Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Van egy Lenovo S12 ideapad-om. Szeretném visszaállítani az eredeti állapotát a rendszernek, és a Quick start-ot is visszatelepíteni. Van erre mód valahogy?
-
mexel
veterán
Sikerült megtalálnom S12-n egy komlett HDD mentést a gyári állapotról, amit Acronissal leszedtem. Most visszatelepítettem mindent, úgy ahogy gyárilag volt (partíciókat, a rejtettet is). Minden működik is, kivéve az "One Key Rescue System" gomb. Az csak simán bekapcsolja a gépet, de nem jelenik meg a visszaállítás menü. Szeretném a gépet gyári alapállapotába visszaállítani. Nem tud valaki erről a dologról pontosabbat?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám újra működésre bírni ezt az OEM partíciót. Amikor a gépet megvettük, akkor Acronissal lementettem az egész hdd tartalmát, az oem partícióval együtt. Utána a hdd-t formáztam és tettem rá egy új rendszert.
Most szeretném visszaállítani az eredeti állapotot, és az Acronissal visszatettem mindent a hdd-re. (MBR-t is elvileg)
Most ugyanúgy néz ki minden mint amikor a gépet megvettem, de ha a recovery gombot nyomom meg a gépen az indítógomb helyett mégsem lehet rendszert visszaállítani, simán elindul a windows.
Hogyan lehetne ezt megcsinálni?Tehát az oem partíció adatai is megvannak, méret szerint is vissza tudom tenni a vinyóra, de mégsem működik a recovery gombos visszaállítás. Nagyon szeretném megcsinálni, ért valaki ahhoz hogy hogyan rakhatták ezt fel eredetileg? ( feltételezem az MBR környékén lehet valami amit mégis töröltem, de olvastam olyat is hogy van valami 1-2 megás partíció még ami az indításhoz kellene de azt nem mentettem le talán)
Érdekelne megoldás nagyon, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest