Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1. Ez van, nem szerepel a fontos megvalósítandó feature-ök listájában. Majd egyszer. (Egyébként meg ígéret sem volt rá, hogy lesz támogatva.)
2. Nálam egyáltalán nem művel ilyet.
3. h.264 esetén a PS nem támogatott, csak a TS. h.264 eleve nem mpeg koténerbe szokott kerülni, úgyhogy kicsit nehéz is lenne abba felvenni. Felveszi az általad beállított csatornát is. Át kellene állítani a felvétel módját, hogy csak az adott csatorna stream-et vegye fel, és mindjárt csak azt fogja. A mostani felvételedben is ott van, csak a jelek szerint a lejátszód túl buta ahhoz, hogy váltani tudjon a stream-ek között. -
törölt tag
Egyáltalán milyen jellel próbálod?
A digitális rádióra vonatkozó pont a specifikációban a tunerre vonatkozik, nem a PVR2-re! (Esetleg belinkhetnéd a Leadtek oldaláról a PVR2 termékoldalát, aztán megvizsgáljuk, hogy ott szerepel-e.)
Ha egyikkel sincs ennyi probléma, akkor még nem próbáltál más tunert. Ajánlom figyelmedbe pl a Gigabyte tunereket, és a mellékelt Presto! PVR-t, vagy pl a Terratec tunereket és a hozzájuk tartozó HomeCinema-t. De lennének még javaslataim...
Ha ilyen szinten fagy a gépeden a PVR2, és a Nero Vision (ami aztán felettébb bugmentes...) sem talál semmit, akkor nem valószínű, hogy a tunerrel vagy a PVR2-vel lenne probléma. Valószínűleg "kicsit" bonyolultabb felépítésű a gépem a Tiédnél, nálam még sincs probléma.
-
törölt tag
A PVR2-vel egy valódi stabilitási probléma van: DVB-T-ben HD csatornákon Hardveres gyorsítás esetén ~10 perc után befagy a kép. SD csatornák esetén a DXVA is hibátla és stabil, DXVA nélkül pedig a probléma egyáltalán nem létezik.
vibra: Ez egy kicsit úgy néz ki, hogy a PCI frekvencia mászott el.
-
katt777
félisten
Melyik verziót használod PVR2-ből? Mert nálam is voltak gondok, de tegnap írtam éppen, hogy melyik jó. Amúgy MediaCenter hoz be nálam fekete-fehér képet, és nem tudom, hol állítsam át PAL-ra, Nero Vision-t megnézem neked holnapig. Egyáltalán melyik verzió? Nem lehet, hogy régebbi, mint a driver-ed?
Amúgy én PVR2-vel veszek fel (persze ahhoz neked kellene egy stabil), aztán szerkesztek Nero-val.
Sajna nem nagyon van egyébként a Leadtek tunereinél jobb, aki ismerősömnél más volt, az csak szívott vele.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Ez az állapot van 610MHz-en.
Nem igazán értem, itt mit fog a kártya, mert a mindigtv szerint ezen a frekin semmi sincs, Bzoley ajánlotta ezt a frekit alábbi cikkében:
[link]Mindenesetre kipróbáltam 746MHz-en is, itt a quality általában 100%, de néha pár másodpercre leesik 60-70%-ra is.
-
bzoley
veterán
"Ezután válasszuk ki a kívánt frekvenciát."
Ennek melyik részében olvasod, hogy neked is azt kell használnod, amit én példának írtam? Ne állíts olyat, ami nem igaz! A frekvenciatáblázat a szolgáltató oldalán megtalálható, de ahogy látom, te is tudod, hogy 746, és 802MHz, amire szükséged van. Amíg ennyi hiba van, nem lesz normális az adás, csökkentsd nullára nagyobb, jobb, rendesen beállított antennával. Ez vagy sikerül, vagy nem. -
bzoley
veterán
Antennákhoz nem értek, de egy lepke sok esetben elég szokott lenni. Nálam is az van kinn a tetőn a Széchenyi-hegy felé, de szerencsére nagyjából egy irányban van a Száva utcával is, az meg félúton van. Egy ideig erősítőre is szükség volt, már anélkül is normális vétel van. Antennákról a dvb-x topikban írtak korábban okosságokat, ott próbálj meg keresgélni. Jól beállított Yagi-ra sokan esküsznek, keresd zhagyma postjait.
-
törölt tag
Jó kis összehasonlítás... A részletesből valahogy teljesen kimaradt a PVR2. Az általános részből pedig hiányzik az AverTV, a Compro DTV és a Hauppauge WinTV.
Antennára: be kell rendesen tájolni. Nem biztos, hogy onnan lesz vételed, ahonnan analog rendszerről volt. (Egy 11 elemes Yagi-val akár a 150km-re levő adók is befoghatóak több kevesebb sikerrel.)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest