlések és pofonok... ez csak egy vélemény
-
Stevenstyle
senior tag
hivatalosan biztos, hogy nem! Írja is linken:
"LG Magic Remote Control AN-MR600 Compatibility
The LG TV Magic Universal Remote Control AN-MR600 is compatible with the following LG Smart TV series:
OLED TV: EF9500, EG9600, EF9800
UHD 4K TV: UF9500, UF8500, UF7700, UF7690, UF7600, UF7590
LED TV: LF6300
Please check your TV's owner manual to ensure product compatibility"Tudtommal gyakorlatilag sem.
-
Stevenstyle
senior tag
Egy kis gondolat szösszenet Smart Tv és WebOS témában, ha megengeditek.
Pár készülék megfordult már a kezem között és véleményem szerint a jelenlegi Tv kínálatot ha nézzük gyártótól függetlenül az összes vagy szinte az összes szoftveres téren erősen konvergál a vicc illetőleg a hulladék irányába.
A gyártók egy része vagy régi, elavult, idejét múlt menürendszerrel rendelkező, lassú és kevés funkcióval rendelkező OS-t próbál toldozni-foltozni, funkciókkal ellátni aminek aztán az lesz a következménye, hogy a rendszer nem csak lassú, de még instabil is lesz.
A gyártók másik része meg most eszmélt vagy most kezd eszmélni, hogy az emberek egy "Smart" Tv-től hasonlóan modern, funkciókban gazdag, könnyen kezelhető és gyors rendszert várnának el amilyet vagy amilyeneket már megszoktak az okostelefonok használata során.
Csak, hogy egyrészt ezzel a legnagyobb jóindulattal is késtek már most vagy 3-4 évet, másrészt a nagy igyekezetben sikerül úgy forgalmazásba küldeni a készülékeket, hogy a fejlesztésre szánt idő és erőforrás láthatóan, közel sem elegendő. Így lesz az ember kvázi béta teszter 120-200-300 ezer vagy még több forintért. Így járt az LG, a Samsung is ugyanott van most a Tizennel mint tavaly volt az LG, csak ráadásul egy év lemaradással, a Pana Firefox OS-ét ugyan még sajnos nem sikerült kipróbálnom, de meglepődnék, ha más lenne a helyzet. Jók lesznek ezek az OS-ek, csak mire tényleg azt mondja az ember, hogy ez rendben van addig van / volt 2-3 évjárat, amíg egy kvázi félkész, lassú, instabil, nem igazán felhasználóbarát felülettel rendelkező Tv-ért fizet a kedves vásárló, vagyis mi.
Itt annyiban csatolnék vissza a mondandóm elejére (valamint direwolf kolléga mondandójához), hogy az OS tekintetében véleményem szerint az LG áll jelen pillanatban a legjobban (és ez a szégyen az összes Tv gyártóra nézve, mert még így is ők állnak a legjobban) azokkal szemben akik nem váltottak még a régi rendszerről és azokkal szemben is akik már váltottak.
A WebOS 1 is egész szépen kikupálódott, a 2.0 pedig még jobb lett. A legnagyobb rivális Tizen rendszeréhez képest is nagyon erősen érezhető az az 1 év előny amivel hamarabb kijöttek. Firefox-ot nem sajnos nem tudom, de nagyon megtapiznám már. Mihez képest persze, mert ha a konkurenciától elvonatkoztatunk, akkor valóban még mindig egy jó nagy vicc az egész, ahhoz képest amekkora potenciál van benne (Tizen és Firefox szintúgy)! Ha a konkurenciához viszonyítunk akkor már más a helyzet.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz K Norbi #60935 üzenetére
fejleszteni viszont mindig van hova A tervezett elavulás részével egyet értek teljesen.
direwolf: ebben teljesen igazad van. Az OLED fejlesztést csak csinálják gőzerővel. Egyrészt bőven van még hova, másrészt meg nagyon nagy űr tátong a Pana utolsó szériás plazmái helyén még mindig, amit jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy csak az LG OLED paneljei tudnak majd betölteni idővel (sajnos mozgás megjelenítés és homogenitás terén is van hova fejlődniük, hogy beérjék a VT, ZT szériát). Az meg tényleg gáz amit huncutka is írt, hogy az OLED készülékeken is WebOS van és nem a 2.0.
A WebOS fejlesztésére valóban többet is költhetnének, de mint írtam is, ebben a pillanatban így is a konkurencia előtt járnak és sajnos ezen a téren komoly konkurencia nélkül nem is fognak többet költeni, nem éri meg nekik. Ellenben, ha valamelyik gyártó kijönne valami olyan rendszerrel ami nagyságrendekkel jobb lenne az összesnél az merőben más helyzetet teremtene. Valami olyasminek kellene történnie mint anno a telefonoknál amikor még a Nokia ült a trónon a Symbiannal. Az Android akkori, korai verziója is inkább arra hasonlított, csak közben berobbant az Apple és az iOS ami alapjaiban változtatta meg a piaci viszonyokat. A Google-nél is ennek hatására tervezték át a komplett OS-t pénzt és energiát nem kímélve és látjuk is hova fejlődött az egész viszonylag rövid idő alatt. A Smart Tv-k piacán is valami hasonlóra lenne szükség, hogy felkavarja az állóvizet, észbe kapjanak a gyártók és elkezdjenek fejleszteni. Addig szerintem marad a himi-humi fejlesztgetés évről évre, minimál költségvetéssel.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz yvsmad #60948 üzenetére
Na igen... sajnos csak voltak. Ha igaz amit a madarak csiripelnek akkor igen nem tett le róla... de LG OLED panellel és nem sajáttal.
KEViN007: elméletileg nem lehet visszafelé kompatibilitási probléma, a gyakorlatban azonban elő fordul néha. Tedd át egy másik rack-ba, lehetőleg 2.0-ba és próbáld ki. Egy sportszeletbe, hogy tökéletesen menni fog
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz yvsmad #60956 üzenetére
Ebben egyet értünk. Pana elektronikával és szoftverrel megnézném én is mit tud igazán az az LG panel
A Samu ugyanabba bukott bele mint a Pana, a SONY és a többi aki még arra vetemedett, hogy megpróbált normális kihozatal mellett, netalántán gazdaságosan RGB OLED panelt gyártani. Persze olyat ami a gari időt ki is bírja Nem hiába az LG-nek sikerült a történet mivel eleve meg sem próbálták a lehetetlent, ebből lett a WOLED.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz olasz69 #61594 üzenetére
Minden esetre azoknak akiknek szüksége lehet rá azoknak elérhetővé tettem az összefoglalóban is (a megfelelő figyelmeztetések mellett természetesen). Ezúton is köszönöm a megkeresést ez ügyben.
"......nem kényelmes az biztos" - Egy downgrade általában sajnos nem az
Az elmúlt időszak viszonylagos inaktivitásáért utólag is elnézést mindenkitől, de a nyár, nyaralás, fürdés, kombó eléggé lekorlátozta a fórumos jelenlétemet, így csak 2 naponta beleolvasni volt időm. Amikor lassan jött a nyár vége sikerült belefutni egy komplett céges reorganizációba csak, hogy ne legyen nyugodt az ember élete :S Most már igyekszem fokozatosan aktívabbá válni
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Neohero #61601 üzenetére
Nem védeni akarom a kollégát, de egy béta verzión mit akarsz komolyabban mérlegelni? Egy béta verziót mindig saját felelősségre telepítesz, az említett dolgon kívül még lehet ezer és egy buktatója, nem csak Tv, bármi más esetében is. Ezért Béta! Nyilván nem feltétlenül adódnak komoly gondok mindig, de az esély jóval magasabb mint a stable-nél. Ez lehet maximum a mérlegelés alapja, de ehhez nincs szükség semmilyen összefoglalóra, a Béta szó kapcsán ezt tudod és vállalod, vagy nem vállalod!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz dptrsk #61633 üzenetére
Hali!
Semmi baja Tv-nek! A telekom csúcs minőségű modem/routere a ludas. Cseréltesd, de nagy valószínűséggel egy ugyanolyan szar Cisco-t kapsz, vagy rosszabb esetben egy Technicolort. Nálam anno a 4. alkalommal sikerült egyáltalán olyat kihozni ami önmagában nem fagyot le minden nap legalább egyszer. Mondjuk én megoldottam: letiltottam kvázi szinte mindent rajta és mögé tettem egy értelmes routert, így probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest