Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Niels uram isten...
mit építettek rá. Rájöttek XPeke ne mtud mit kezdeni nagyon most, mert rászálltak nagyon... megbeszélték..jó akkor védjük Niels-t. Mit tudod kiosztani sebzésben és istenem, hát hiába lötték gyakorlatilag nem fogyott a hp-ja. brutálisan jó volt ma az OG. Így játszanának végig, ez világbajnok teljesítmény most!!! [ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
ChromeX
addikt
ez a post kicsit spoiler gyanus
amugy grat az origennek de sajnos elkövettek olyan hibákat amiket egy koreai csapat nem fog figyelmen kivül hagyni. De siman van esélyük akár a döntőre. Ha elkapnak egy jó ritmust. de nehéz lesz. Ugy saccolom, hogy vagy nagyon kikapnak vagy éppen tovább jutnak valami eszméletlen taktikával -
Brian_GT
őstag
Hát közben elugrottam boltba, mondom nah lekéstem 1 meccsről..nézem...1:0 ugyan úgy és még csak 15k arany...há mondom ez nemrég kezdődött, wtf?!
Amúgy ez a bill stb... ezt nyilván kaphatja is, de lehet látni 1-1 meccs után, hogy csomagolja össze a kis packjét...saját egér-bill használat legjobb tudomásom szerint engedélyezett, és hát látni is, hogy pakolja el stb. nem egyformák!!!
A hibát meg nem lesz**ják, hanem valszeg nem olyan hiba, amit 1-2 perc alatt orvosolni tudnak. Mivel írják is gyakorlatilag csoda ha ez a bug beüt..lehet ha hozzányúlnának mélyen a játékhoz, más problémát okozna. Ne felejtsük el, ez akkor is programozás...ok-okozat elven megy. Ezt mindenki elfogadja létező bug és kész...ha ezt kijavítják és cserébe minden 5 meccs lefagy, akkor azzal nem járunk jobban!!!
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Én benne azt bírom és becsülöm nagyon, hogy megmaradt kifele csúnya szóval ,,amatőrnek". Szóval, hogy 4-5 év alatt már kellő profizmussal tolja ezt az egészet, de akkor is ezt a kis esetlen, amatőr arcát mutatja a népnek és ezért egy olyan szerethető karakter. Rengetegen ilyen hírnév és munka alatt átalakulnak egy olyan arrogáns és bunkó emberré, hogy hihetetlen...nem akarok félezer magyarra mutogatni, sok lenne leírni... miközben ő már most ezerszer többet elért náluk!!!
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Mi van ha megy mindkettő? Nah? Értékelésre kíváncsi vagyok a magyarra is, de mellette nyilván én is azt nézem...720p 60fps nekem kellemesebb látvány...egyrészt..
És hoppácska... srácok 2:0 ... hogy is volt 8% esély a Koo-nak? Robeszka: Nem Miből gondoltad, hogy te majd saját magadnak te döntöd el mit nézhetsz
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Azért az 5 év alatt nem semmi miből nőtte ki magát a Riot Mondjuk nekem is anno MOHAA így volt, hogy először csak egy szoba 4 emberrel, majd 6-8-10, majd terem, majd családi ház, közösségi ház, majd iskola Csak nekem 10 év alatt sem lett különálló ,,estem" a Mercedes-Benz Arena-ban, nekik meg 5 év alatt lett. Lehet beszélnem kellett volna az üzleti tanácsadójukkal
Néztem a csajszi youtube csatornáját igen, láttam, hogy erős LoL-os...bár most vagy twich fan és oda tolja őket, vagy nem annyira-annyira brutál aktív...mert csak pár stream-et látni tőle ytube-n. Mindenesetre azt nem tudom, mennyire jó játékos, de hogy énekelni tud az tuti. Ezt az érdemet nem veszi el tőle senki! + azért első beszélgetés amit kidob a ytube a csatornáján... vmi idióta: ,,Me ti mi a f**m énekesnek képzeled magad, mert a **** **** Annyira tirpák, tudatlan emberek élnek istenem
Amúgy a csalásokra meg... hát ott a steam is, ami elvileg minden indításkor ellenőrzi van-e valamilyen gyanús file stb. a könyvtárban... és mégis tucat számra van a sok bu**i csaló codtól kezdve, cs-ben mindenhol!!! Szóval ezen én már meg sem lepődöm, hogy LoL-ban is lehet csalni. De amúgy ez akkor mit csinál? Olyan, mint egy macro WoW-ban, hogy csomó dolgot letud 1 gombnyomásra, míg a másik eljátsza rajta fél Beethoven-t?
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Én valahogy végigszenvedtem a videót, mert a kinti képekre stb. kíváncsi voltam....de ezek a riportok. Mondja, hogy még nem sikerült annyira képbe kerülni mit kell csinálni Gratulálok hozzá...ennyi erővel ki lehet küldeni egy utca emberét is. Lehetett látni a riportalanyokon is, mintha azok is néznék, hogy ember most te ismered a játékot??!!
Meg nektek nem tűnt úgy mintha keresné mit is mondjon? Mármint azt tisztáztuk, hogy annyi köze van a LoL-hoz, mint az országunknak a baseball-hoz....deee angolt mondom. Lehet jobban beszél nálam angolul, de engem nem is küldenek külföldre riportot készíteni. Komolyan ez volt a legjobb ,,emberük" akit ki tudtak küldeni? Ebben a topicban szerintem messze menőkig nagyobb tudással rendelkező és értelmesebb embert lehetett volna találni, mint ezt a majmot. Mind játéktudásban, mind nyelvtudásban.
És most akár ha ezt olvassa az az ember vagy a 444... jöhet, hogy és én hol vagyok tőle...ő legalább élőben kint volt...az lehet...de én nem is képviselek szakmailag egy eseményt illetve egy ,,közösséget". Ő meg igen. Szóval szégyen!!!
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Kosz.
Es mindenki "szavazzon" - "pickelje" csacsit.
Basszus elso 10 ben nincs benne csacsi, cserebe dyrus az ossz szavazatok 37,7%-val rendelkezik.
A masodik csak 20%.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
-=Vacsek=-
senior tag
A Fnatic csapata visszalépett az IEM San Josén való részvételtől, és mivel mi voltunk a harmadikok a nézői szavazáson, ezért indulhatunk helyettük (az esemény November 21-én kezdődik). Amint már sokan tudjátok, a csapaton belül 3 poszton is változás történt: jungle, mid, és adc. Már megvannak a játékosok akik be fogják tölteni ezeket a pozíciókat, azonban a hivatalos bejelentésük csak később lesz, méghozzá az IEM San Jose kezdete előtti napon (November 20-án). Az eseményt már nagyon várjuk, jó lehetőség lesz az új csapat kipróbálására, és persze sokat lehet majd tanulni is belőle.
-
kenwood
veterán
R.I.P Noxus Poppy
Jatekban meg nem is olyan veszes ,de a tolton eddig a legjobb volt,most pedig a kozepes szintet is alig uti meg.
Szerencsere nincs meg a skin,mert eret vagnek,ha igy megszivatnanak.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Noctua U12S Chromax Black (LGA1700)
- Silverstone DA-850-G (GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest