Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel core33
tag
Sziasztok!Az lenne a problémám hogy ami a ház elejébe van beszerelve CoolerMaster ventilator(12cm-es,1200rpm)túl hangosan fújja a levegőt.Ez ellen lehetne valamit tenni?
-
Intel core33
tag
Csak a szélzajt hallom,Ez egy cooler master,szerintem ha "halkabbat" vennék is hallanám a szélzajt,hiszen ez fizika.Azon gondolkoztam hogy elé rakni valamit az hátha segít.Nem lehet sajnos szabályozni.De valami homemade dologgal leveszem 5V-ra,és akkor tuti lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Intel core33
tag
válasz Esztebán #24728 üzenetére
Szia! Igazuk volt.A 3pines nem szabályozható,csak egy megadott fordulatszámon pörög.Pl.1200rpm.A 4tűs pinest lehet szabályozni,de azt is csak BIOS-ban szigorúan!Bemész BIOS-ba és ott kiválaszthatod hogy Silent,Standard,Performance,Custom(Nekem így van,Asrock alaplap.)Silent 1135rpm +-10 pörög a standard valamivel gyorsabb,performance az 100%-on pörög,Customot tudod állítani hogy pl hány fokon mennyivel pörögjön.Silentet válaszd szerintem,nem érdemes a proci hőfokával játszani.ITT azt írja hogy3=62.2°C; G0=71°C lehet a hőmérséklete,ami véleményem szerint azt jelenti hogy 71fok a max.Töltsd le a SpeedFan nevű programot,azzal figyeld játék közben a hőmérsékletet(Sok játszás után ALT+TAB és nézd meg hány fok.).Csekkolgasd egy ideig,utána letörölheted mert feleslegessé válik.Remélem segítettem,ha 71fokon túl megy akkor írj ide és megpróbálok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest